Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabeczkaaaaaa

minelo 2 lata a ja nadal nie moge zapomniec o facecie z ktorym sie pocalowalam

Polecane posty

Gość zabeczkaaaaaa

nie bylismy para malo go znalam a jednak siedzi w mojej glowie a ja nie umiem spojzrec na innego faceta bo oni dla mnie nie istnieja

Gość sdfkaskasnksafdsfdfsjksdfsdf
bo czujesz niedosyt , pewnie jakbys go bardziej poznała to już byś wcale nie myślała :D

Gość Annaaaa
Bo ci uciekl, i teraz jest nieosiagalny, tak jest ze zawsze najbardziej pozadamy tego czego nie da sie zdobyc, moj przyklad: Poznalam faceta, pare spotkan i juz na poczatku mowie nie moj typ, mozemy byc kolegami ale nie moj typ, a niczego mu nie brakowalo przystojny itd, ale po prostu pewne jego nawyki i zachowania mi nie odpowiadaly, ale mimo to utrzymywalismy kontakt, on sie we mnie zabujal, i caly czas dazyl do spotakn itd. a ja bylam jak uciekajaca myszka juz prawie mnie lapka za ogon lapal ale znow sie wyslizgalam, az wkoncu zaczelam spedzac z nim duzo czasu i jakos zaczelam zmieniac zdanie, ale gdy to sie stalo on mi sie wyslizgnal, i teraz jest nieosiagalny a ja siedze calymi dniami i mysle, Widzisz tak jest jak go mialam niedocenialam a teraz nie ma szans na cokolwiek i go chce, takie zycie!

Gość zabeczkaaaaaa
wlasnie uciekl do innej:( a mi anrobil nadzieje tylko:(