Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość molly32

GłODÓWKA,DEITA,ĆWICZENIA

Polecane posty

Gość molly32

czesc dziewczyny... zrobilam pewna glupote tzn.jadlam normalnei az postanowilam przejsc na glodowke... jestem na niej 3 dzien i normalnie szaleje... bol glowy jest nie do zniesienia ale chec pragnienia by cos zjesc jest do opanowania... moj problem polega na tym ze przeszlam z glodowki z marszu... kiedys jadalam strasznie duzo fastfoodow slodyczy i inne swinstwo... teraz juz mniej decydowanie ale moj problem polega na tym ze u mnie nadwaga jest chyba dziedziczna... od 6 lat mam stala wage nidy nei wiecej niz 66kg ani mneij niz 63kg waga mi nie przeszkadza tylko na to ze mam nadmiar skury na brzuchu (nie rozstepy) noi troche bym chcial w biodrach zgubic mam prawie 100 noi uda... te 3rzeczy mnei dobijajja nosze rozmiar spodni 30-32 (wzaleznosci od marki te numeracje sa dziwne)a bluski musz ekupowac XL by zaslonic brzuch gdzie normalnie bez tego problemu miala bym S lub M nie wiem co robic dlatego postanowlam ta glodowke ale cos cos czuje ze 4dnia juz nie wytrzymam... moj problem polega tez na tym ze nie nawidze ryb ani wazyw... tzn nei zljem typowej slatki (jest ochydna nei raz si ejuz do tego zmuszalam by jesc ale odrau zygam) co prawda czasem przejedzie mi jakas zupa warzywna czy tam jakies dodatki typu marchewka i inne ale salatki typowe czy na kanapce czy poprostu normalne jedzenie wazyw mi nei przejdzie!o o rybach to nei wspomne od malego nei jadlam i nei zjem nidy. Nigdy nie bylam na diecie anie po nie dawalam rady nei wiem co jesc skor jestem taka wybredna i naprawde nie wiem jak to zmienic by schudnac i jest normalnie jak inni ludzie... to moje zmora nie moge isc do restauracji itp bo zawsze cos mi nei pasi... masakra juz mam tego dosc zmuszanie sie tez nie pomaga a nie wiem jak mam sobie przemowic ze to jedzenie jest dobre i smaczne i przedewszystkim zdrowe dla mnie... dziewczyny pomozcie moze mialysci epodobne problemy? prosze o rady!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować