Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinka221221221221

chude jest piekne, zobaczcie puste dziewczyny z GORYLAMI zamiast chlopaka

Polecane posty

Gość malinka221221221221

przegladalam temat gdzie wiekszosc dziewczyn zachwycalo sie napakowanymi bezmozgami. ze sa bezmozgami stwierdzilam po szkolach jakie ukonczyli (szkola swiadczy o czlowieku, nie wciskajcie mi glupot) po pismie pokemopodobnym typu SieManecKoo MyShA, konczac na pokazywaniu nagiej, napietej do granic mozliwosci obrzydliwej klaty. dziewczyny obrazaly chudych chlopcow. wiecie, czytalam pewnien artykul odnosnie muzyki. naukowcy przeprowadzili eksperyment i stwierdzili, ze ludzie sluchajacy rocka sa bardziej inteligentni od osob sluchajacych innych rodzajow muzki. natomiast osoby sluchajace muzyki techno oraz pochodnych byly osobami najmniej inteligentymi. nie wspominalabym o tym gdyby nie fakt, ze wiekszosc tych wlasnie karkow slucha muzyki typu techno. chcialabym wam pokazac kilka chlopakow, chudych z wlasnym stylem i osobowoscia, inteligentnych, uczacych sie na dobrych uczelniach, sluchajacych dobrej muzyki (rock badz pochodne) uprzedzajac komentarze, chlopcy sa bardzo stylowi ale nie sa homosexualistami wiec stwierdzenie ciota nie bedzie tu na miejscu, jesli to jedyne na co was stac to nie musze z wami rozmawiac zeby stwierdzic, ze nie jestescie ani ludzmi na poziomie ani nie macie odrobiny inteligencji. http://lookbook.nu/look/101694-Required http://lookbook.nu/look/106472-A-little-bit-hot-for-summer http://lookbook.nu/look/20730-Walking-Dog http://lookbook.nu/look/61825- to sa faceci godni zainteresowania. rzygac mi sie chce od tych waszych przypakowanych, przerosnietych goryli. chude moze byc piekne, pogodzcie sie z tym. strona lookbook.nu zostala okrzykieta przez swiatowej slawy projektantow i stylistow strona dla najlepiej wygladajacych ludzi - to tak dla osob, ktore stwierdza, ze to styl ze smietnika. ps. pisze to bo mnie krew zalewa jak czytam odpowiedzi tych pustych idiotek. mam nadzieje, ze nie polamia wam sie te wasze "tipsiki" od udzielania odpowiedzi dziewczynki, kreowane na dode badz jolante rutowicz. buziaki

Gość brawo brawoo
tez lubie chudych :)

Gość ofermm a
ej no, są chyba jakieś granice bycia gejem szczególnie jeżeli się nim nie jest.

Gość ciężka praca w branży
reklamowej. Już o 5.30 w robocie. sad.

a co jesli facet majace cechy ktore opisalas typu uwielbia rocka, ma styl itd. jest gruby??? co ma chudosc do zainteresowan?

Gość bez odbioru
szanowna autorko, czy znasz powiedzenie, że nie to ładne, co ładne, a co się komu podoba? chłopcy (bo są to bardzo młodzi chłopcy) na tych zdjęciach mają swój urok dla pewnej części dziewczyn (i innych chłopców, to pewne), ale twierdzenie, że są to jakieś okazy wybitne... nadużycie :P ja tam osobiście wolę mieć się do czego przytulić, bez obawy, że będę cała posiniaczona od wystających kości :D mam bardzo delikatne ciało i muszę uważać, bo szybko robią mi się siniaki ;) nie mam nic do chudych. ale zwyczajnie mi się nie podobają. aha, słucham rocka, więc chyba co do mojej inteligencji nie masz wątpliwości 🖐️

Gość kajaki
za długie stopy, chudy i niski, wygląda na 15 lat. Wolę prawdziwych facetów, z krwi i kości :)

Mi sie podobaja delikatni zadbani blondyni. Co do rytmow to zalezy od miejsca i rodzaju imprezy,trance i electro itd sa w klubach jak najbardziej na miejscu. Nie mam ulubionego rodzaju muzyki,slucham prawie wszystkiego(jazz i country zdecydowanie nie) raz mi sie spodoba kawalek rockowy,czasem sobie puszcze pavarottiego a innym razem britney spears wiec nei wiem jak tam z moja inteligencja. Nienawidze przypakowanych i owlosionych oraz niezadbanych facetow(samo mydlo niestety nie wystarczy). No i oczywiscie ten delikatny piekny blondyn musie miec min 185cm wzrostu:) Mam rocznikowo 18 lat mzoe mis ie upodobania co do tej delikatnosci jeszcze zmienia:) pozdrawiam

Gość ertestesr
że co? Chcesz wmówić że takie coś: http://files3.lookbook.nu/files/looks/original/77470_DSC_0365.JPG?1225288404 jest atrakcyjniejsze od tego: http://www.istockphoto.com/file_thumbview_approve/1567570/2/istockphoto_1567570-sexy-male-body.jpg Chyba jaja sobie robisz :D:D:D Może dla egzaltowanych dziewczyneczek ok. 15 roku życia, ale gdy przeciętna KOBIETA widzi chudego chłopaczka może go chcieć co najwyżej dokramić.

Gość z tym dokarmianiem
to chyba sie komus instykt mamuski przelewa...

Gość taaaaa ale
droga ertestesr, nie kazdy facet ma genetyczne predyspozycje do takiej sylwetki. Ja chocbym zarl nie wiem ile, zawsze bede chudy i juz. A potem wysluchuje takich przykrych komentarzy jak twoj. Mam mnostwo innych zalet, ale czuje, ze ludzie przekreslaja mnie za chudosc.

Gość fioletowy fiolek
jest spora roznica miedzy napakowanym kariem, a dobrze zbudowanym, umiesnionym facetem, ktory muskularna postawe ma w genach, ja czuje sie bezpieczniej z kims, kto dobrze wyglada, a poza tym, potrafi stawic czolo zagrozeniu, nie chcialabym byc z facetem, ktory na widok grupki kolesi spieprza na 2 strone ulicy, a znam takich :O

nie lubię facetów typu \"łysy napakowany kark słuchający techno\", przeciwnie, wolę słuchaczy rocka albo jazzu, ale za tych emowatych chłopaczków z kretyńskimi fryzurkami z podanych zdjęć stanowczo podziękowałabym - masakra :O

Gość DarkAngel666
ertestesr że co? Chcesz wmówić że takie coś: http://files3.lookbook.nu/files/looks/origin al/77470_DSC_0365.JPG?1225288404 jest atrakcyjniejsze od tego: http://www.istockphoto.com/file_thumbview_ap prove/1567570/2/istockphoto_1567570-sexy-male-body.jpg Chyba jaja sobie robisz Może dla egzaltowanych dziewczyneczek ok. 15 roku życia, ale gdy przeciętna KOBIETA widzi chudego chłopaczka może go chcieć co najwyżej dokramić. a ktoz to napisal?:Dpewnie zakompleksiony miesniak bez mozgu:-O dla mnie obrzydliwe sa jakies miesnie:-O ale to kwestia gustu,np sa faceci ktorzy lubia sztuczne,sylikonowe kurwy a sa tez tacy ktorzy uwielbiaja naturalne,szczuple dziewczynki z naturalnymi piersiami:) ja osobiscie jestem ta dziewczynka z naturalnymi piersiami i uwielbiam drobnych,zniewiescialych chlopcow

Gość 354554
mój chlopak ma 193 cm, waży 88 kg i wciąż go męczę żeby przytył :D lubię dużo ciałka, a chudość jest zwyczajnie aseksualna

Gość DarkAngel666
taaaaa ale przekreslaja cie skarbie za wyglad?:D ja bym cie nie przekreslila...:classic_cool: wymietosilabym twoje chudziutkie cialeczko,mniam :)

Gość taaaaa ale
mi mała - co do tych sportow to jeszcze zalezy jakie sporty.

Gość frfreee
a dla Was istnieją wyłącznie puste napakowane karki lub zniewieściałe chude cioty emo? :D No sorry, ale takich skrajności ja znam niewiele. Najlepszy jest taki pośrodku - wysoki, z szerokimi barami, brzuch może być płaski lub troszkę pulchny ;) ale ciałko musi być. Raz bylam z chudym chlopakiem, jego ciało mnie obrzydzało, ale był dla mnie dobry :O ale gdy mialam siniaki po "bliskim" spotkaniu, bez żalu go sobie odpuscilam.

"Chcesz wmówić że takie coś: http://files3.lookbook.nu/files/looks/origin al/77470_DSC_0365.JPG?1225288404 jest atrakcyjniejsze od tego: http://www.istockphoto.com/file_thumbview_ap prove/1567570/2/istockphoto_1567570-sexy-male-body.jpg Chyba jaja sobie robisz " Gdyby ten chlopaczek z pierwszej foty mial inne spodnie niz rurki, to tak, uwazam, ze jest atrakcyjniejszy, tylko mlodziutki. Nie podobaja mi sie zniewiesciali chlopcy [bo to chlopaczek jest chyba, na tej fotce, w szaliku], ale zgadzam sie z autorka - dla mnie lepszy chudzielec sluchajacy dobrej muzyki niz technowaty miesniak ;)

Frfreee - prosze, zeby nie bylo skrajnosci: wole inteligentego chudzielca sluchajacego jazzu niz inteligentnego miesniaka sluchajacego jazzu. Bo tacy mi sie bardziej podobaja, i tyle.

Gość bybybylinka
Chudość jest ohydna, u kobiety i u mężczyzny. Nie wiem co podniecającego można widzieć w wystających kościach, patykowatych nogach i zapadniętej twarzy? :O

Gość taaaaa ale
DarkAngel - no wiesz, nie jestem taki łatwy :D :D

Gość elemka
mój facet tez jest szczupły , ALE! Ni Ch..ja nie pokazałabym się z takim ciulikiem na ulicy ...droga autorko...

Gość rtyryrty
Oczywiscie że istnieją kobiety lubiące chudych facetów. Tak jak istnieją mężczyzni lubiący otyłe kobiety.

Gość fioletowy fiolek
chudzi zazwyczaj sa strachliwi, zbyt ulegli, a facet musi byc meski, odwazny, a nie takie chude chuchro :O musi jakos wygladac

Gość 888888888888888888
tu nie chodzi nawet o to jak są ubrani, chodzi o chude ciało. Gdyby mialo dojść do seksu z takim, rozebrałby się i zobaczyłabym blade, pokurczone, patykowate ciało to nawet jego zajebista inteligencja by nie pomogła. Poza tym jak facet kładzie się na mnie to lubię czuć jego ciążar, a nie marne 60 kg