Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mihitka18

jaki kolor rajstop do zielonej spodnicy

Polecane posty

Gość mihitka18

jaki kolor rajstop jezeli chodzi o kolorowe rajstopy mozna dopasowac do zielonej spodnicy zeby nie wygladac za kolorowo?

Gość czarne brązowe
szare, cieliste

Gość mihitka18
hmm no własnie nie chce brazu,czarnego,szarego,cielistego..chcialabym cos takiego żywszego..mam 19 lat..

Gość gfdfgdfgv
ja i tam bym ubrala fioletowe:P zielen i zolty-to by bylo kolorowo,ale fiolet?b fajnie wspolgra z tym kolorem... a jak nie to faktycznie cieliste,chociaz ost mowili w tv,ze to porazka na maxa takie rajstopy(chociaz sama czasem nosze). wiec albo kryjace kolor albo czarne delikatne.tak mowila stylistka,kto wie czy nie Horodynska z tego co sobie przypominam.

Gość gfdfgdfgv
no:)to mowie Ci ze fiolecik...nie bedzie za kolorowo a efekt bedzie super!albo turkus...swiezo i wiosennie a nie krzykliwie:)(

Gość mihitka18
hmmm kurcze sama nie wiem..jakos ten fiolet mnie nie przekonuje..a moze jakas inna propozycja?

Gość gfdfgdfgv
o jeny:)to jaki ma byc rozowy??????sama napisalas ze ma nie byc zbyt kolorowo...to ja juz Cie nie kumam Laska:) a do zielonego az sie prosi fiolet lub turkus:) moze byc i czerwien ale czy to bedzie spokojne zestawienie?:)no nie wiem...

Gość roni19
Jeśli zależy Ci na wydłużeniu sylwetki to rajstopy w tym samym odcieniu zieleni. Jeśli nie specjalnie to z pewnością fiolet, brąz, pomarańcz. Unikaj czerwieni, bo stworzy to efekt bożonarodzeniowy.

Gość alucia bez bucia
co za bzdura ze cielistych sie nie nosi :] akurat nie wszyscy sa entuzjastami kolorowych rajstop to co, powiesic sie maja? 'bo w tv powiedzieli' a jak w Waszym wielkim guru tv powiedza ze nago nalezy chodzic to tez bedziecie? Wy sie w glowy stuknijcie!

Gość frg
nie trzeba sie stukac!po prostu sa niemodne i tyle:pjak chcesz to chodz...w bialych butach ze szpicem tez sie spotyka dziewczyny na ulicach.

Gość frg
i nikt nie powiedzial ze musisz chodzic w kolorowych!gdzie to wyczytalas?przeciez mozesz sobie ubrac brazowe czy bezowe rajstopy,ale chodzi o to zeby byly bardziej kryjace.

Gość mihitka18
kurcze kupilam sobie oliwkową zielen i jestem niezadowolona..kurde..no nie pasuje..

Gość alucia bez bucia
proponuje czytać posty wyżej "a jak nie to faktycznie cieliste,chociaz ost mowili w tv,ze to porazka na maxa takie rajstopy" dlatego kazałam sięstukać w główę :P