Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kylie Minogue

Niskie gwiazdy!!! Kylie ma tylko 152 cm

Polecane posty

Gość Kylie Minogue

Zobaczcie jakie one niskie Reese Whiterspoon - 157 cm Shakira - 156 cm Salma Hayek - 156 Christina Aguilera - 156 Kylie Minogue - 152 cm Eva Longoria - 153 cm Edyta Herbuś - 156 Katarzyna Cichopek - 158 Jolanta Fraszyńska - 154 artykuł wraz ze zdjęciami na interii, Longoria tez jets taka niska http://kobieta.wp.pl/gid,11000875,img,10993234,kat,52556,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=1

Gość mam 160 i widze ze
nie jest jeszcze ze mba tak tragicznie :D

Gość tintirintin
doda 168cm

Gość pącek w maśle
no i co z tego, liczy się figura i proporcje a nie wzrost, to że dziewczyna jest sławna nie znaczy że musi być taka jak francuska modelka 180 cm i 54 kg

Gość bloodythirsty
A ja mam coś ok. 154 :) Ale jestem jeszcze w wieku dojrzewania i liczę, ze jeszcze urosnę :P Pozdrawiam i życzę polubienia siebie :)

Gość ja przez mój wzrost siebie
nienawidzę i nigdy się nie zaakceptuję. uważam, że kobiety, które są niskie, ale BARDZO ładne z twarzy, to jeszcze jest ok, ale gorzej jak kobieta jest niska i brzydka z twarzy albo i przeciętna. Np. są dwie kobiety na dyskotece: jedna taka, która ma 1,70 wzrostu czy ponad, a druga niska. Załóżmy że obie są ładne z twarzy, jednak faceci zwróciliby uwagę na tą wyższą. Chyba, że taki niziutki facet który wiedziałby że nie ma szans u wysokiej to by polazł do niskiej.