Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hooper24

Kobiety są beznadziejne. Nie można im ufać i wierzyć.

Polecane posty

Gość Hooper24

Dzisiaj wpadła do mnie koleżanka z którą sporo się już znamy. Skończyło się na seksie. Było wszystko fajnie, ale po się rozpłakała. Płakała że nie powinna tego robić, bo przecież ma narzeczonego i nie chciała go zdradzić. Starałem się ją pocieszyć. Powiedziałem jej że ja przecież nie powiem jej narzeczonemu że miała miejsce taka sytuacje - znam go trochę. Ona jak nie powie to on się o tym nigdy nie dowie, więc nic się takiego nie stało. Uspokoiła się. Nawet do tego stopnia, że umówiliśmy się na środę - na powtórkę dzisiejszych przyjemności:) No i jak tu po takiej sytuacji ufać kobietą? Nie potrafię się związać na stałe z żadną i ta sytuacja jest na to dowodem - nie warto. Jak tylko się nie będzie widziało to twoja kobieta za twoimi plecami rozłoży nogi przed innym:( Kobiety nie mają szacunku dla swoich partnerów, nie mają też szacunku dla siebie. Nie warto się angażować w jakiś związek i wierzyć kobiecie.

Gość zakonnica w przebraniu...
masz zle doswiadczenia i dlatego tak piszesz... nie genralizuj bo nie wszystkie takie sa...

Coz, prawda, z jedna zmiana - kobieta jest beznadziejna, nie mozna jej ufac i wierzyc - ta, o ktorej mowisz. Czemu ona ma niby swiadczyc o innych? Zreszta, jestes taki sam jak ona, skoro wiedziales o narzeczonym. P.S. Nie piszemy 'ufać kobietą', a 'ufać kobietom'.

Gość
Są też porządne kobiety

Gość Hooper24
Wszystkie kobiety są takie same. Jak mają chcice to nic jej nie powstrzyma. To nie ważne czy mają męża, narzeczonego, chłopaka - jak się odpowiednio podejdzie, dadzą dupy:( Faceci tylko są głupi, bo ufają że ona kocha i można jej ufać:) Śmiechu warte.

Gość nie obrażaj kobiet takich
np jak ja !!!To ,ze trafiłeś na zdzire nie upowaznia cie do tego abys tak mówił ....Ja nie wyobrażam sobie takiej sytuacji !:O A swoją drogą to z ciebie też numerek :O po jaką cholere umawiasz sie z nią jeszcze ?!?!?

jak się odpowiednio podejdzie, dadzą d**y tylko niektore trzeba podejsc srodkiem usypiajacym

Gość Hooper24
A czemu mam się nie umówić? Przecież jest chętna i trzeba to wykorzystać. Chętnie sobie ją pociupciam - w sumie do tego w większości się kobiety nadają:)

Gość KLLLA
"A swoją drogą to z ciebie też numerek po jaką cholere umawiasz sie z nią jeszcze ?!?!?" BO MU TAKIE KOBIETY PASUJĄ :-D właściwie to jest na takie skazany ! To trzeba byc swinia aby podbierac innemu jego laske .

Gość Hooper24
Nikomu nic nie podbiera. Dupa była chętna to czemu miałem odmówić. To jej problem że dała dupy innemu. Ja jestem sam i czemu miałbym nie skorzystać. Nic niepoprawnego nie robię. To tylko o niej świadczy i o kobietach.

Gość KLLLA
Na podstawie jednej szmaty oceniasz całą reszte kobiet !!!!!! beznadzieja .Więc rypaj dalej tę szmatę tylko uważaj zeby w ciąze nie zaszła .

Gość Hooper24
Założe się, że niejedną z was udało by mi się wyruchać

Gość popdo
a ponoc faceci to swinie... kobiety sa nie lepsze, ale musza od kogos byc lepsze.

to, że masz taką łatwą koleżankę, nie oznacza, ze wszytskie takie są! A Ty to wykorzystałeś i teraz jeszcze masz o to pretensje! A z drugiej strony to ona musi być strasznie pusta, skoro znowu się z Tobą umówiała na....

Gość Hooper24
Takie niestety są kobiety. Przykre to, ale teraz takie czasy. Wszystkie dupy dają i jak tu jakiejś zaufać?:) Nigdy nie zaufam, nie warto. Rogów sobie nie dam dorobić. Współczuje tylko im partnera, ale chyba im to odpowiada.

narazie tak mówisz.... heh, zobaczymy za parę lat... Wtedy będziesz musiał zaufać i będziesz żałował, że kiedyś wykorzystałeś głupotę tej laski:/ fakt... nie jesteś wiele wart skoro tak się zachowałeś...

Gość gość
zgadzam sie z autorem, to co teraz sie wyprawia zaprzecza temu ze kobiety potrafia byc wierne...

Gość gość
zgadzam sie z autorem, to co teraz sie wyprawia zaprzecza temu ze kobiety potrafia byc wierne...

Gość gość

Gość gość
Kobiety sa zajebiste. Trzeba tylko pewne sprawy o zyciu czyli kobietach znac. Przede wszystkim; kobiete tak jak nas pociagaja one, pociagaja faceci, tez je rajcuja i maja jeszcze bardziej ''zboczone'' mysli niz my. Ty wiesz ze bys ta czy tamta przelecial. Inaczej - mialbys problem jej sie oprzec. Ale nie uda ci sie jezeli ona tego nie bedzie chciec, BO TO ONE DECYDUJA-TO ONE ZASTAWIAJA SIDLA!!!! to trzeba wiedziec. Nie ty ja uwiodles, tylko ona ciebie juz wczesniej wybrala. Nie wolno starac sie zrozumiec kobiety, bo one same siebie nie rozumieja!!! One same sie sobie dziwia ze cos takiego zrobily, ze to nie mozliwe. Np. zdradzily, bo dzialaja pod wplywem emocji, ktorym nie moga sie oprzec, najczesciej po alcoholu. O innych srodka juz nie pisze, ale i bez nich takze dosc czesto sie zdarza. Jezeli zrozumiesz to powiedzenie, ze same siebie nie rozumieja to jestes gosc przez wielkie G. A teraz to co wazne- chcesz miec fajna madra laske, to patrz na jej matke, bo to z niej przede wszystkim brala przyklad, ale nie koniecznie. Dalej jej zachowanie i zaiteresowania, lubi przebywac w gronie rodzinnym to dobrze, jest wierzaca ''I PRAKTYKUJACA'' to b. dobrze lubi czeste wyskoki do knajpek to zle, lubi czasem sama gdzies pojsc np na impreze kolezenska to bardzo zle, a jak jeszcze ci pieprzy ''co nie masz do mnie zaufania'' to ja olej bo to typ ktory bedzie przyprawial ci rogi. Jak lubi alkohol to katastrofa ''kobieta pijana d..a sprzedana!!! to powiedzenie zawsze jest aktualne!!! a faceci o tym zapominaja, bo mysla ze to ich kobiet nie dotyczy - nic bardziej blednego. Kobiety po wiekszej ilosci alcoholu staja sie bardziej rozwiazle jak faceci i na dodatek nie ma znaczenia z kim sie bzykna, a na dodatek wtedy nawet maja fantazje na sex grupowy - na kilku facetow. Tak to prawda!!!! to dlatego madra kobieta nie wypije wiecej jak dwa male kieliszki lub dwa drinki przez dlugi wieczor na imprezie. Jezeli juz sie z taka zwiazales co naduzywa, to miej jaja i nie opuszczaj jej na krok na imrezach kolezenskich bo ci przyprawi rogi w 5 minut w toalecie lub podczs wyjscia na papierosa z twoim kolega ( znane z zycia). I tu uwaga- nie ufa sie koledze tak samo jak lasce, cos takiego nie istnieje i nie chodzi o to, ze on ci moze przeleciec twoja dziewczyne, ale o to, ze on moze nie dac rady jej sie oprzec. W zasadzie jedno i drugie. Ale wiem z doswiadczenia ze jak panienka zarzuci sieci to i kolega przepadnie, bo taka jest natura, ze facet staje sie bezbronny na sygnaly kobiety!!! Stad te zdziwienia; jak on mogl, moj najlepszy przyjaciel. Ano on nie mogl..... sie jej oprzec, bo ona juz od dawna puszczala do niego sygnaly i kokietowala go, tylko nikt tego nie zauwazal. Stad te zdziwienia, jak synowa np. uwiedzie tescia, tak tescia. Wszyscy maja pretensje do tescia, ''jak on mogl'' ale madrzy faceci i kobiety wiedza, ze to ona musiala sie niezle napracowac zeby tego goscia uwiesc, bo tescia sie w miesiac nie uwiedzie. Trzeba sie troche tylkiem nakrecic, chodzic czesto w krotkich szlafroczkach i wykonac mnostwo kokietujacych gestow na przestrzeni czasu zanim sie go zlamie, bo w tym przypadku akurat synowe to robia nie bezinteresownie.Poczytajcie sobie o takich przypadkach. Pisalem wczesniej o zaufaniu. Modra kobieta nie zrobi niczego co mogloby byc dwuznaczne - czyli nie pojdzie na imprezke bez ciebie, bo cos dla niej znaczysz i nie bedzie chciala zebys sie domyslal czegos, poprostu nie bedzie cie stawiac w takiej sytuacji, ona wie ze to nie wypada i nie wykreca sie cytatami o zaufaniu!!! Tak czy inaczej, trzeba miec oczy szeroko otwarte caly czas. Niestety czy im sie to podoba czy nie musza byc kontrolowane, a wy faceci zrozumncie wreszcie co to znaczy MIECJAJA. To znaczy - to ty rzadzisz ty bierzesz odpowiedzialnosc za wasza przyszlosc, to ty decydujesz czy lasce wolno samej gdzies pojsc ( no chba, ze do rodzicow, rodzenstwa lub do kosciola) ale tez ty musisz z nia duzo rozmawiac, pomagac jak jest przeciazona obowiazkami, wspierac w trudnych chwilach. No i oczywiscie fantazjowac w sexie, ale kto temu podola.

Gość gość
I jeszcze jedno. Dlatego trzeba je kontrolowac, bo jak ktos napisal wyzej ''jak ma chcice to... zdradzi'' pomimo ze cie kocha i po tej zdradzie dalej bedzie przykladna i nienaganna!!!

Gość bzykus
Dokad wy faceci bedziecie tacy durni. Wbijcie sobie raz na zawsze w te swoje glowy, ze kobiety patrza na facetow racjonalnie!!!!! To znaczy, ona wie za ktorego chce wyjsc za maz, przy ktorym bedzie sie czula bezpiecznie ( stad miedzy innymi chca wysokich facetow), ktory da jej zabezpieczenie finansowe, no i ktory to bedzie wzbodzal podziw u kolezanek ale to juz nie koniecznie. To tyle, i tu nie ma mowy o milosci!!!! , milosc jest tylko w slowach kobiety. Jak to zrozumie kazdy facet , to bedzie mu sie zylo duzo latwiej i kobieta go nie zaskoczy w zyciu!!!!!!!!!! Teraz druga strona - zaufanie. Jezeli zrozumiesz cos takiego, ze nie istnieje zaufanie do kobiety tak jak nie istnieja zaufanie do kolegi, czy przyjaciela, tu zawsze obowiazuje zasada ograniczonego zaufania!!!!!, zupelnie tak samo mozesz byc pewien laski , jak jestes pewien ruchu kazdego uczestnika na drodze!!!! Jezeli to zrozumiesz to jestes FACET z JAJAMI , jak juz tu ktos pisal. A dlaczego tak jest? No wlasnie dlatego ze kobieta mysli racjonalnie - juz wybrala goscia z ktorym chce spedzic zycie. A bzykanie sie poza plecami chlopaka, czy meza to co innego. One ,jak maja chec na innego faceta to poprostu go wkoncu uwioda, tylko musi byc pewna ze jest zdrowy ( stad te bzykanie sie z kumplami twoimi, bo ich zna dobrze i raczej nie widzi zagrozenia) i ze nikt sie nie dowie. Nawet wy faceci nie wiecie jak je rajcuje dawac d,,y obcemu, jak sa spelnione te dwa warunki. Z obcym zrobi to czego nigdy nie zrobi z toba. Takie juz sa kobiety, bo tak je stworzono i jak powiedzial gorski z kabaretu KMN ''tak juz jest i z tym sie nie dyskuyuje. Dlatego nasi ojcowie ''CI Z JAJAMI'' nie pozwalali swoim zona samotnie nigdzie wychodzic, poprostu nie miala takiego prawa i z tym nawet kobieta nie probowala dyskutowac, no chyba ze facet byl bez jaj. I przede wszystkim kobieta nie miala prawa wypic wiecej jak dwa male kieliszki, a dlaczego, no dlatego , bo czasy sie zmieniaja ale zasada jest nie zmienna i ponadczasowa - '' kobieta pijana d... sprzedana''. A czy twoja dziewczyna lubi sie wstawic???? Jak bede mial czas to tu jeszcze moje historie z zycia wziete. I pamietajcie dla laski bzyknac sie z obcym to tak jak dla nas pojsc sie odlac. Ona to zrobi, po czym, dalej jest przykladna dla ciebie kobieta, zupelnie jakgdyby nic sie nie stalo. To dla niej takie sobie doswiadczonko. NO, chyba ze gosc mial czym wojowac i niezle ja tam poturbowal, to juz wtedy jestes skonczony, wtedy tamten przejmuje kontrole nad nia. I to jest tez to z czym sie nie dyskutuje, to od tysiacleci wszyscy wiedza i kobiety i mezczyzni, tylko nikt wam facetom togo nie pisze , nie mowi, zupelnie nie rozumiem dlaczego