Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gtgrgrwrtgwetgwe

Co dyskfalifikuję kobietę w waszych oczach???

Polecane posty

"Wybacz, ale jesli ktoś tu jest pasztetem to tylko Ty, Twój pseudonim mówi sam za siebie" Zabolało. 💤 Widać bardzo Ci zależy na pozytywnym zdaniu prawiczka na Twój temat. :classic_cool:🖐️ Jestes piękna loszką. 😘🖐️

Gość anulllkaaa25
a reszta za co? chyba za bycie "kaszalotem" / "wielorybem" a ja do takich się nie zaliczam....i tak źle i tak niedobrze. Trudno zrozumieć facetów. zamiast siedziec o tej porze na kafe powinieneś jakąś pannę przeruchać we wszystkie storny. Moze by Ci ulżyło ;p (tylko bez obrazy)

Gość Norekkkkkdkdkdk
Prawiczek sam pewnie wygląda jak kaszalot, skoro w tym wieku jeszcze jest prawiczkiem:P

Z tego co wiem, to oficjalie każdy mówi, że silikonów nie lubi. Lubią duże ale naturalne. Zwolenników małych tez jest sporo. :classic_cool:🖐️ Moim zdaniem ładne sa duże, nieważne czy silikony czy naturalne. Gusta są różne, nie łam się. 😘🖐️

Gość anulllkaaaa25
według mojego przesympatycznego kolegi idealna kobieta to: kucharka w kuchni, dama na salonach, kooorva w sypialni. Jest tu taka? mnie ta pierwsza kategoria eliminuje...niestety....^^

Gość bavrtyna
podobno twarz jest wazna a nie cycki?:O

Nie wiara chodzi mi na pupie -posladku a nie na krzyzu :P Tropicana 😘 oj nie takie na cale plecy to fuj , nie podobaja mi sie ale na pupie? jak najbardziej :D

Gość anulllkaaaa25
Wiara- dziwne ze nie sprecyzowałeś "duze i jędrne". trafi ci sie taka co sobie bedzie zarzucała na plecy i co wtedy?

Oczywiście, że twarz jest wazna. Jezeli jednak ma się dowyboru ładną z twarzy z małymi i ładną z twarzy z dużymi to wybór jest oczywisty. :classic_cool:🖐️ System oceny przebiega następująco: 1. twarz 2. sylwetka 3. cycki 4. dupa :classic_cool:🖐️

Gość hahahihihoho
Oszczędzi się na kołdrze?

ItsOnlyMexx_20, już się zarejestrowałam u chirurga-plastyka, a Ty co? ;d Wiara, prawda jest taka, że jeśli facet miałby do wyboru małe a naturalne, a dmuchane sylikony, wybrałby sztuczne. Szkoda, że laski w typie kiczowatej Dodzi robią furorę w naszym kraju. Nie ma to jak solara á la marchewka, pełno tynku, aż się boisz dotknąć, otatuażowane i okoczykowane ciało. Brawo za 'naturalność'. :D

Gość bavrtyna
a kaszalot z zajebistymi dużymi jedrnymi cyckami?

Gość anulllkaaaa25
jesteś misiu pusty. w ten sposób będziesz wybierał sobie żonę? A po jakimś czasie okaże się, ze daje na prawo i lewo. Wszyscy faceci w okolicy zostaną Twoimi szwagrami... ojeje. ;p co to wtedy będzie?;p

"trafi ci sie taka co sobie bedzie zarzucała na plecy i co wtedy?" Widzisz, ja nie przebywam w środowisku, gdzie kobiety sobie zarzucają cycki na plecy, więc nie wziąłem tego pod uwagę. :D🖐️ Cycki moga być lekko obwisłe jesli są duże. Mi to nie przeszkadza. :classic_cool:🖐️ Gorzej, jak są małe flaki(czekam na ripostę dotyczącą mojego małego flaka). :classic_cool:🖐️

Gość anulllkaaaa25
prawiczku z kropką ;p "podobno" robi różnicę.

Gość Norekkkkkdkdkdk
Jasne, jakby był przystojny to już dawno nie byłby prawiczkiem:P A sam pseudonim świadczy o tym, że żadna go nie chce.

Gość anulllkaaaa25
Wiara- nie mogę ocenic czegoś czego nie widzę...wybacz. i jaki by nie byl....szkoda, ze w gaciach kiśnie.

Gość i co ze przystojny jak glupi

Wiara to prawiczek z wyboru, a nie z powodu tego, że wygląda jak pasztet. Wiara wygląda jak facet z południa. :D

Gość anulllkaaaa25
"cyckowe wygody" kryją cyckowe mankamenty. Jak już którejś zdejmiesz stanik i sie okaże, że ma małe, albo takie do kolan to uciekniesz z krzykiem?

Tropicana -narazie to mnie nie stac buuu.... Mozecie sie smiac ale przez takich facetow jak wiara mam komleksy , mam maly biust , rozmiar B 😭 ale kiedys sobie powieksze :classic_cool: A tak wogole to serio sie umowilas czy zartujesz hehe :P

"wiara - nie powinnam z Toba wogole rozmawiac za kretaczke " 😘🖐️ Wybacz. :classic_cool:🖐️ "jesteś misiu pusty. w ten sposób będziesz wybierał sobie żonę? A po jakimś czasie okaże się, ze daje na prawo i lewo. Wszyscy faceci w okolicy zostaną Twoimi szwagrami... ojeje. ;p co to wtedy będzie?;p" Owszem będą ją dobierał RÓWNIEŻ pod katem wyglądu. Dzięki czemu nie będę musiał się puszczać na boku. :classic_cool:🖐️ Jezeli uważasz, że kierowanie się wygladem jest nienoramlne to powodzenia. :classic_cool:🖐️ Gdybyś sobie zadała trochę trudu to byś wiedziała, że w pierwszym poście wymieniłem cechy hcarakteru. :classic_cool:🖐️ " ItsOnlyMexx_20, już się zarejestrowałam u chirurga-plastyka, a Ty co? ;d Wiara, prawda jest taka, że jeśli facet miałby do wyboru małe a naturalne, a dmuchane sylikony, wybrałby sztuczne. Szkoda, że laski w typie kiczowatej Dodzi robią furorę w naszym kraju. Nie ma to jak solara á la marchewka, pełno tynku, aż się boisz dotknąć, otatuażowane i okoczykowane ciało. Brawo za 'naturalność'. " Ja lubię i naturalne i wytapetowany dziewczyny, pod awrunkiem że są ładne. Wytapetowany pasztet będzie tylko wytapetowanym pasztetem. :classic_cool:🖐️

Gość anullllkaaaa25
Tropicana - skąd masz takie informacje? ;p czyżbyś sobie czymś kiedyś zasłużyła i dostała w nagrodę zdjęcie? ;p

Gość anulllkaaaa25
uważam, że kierowanie się wyglądem jest jak najbardziej na miejscu. Fakt- nie śledzę topiku od pocztku, może sobie w stopce dopisz resztę.

Ja tapety nie używam, po co mi to... Maluję tylko oczy... Wygląd się liczy. Ktoś tu coś ściemnia albo jest hipokrytą. Przecież pierwsze na co z reguły patrzymy, to twarz. Pewnie, że charakter też się liczy, ale Ty wygląd decyduje o tym, czy ktoś nam będzie odpowiadał fizycznie i seksualnie... Mylę się?

Zastanawia mnie jedno. Czemu zakompleksiony prawiczek, jakim niewątpliwie jestem, może ze spokojem czytać o wymaganiach kobiet i przyjmowac je z godnością nawet jeżeli ich nie spełnia. A Wy doskonałe i piękne plujecie się w tym temacie, bo nędzy prawiczek Was nie chce? :classic_cool:🖐️ To nie topic o mnie tylko o moich wymaganiach. :classic_cool:🖐️