Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lepton...

myślę o śmierci zaplanowałem nawet sposób

Polecane posty

Gość lepton...

:(

Gość nie myśl o tym
tylko żyj!

Gość absolutnie.....
hmmm...jaki?i dlaczego?

Gość lepton...
dostęp do metra mam bo akurat mieszkam w Warszawie ale ja myślę o utonięciu,o tym żeby pójsć na dno.Interesuje się medycyną sądową,duzo czytałem o tej metodzie śmierci.

Gość powini Cię wyciąć na kaffe
psychole gadające o swoim umieraniu mają specjalne strony w necie dla takich samych psycholi i innych zboków

Każdy mysli o śmierci :o Ja też niedawno myslałam, jednak okazało się, że jestem cudem ocalona, bo lekarz-konował stwierdził, że mam raka, tymczasem w szpitalu okazało się, że nie mam, więc albo pierwszy lekarz się pomylił, albo Bóg mnie ozdrowił :) Wierzę w tą drugą możliwość :) Jestem wielka wybranką :) Jestem cudem uzdrowiona :) To prawie tyle, co Święta :) Pomodle się za ciebie :)

Gość absolutnie.....
ale nadal nie wiemy w czym tkwi problem...moze to pierdola a w Twoim mniemaniu to WIELKI problem?

no nie wiem. człowiek przed smiercią zawsze chce się ratowac, działa instynkt, wiec jesli dasz szanse swojemu organizmowi na ratunek to bedziesz w ostatnich momentach walczył o zycie i moga cie odratowac i bedzie obciach że nawet zabic sie porządnie nie potrafisz:P ale powaznie, w czym problem?

Gość lepton...
25 lat o śmierci myslę o długiego czasu pracuję w służbach mundurowych

Heheh :D Jarek pisz egłupoty, heheh :D Niedawno czytałam w internecie o dziewczynie, która skoczyła pod metro w celach samobójczych :D Teraz leży na ojomie bez kończyn :O Drugi raz nie spróbuje, bo nie może ani chodzić, ani ruszyć ręką :O Trzeba ja przewijac jak dzidzię, heheh :D Tak konczą się popisy głupich ludzi :O

Gość lepton...
myślę o tym bo nie mam przyjaciół ani żadnych bliskich osób a ostatnio podupadłem na zdrowiu ludzie mają swoich znajomych,drugie połówki a ja jestem sam w tym wielkim mieście

Gość Agatannnnn
a może strzał w głowe?? nie angażuj innych - jak utoniesz to ktoś będzie musiał Cię wyłowić, proponuje wykopać dół stanąć na rancie stzrlić w głowę zrobić dźwignię która pod ciężarem ciała zasypie cie ziemią i posieje trawe

Gość ZŁOTA RYBKA spełniam marzenie
chyba żartujesz kto ma swoje drugie połówki???? a co niby w szyscy (prawie wszyscy) tu na kafe robimy

Gość absolutnie.....
ja mam 21 lat...dlugi po uszy, brak pracy od grudnia...i teraz musze wytrzepac 800 na oplaty, choc nie wiem z czego...jak nie zaplace to w maju bedzie juz tego 2x tyle...mam mnostwo powodow do samobuja ale bez przesady...co Ciebie moze tak dreczyc?

Gość Agatannnnn
może jak zajmiesz sie budową dźwigni odejdą Ci głupie myśli z głowy

Gość absolutnie.....
NO COMMENT...

Gość iwonnecomo
lepton Tez mam dość życia, każdy dzień to męczarnia, ale mam wspaniałą rodzinę dla której chce żyć, wiem że jestem dla nich ważna i to mi wystarczy. Może kiedyś coś się zmieni, może wkońcu uda mi się do czegoś dojść i prócz rodziny coś więcej bedzie mnie trzymało przy życiu...mam dopiero 21 lat, może akurat będzie kiedyś lepiej...MOŻE..

Gość ekati
Jania do garów... to jedyne miejsce gdzie nikomu nie przeszkadzasz... a było tak miło jak przepadłaś... może znowu cię zablokują...

Gość lepton...
nie chcę się zatrzelić bo będzie śledztwo w pracy po drugie przed smiercią chcę się pozegnać z pewną osobą

Gość iwonnecomo
lepton, napisz do mnie jak chcesz. Trzymaj się I NIE RÓB GŁUPSTW!