Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lepton...

myślę o śmierci zaplanowałem nawet sposób

Polecane posty

Gość DarkAngel666
napisz do mnie,8474430...3 razy probowalam skonczyc ze swiatem,potem myslalam na zabojstwem osob ktore sa prowodylami mojego stanu...

lepton, jak to nie spotka Cie juz nic dobrego? bzdura!!! codziennie dzieja sie rzeczy niesamowite, dobre, dzieja sie cuda, tylko Ty tego nie dostrzegasz. Kazde slonce, ktore Cie rano budzi do pracy juz jest piekne. Ciesz sie z tego, ze masz prace - inni nawet tego nie maja, a musza utrzymac, np. duza rodzine. Masz skonczone studia pierwszego stopnia - inni nie mieli tej mozliwosci ( powod, np. brak pieniedzy... ). Piszesz, ze nie bardzo wierzysz...hmm...a moze warto byloby sie pomodlic, ale tak szczerze i swoimi slowami, powiedziec Bogu co, ci lezy na sercu, nawet jezeli masz zal do zycia, do tego co, cie spotyka...sprobuj...:-))))

Gość lepton...
tutaj na forum to mnie pocieszacie strasznie a jak pogadałem na gg z jedną osoba to takie mi wrózby dowaliła ze dziwie sie ze jeszcze tu siedze .czemu udajecie ze chcecie pomóc jak was to g**no obchodzi ? litosc ?

Gość anet00
Trochę prowokujesz. Co chcesz usłyszeć chłopie!!! zabij sie! przecież nikt tego nie chce bo to głupie odbierac sobie życie. jestes na forum to nie jest tak źle. popatrz ilu masz naraz znajomych, nawet ciekawie jest poczytac co kto mysli, no i nawet dlatego warto żyć

Gość co za nieużyci ludzi
Zamiast podsunąć sposób na bezbolesną śmierć, to radzą cieszyć się wschodzącym słońcem i tym, że sąsiad ma gorzej. Żadnego zrozumienia.

Gość wszyscy jesteśmy
bardzo samotni, to właśnie dlatego tyle osób odezwało się w twojej sprawie. Wcale nie z litości. Bo każdego z nas może jutro czy za 3 dni też to samo spotkać. Jeśli nie masz już siły na nic idź do lekarza, może masz niedobór dopaminy albo serotonina się tobie nie wydziela. Ale jeśli jeszcze nie jesteś na tym etapie to kup sobie MAGNEZ Z WIT.B6 i zażywaj po kilka sztuk dziennie. Nie patrz, że na opakowaniu pisze po 1 tabletce dziennie nie przedawkujesz nie bój się. Po 2 dniach odczujesz różnicę jeśli powodem jest niedobór mikroelementów po zimie. W pożywieniu bardzo brakuje tego pierwiastka. Uwierz mi ja to stosuję, bo też wpadam w doły i polecił mi to lekarz rodzinny. Idź natychmiast do apteki i zażyj od razu dwie popij szklanką wody przed snem kolejne 2, rano ... itd. Będziesz mieć siłę stawić czoła ŻYCIU