Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosiak317

Podejscie faceta do tego 1-go razu i jego zdanie o ewentualnych konsekwencjach c

Polecane posty

Gość olabogamojanoga
mój też nie, a tym bardziej ja, bo nie wiem, o co chodzi w temacie

no jezu.....chcesz to zrobic z facetem ale sie boisz...a on ci nie pomaga a twoje obawy kwituje tym, ze gadasz głupoty... sam do sprawy podchdzi jak do zabawy a nie zblizenia

Seks. Ten pierwszy. Wymarzony. Upragniony przez niego. A ciało moje dla niego takie piękne, a uczucia moje takie obce... To nic, że bolało. To nic, że jest inaczej... A może w ogóle nic nas nie łączy? Ciąża jest pospolita. I równie społeczne podejście do problemu chłopca do ciężarnej dziewczyny. A rodzice mówią: qurwa!

czesto tak jest ze facet kocha itp ale jego zachcianki sa ponad wszystko... a potem laska zostaje sama... nie tylko ze swoim wewnetrzym problemem... potrzebami... ale i z brzuchem!

Gość kayyyyyyyyyyyyyyyyyyq
Faceci często nie tratują tego jak jakiegoś rytuału. Dla nich jest to wisienka na torcie, uzupełnienie miłości, a zarazem świetna i przyjemna zabawa.

Gość Kocyk
To już drugi Twój taki sam temat :P przestań emocjonowac się tym wirtualnie i zajmij się tym w rzeczywistości.Jesli masz problem to tu go nie rozwiążesz.

Gość MiesniePonadUmysl
Kocyk - a moze ona nie dostala odpowiedzi? Moze liczy tutaj na wsparcie? Gosiak317 - ja bardzo przejmowalem sie pierwszym razem. Zamowilem hotel, najlepsze wino, wszystko mialo byc 21 pazdziernika 2003... jednak zaczalem zalatwiac to zbyt szybko i do tego czasu przestala mi sie podobac.