Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agatisss

Czy tu sa jakies normalne matki?

Polecane posty

Oj ja tez sie dolacze chyba co prawda jeszcze nie urodzilam ale juz mam przedsmak ze glowa boli... Freydis: ja mam to samo! niedlugo 23 lata jestem w 7 miesiacu ciazy a wygladam jak 16latka;-/ wogole moj maz wogole wyslal zdjecia nasze ze slubu do rodziny to go jakis tam konserwatywny wujek zwyzywal od pedofilii (mezunio ma 32l prawie). Co prawda nie mieszkam w PL ale mimo wszystko nie lubie byc uwazana za malolate na benefitach :-(

ehh no mi tez starsi wrozyli koniec kariery:D a tu wała jak Polska cała:D dalej studiuje i studiowac bede:D Ciekawe, czemu ludzie sa tacy wredni...Chyba maja za malo seksu:D

Kig, w sumie to lepeij wygladac jak 16nastka niz jak stara dupa:D moj ma trzy dychy, tez czasem, ludzie dziwnie na ans patrza, ale mnie to bawi. chcialabym jednak umiec rzucic jakeigos dowcipnego teksta, zeby sie niktorym dewotom glupio zrobilo:D

Gość saleminka8
Agatisss szok ! jakaś zazdrosnica napewno -olej ! Jak ja zaszłam to mi siostra pociskała-"nawet nie wiesz jak czasami jest ciężko" o kasie mówiła,ze wydatki,że zero wyjścia kiedy będę chciała,to jej pocisłam że chociaż stworze dziecku pełną kochajacą się rodzinę,a pieniadze na dzieck ozawsze będą :P to ją zatkało,bo ona ze swoim ostatnio się rozchodziła kilka razy :)

Gość Agnieszka 28 Wrocek
a ja nie mam sexu juz od jakis 3 miesiecy cholera - bo mnie boli za kazdym razem i maz dalł mi spokoj - a ja bym chciala ale nie idzie a w pologu tez 6 tyg nie bedzie szlo buuu

hehe pewnie tak tu na kafe co po niektóre to nawet chciałyby decydować jak, kiedy i gdzie inne mamy mają się kochać

Gość Agnieszka 28 Wrocek
a i jeszcze chcialabym pojsc na dyskoteke oczywiscie nie teraz ale jak beda mialy po 3 miesiace to moglabym z babacia zostawic i wybrac sie z mezem w tango ale nie moge bo patrza na mnie jak na glupia ze w ciazy 2 dzieci sie spodziewa i mysli ze ejszcze na dyskoteke kiedys pojdzie

Agnieszka, wspolczuje...ale moze nie bedzie wcale tak zle....ja swoj polog wspominam bardzo milo, trzeba ise natawiac pozytywnie, to naprawde pomaga:)

Gość Agnieszka 28 Wrocek
oczywisice z ta dyskoteka nie mam na mysli nie wiadomo czego lae chcialabym czasem gdzies jeszcze wyskoczyc z mezem jak kiedys to mnie linczują jak tylko wspomne

no i nich patrza jak im zal. ja co czwartek podrzucam mala babci i idziemy na koncert szantowe :)juz nie moge sie doczekac az mala podrosnie na tyle, by chodzic tam z nami. dobra mama--to szczesliwa mama:)

Agnieszka ja na innym topiku spotkałam mamie która ma 3 letniego synka, jest w ciąży i ostatnio była w klubie. Brzuszka jeszcze nie widać, ona tylko siedziała ale gdyby matki polki to przeczytały to tragedia by była

Gość fiu bzdziu
mnie tez wkurza to, ze nie mozna slowa powiedziec, bo za chwile zaczyna sie lincz... Ktos czasami zadaje proste pytanie i oczekuje prostej odpowiedzi, a zamiast tego dostaje stek wyzwisk za poglady... Dotyczy to nie tylko tematu matek, dzieci, ale kazdego innego. Za 3 tyg ma sie urodzic moj syn, rowniez farbowalam wlosy, uzywaalam kremow do depilacji i robilam wiele innych "zakazanych" i "okropnych" rzeczy, palenie udalo mi sie rzucic w 7 miesiacu, bo wczesniej po prostu nie bylam w stanie i co ??? I moje dziecko wazy w okolicach 4kg, ma serce jak dzwon i nic zlego sie z nim nie dzieje - nie oznacza to, ze popieram palenie w ciazy, ale jak napisalam na forum, ze nie moge rzucic, mimo ze chce, to zostalam zrownana z ziemia...

Gość Agnieszka 28 Wrocek
o matko w ciazy na dyskotece - dobrze ze nie przeczytaly bo by byla znow jazda hihih dopisze sie pozniej do tego tematu co podalas ale teraz zmykam po meza do pracy bo chory biedaczek :-(

jak bylam w ciazy to tez czesto lazilam po klubach. nie spotkalam sie z jakas szczegolna konsternacja...

no właśnie najgorsze jest to że mama pyta właśnie np o rzucenie palenia to zamiast odpowiedzi są wyzwiska. ja się przyznam że raz pocisnęłam z typki tutaj ale to było dla jej dobra bo takie głupoty gadała że głowa mała, do dziś się z tego śmieje. Ja jak już to albo odpowiadam na temat albo staram się nie udzielać w dyskusji w ogóle. na pewno nie narzucam tego co inne mamy mają robić

wrocilam :-) poszlismy z chlopem na dluuugi spacer do miasta, urzedu, marketu i spowrotem. Cos kolo 7km. Tocze sie...