Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawidziona...

nieudany pierwszy raz czy tez taki mieliscie?

Polecane posty

Gość zawidziona...

tak bardzo chcialam aby moj pierwszy raz byl cudnym romantyczny piekny.. jednak tak sie nie stalo;/ starsznie sie zawiodlam na moim chlopaku wyobrazacie to sobie ze po odbyciu stosunku on zamiast mnie przytulic pocalowac zrobil mi awanture ze "nie bylam dziewica" poniewaz nie poleciala mi krew i tak bardzo mnie nie bolalo.... zaczal na mnie krzyczec o ile dobrze pamietam to wyzywac;/ juz nie wiedzialam co mu powiedziec zeby uwierzyl ze narawde on byl tym pierwszym...;] na koncu rozplakalam sie i odrocilam do niego plecami niby za chwile powiedzial ze juz mi wierzy ale do dzisiaj zaczyna temat czasem ze dziewica nie bylam... a nie chce mi sie juz z nim klocic niech mysli sobie co chce kiep glupi;]

Gość oszolomom religijnym
idz sie prawiczku leczyc zmiast tematy zakladac.

Gość Rompe...xD
Ja bym takiego w dupe kopla i tyle...zawiedzionym byc OK ale zeby robic awanture i wyzywac?!? a idz z takim typkiem...

Gość zawidziona...
prawiczku? haha debilu jakbys nie zauwazyl to jestem dziewczyna:) i to nie moja wina ze krew mi nie leciala przeciez to od blony zalezy

Gość Canadyjska_polka
A dlugo jestescie razem? Czy napewno kochasz go az tak zeby wytrzymywac te jego obelgi?

Gość TiestoPL
Ja miałem też niezły numer. Moja pani chciała zrobić to wśrod świec i wogóle romantycznie. A skończyło w miare ładnym hotelu, a co najlepsze błone przebiłem jej ręką :-). Na bank była dziewica bo miałem dowód na palcach. Pozdro

Gość jak już musisz to weź
do - gsdgsdgds i poruchaj se kaloryfer :classic_cool: