Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinka221221221221

chude jest piekne, zobaczcie puste dziewczyny z GORYLAMI zamiast chlopaka

Polecane posty

Gość fioletowy fiolek
ja nie uwazam sie za bezbronna niewiaste, ktora nalezy bronic na kazdym kroku i nie oczekuje wcale takiego traktowania przez faceta, nie chce zeby sie narazal specjalnie, ale zeby uciekal tez nie chce, zreszta znam pare, gdzie facet byl z tych co uciekaja i co dopadla go grupka kolesi i jego dziewczyne i wyszlo na to, ze ona jeszcze musiala go bronic :O

Gość do fiołka
nie przejmuj sie tymi ciotowatymi komentarzami, ci co je piszą prawie nie wychodzą z domu to nie wiedzą jak się normalny czlowiek powinien na ulicy zachować widzac czy to grupę koksow czy chudawych ćpunów

Gość do fiołka
to co piszą zakrawa na paranoję, lęk przed ludźmi i śmierdzi stereotypami. Nie każdy koks idąc ulicą myśli o kradzieży waszego telefonu i obiciu waszych tchorzliwych twarzyczek, wiec dlaczego niby trzba przechodzic na druga strone ulicy widząc takowego? Tak samo nie każdy przebrany w rurki chudzielec z grzywką zachwyca inetelktem i wrażliwoscia - taka teraz moda po prostu

Gość fioletowy fiolek
tak jasne, jak juz ktos ma odmienne zdanie to od razu musi byc uwazany, za bachora, ktory nie ma pojecia o swiecie, a myslcie sobie co chcecie, w ogole mnie to nie interesuje, widze z doswiadczenia i obserwacji, ze moje postrzeganie tych spraw oplaca sie i nie mam zamiaru tego zmieniac, jak chcecie uciekajcie dalej przed ludzmi, tylko pamietajcie ze to zadna gwarancja, jesli bedziecie mieli zostac napadnieci to zadne uciekanie nie pomoze 🖐️

zielono mam w głowie i fiołki w niej kwitną... :) pasuje:) potwierdzam swą wypowiedź poprzednią:) umrzemy- tylko to jest pewne,na resztę mamy wpływ jako anty fataliści:) miłego fiołkowego wieczoru:)

macie kurna dlematy... sama mam szczuplego (bo nie chudego!) faceta, i chociaz jest szczuply ma bardzo ladnie wyzezbiony przuch i rece :) i jest ok. tak to jest - komus sie podoba jedno a komus drugie. A tak nawiasem to nie rozumiem jak mozna oceniac ludzi na podstawie muzyki jakies sluchają, o zgorozo oO .

"A tak nawiasem to nie rozumiem jak mozna oceniac ludzi na podstawie muzyki jakies sluchają, o zgorozo" Ja tez nie rozumiem, ale, o zgrozo, poniekad to robie. Nie, nie skreslam nikogo za techno, na ten przyklad. Ale prawda jest taka, ze stanowczo rzadziej dogaduje sie z takimi, ktorzy sluchaja muzyki, ktorej nie lubie [albo nie sluchaja zadnej, tego pojac nie moge], niz z takimi, ktory maja gust podobny do mojego, albo lubi muzyke, ktorej nie slucham, ale oceniam pozytywnie [wspomniany jazz np.]

Gość anulllkaaaa25
ja już wolę swojego goryla od tych nastoletnich imoł. ;p

Gość koniokrattt
eee takich to ja bym nawet palcem nie ruszył....

Gość koniokrattt
a w ogóle to cześc Anka, Jarek i Prawiczki (nie wiem czy się oni wypowiadali ale co tam)

Gość tak czytam sobie
eeeeeeeeetam,jest się o co pieklić i czym podniecać

Gość anulllkaaaa25
czesc KOnio

Ja też lubię chudych, zwłaszcza tych co słuchają rocka i metalu ;).

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa1
haha autorko tematu jestes jeszcze bardziej ograniczona jak te muskularne karki ... zreszta te lalusie to paranoja jakas nawet tu niechodzi o chudosc tylko o to ze niezniosłabym faceta ktory dłuzej siedzi odemnie w łazience... zreszta facet musi miec to cos nie wazne czy jest chudy czy gruby ....

Gość bevio
"moj facet nie zszedlby na 2 strona ulicy, bo woli dostac po ryju jak facet, niz uciekac przed kims jak baba," oj dziecko, dziecko az szkoda slow :o

Gość zonajuzznudzona
"zobaczcie puste dziewczyny z GORYLAMI zamiast chlopaka" autorko dlaczego obrazasz kobiety mezczyzn dobrze zbudowanych ? to, ze ktos ma inny gust nie znaczy od razu, ze jest pusty.

Gość kamimami
TEN PIERWSZY JEST AŻ ZA ŁAAADNY!!!! NIE MOGŁABYM BYĆ Z CHŁOPAKIEM KTÓRY MA TWARZ JAK SLICZNA 13LETNIA DZIEWCZYNKA O BUZI ANIOŁKA ....

Gość malinka221221221221
oj dziewczy, ten temat byl riposta odnosnie tematu gdzie jakies puste idiotki obrazaly z kazdej strony chudych chlopcow i wychwalaly miesniakow bez mozgu

Gość malinka221221221221
i jesli uwazasz, ze okreslecie goryl - jak sama nazwa wskazuje przypakowany bezmozg obraza czyjegos chlopaka (czy nie daj boze twojego) no to przykro mi ale tylko swiadczy to o jego dziewczynie

Gość missparkietu
kochana, wchodzimy tutaj na bardzo grzazki grunt jakim jest GUST. jednym podobaja sie przypakowane bezmozgi innym takie cipki niewydymki. roznimy sie i to jest piekne, nie widze sensu obrazania i rzucania miesem, bo ktos wyglada tak czy srak.

Gość buahahahahahaaha
co za hipokryzja, piszesz ze to rzecz gustu i nie ma co sie obrzucac miesem, a sama piszesz o bezmozgich koksach i cipkach niewydymkach...

Gość vnfghfjh
chudy jak chudy ale najgorezj jak jest chudy, mały i łysiejacy :O takie gówna to powinny brac pierwsza ktora ich zechce a nie wierzyć ze wyglad nie jest najwazniejszy. PS. znam własnie takie chuchro moze z 60 kg max, z 172cm i łysiejacy a szuka bóstwa :O

Gość coś w temacie
Autorko nie wiem po co założyłaś to forum!!! Mówisz że na innym forum dziewczyny wyśmiewały się z chudzielców a Ty co może lepsza jesteś??? Bo co... Bo wyśmiewasz się z tych lepiej zbudowanych??? To jest żenujące!! Ja nie mam nic przeciwko że jednym podoba się chydy a innym przypakowany bo ludzie są różni no ale cóż żeby to zrozumieć to trzeba coś więcej niż tylko jakieś badania kto jest bardziej inteligentny!!! Ciekawe czy w inym dziedzinach życia też opierasz się na badaniach, sondażach itd!!!

Gość śmieszne
Mówiąc, że słaby koleś, który schodzi na bok mięsniakom to tchórz macie rację, ale to jest też mądry koleś, bo jaki debil pchałby się w stado idiotów, którzy nie odpowiadają za siebie? są rzeczy ważniejsze od ciała i od tego czy mam dziewczynę czy nie. Dla mnie to jest śmieszne, zachowanie jak zwierzę. Najlepsza samica daje najsilniejszemu samcowi w stadzie, taka jest prawda, tego nikt nie zmieni, bo ludzie to też zwierzęta...a pierdoły o miłości itd.. wpajane są wam przez media po to by gdzieś tam na samej górze prezes tego całego systemu zbierał miliony baksów i zył tak jak chciał, nie licząc się z gustami itp, bo przecież wszystko może kupić, jak nie od tej kobiety to od nastepnej...:D

ja tak tylko z ciekawosci: lanie w kilku jednego kolesia to odwaga jest? :D

Gość cream w pomarańczy
up

Gość MAR LEna
Ja rozumiem ze przerost tkanki miesniowej swiadczy o chorobie ale te patyki metroseksualne, pedalkowate to maja byc faceci?