Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gonia1987

2 TESTY NEGATYWNE, JEDEN POZYTYWNY Z BLADĄ DZIWNĄ KRESKĄ....

Polecane posty

mam 2 dzieci...rok po roku. Nie chcę kolejnego więc zabezpieczyliśmy się bardzo dobrze - zastrzyk Depo provera+gumka+stosunek przerywany. Kochałam się z mężem tylko raz...zaczęłam dziwnie się czuć. wczoraj test wyszedł negatywny. dzij pre test pokazał dziwną drugą kteskę. Cały test zabarwił się na lekki róż a ta druga kreska jet jakby bura nie różowa...test Quik pokazał ewidentny brak ciąży - robiony z tej samej próbki moczu....nie wiem, co mam myśleć, jestem totalnie załamana....jutro idę na betę, ale tak strasznie boję się kolejnej ciąży...

Gość biedaczko ty moja
wiem co czujesz gonia:( znam twoje losy z forum i wiem, ze masz dwoch chlopcow w niewielkim odstepie czasu. i pamietam, jak przezywalas ta druga ciaze:(mysl pozytywnie, moze sie okarze, ze test byl wadliwy. gdybys byla w ciazy bylby to prawdziwy pech:(

Gość jesli
a kreska pokazala sie odrazu? czy po czasie?

bura kreska to nie różowa, czyli ciąży nie ma.Niepokoisz się - wykonaj test za 3-4 dni (kreska musi się wtedy wzmocnić do mocno różowej) lub idź na krew.Swoją drogą przy takim uważaniu to ciązy z tego nie ma jak być.

od razu ....gdyby pokazała się po czasie miałabym jeszcze jakieś nadzieje...jestem totalnie rozbita...

Gość tinturintu
wyślij męża po jeszcze jeden test a ile spoznia Ci sie okres?

Gonia, gdybyś przeczytała ulotke na spokojnie to sama wiedziałabyś, że nie jesteś w ciązy.Kreska ma być różowa a nie bura. Bury odcień oznacza jedynie tyle, że w tym miejscu jest odczynnik, który wyłapałby antygen hCG w przypadku jego wykrycia. Niektóre testy (w tym pre-test i bobo test) tak właśnie mają.

Gość tinturintu
aaa nie znam się na tych zastrzykach ale po trzykrotnym zabezpieczeniu masz marne szanse,nie panikuj,będzie dobrze:)🌼

Teraz kochana to mogłaby nawet świecić. jest po czasie podanym na ulotce.

Gość jesli
idz juto na bete ale ja tez sadze ze przy takim zabezpieczeniu raczej nie zajdziesz w ciaze trzymam kciuki :*

pzepłakałam dziś cały dzień.......różne myyśli przelatywały mi prze głowę - nawet aborcja, ale.......ni potrafiłabym zabić niewinnego maleństwa...w głowie mam 1000myśli na minutę....jak możliwa ciąża przy TAKIM zabezpieczeniu!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????

Piszemy ci tu wszystkie - niemożliwa. nie esteś w ciąży.Ale widać wiesz lepiej mimo, że kreska bura a nie rżowa.Cóż...

...mam pytanie ale nie dotyczy testu...oboje z parnerem staramy sie o dziecko i ostatni raz miałam miesiaczke 11 marca potem przytulanko bez zabezpieczenia w dn.25 oraz 28 na 29 i 2 kwiecień,oczywiście finał w środku.mój @ trwa 6 dni...czy mogę byc w ciąży??teraz bolą mnie piersi a predzej miałam 4 dni wzęcia dzis ustąpiły..kiedy wykonac test??

Każde współżycie bez zabezpieczenia, jesli nie wiesz w jakiej fazie cyklu jesteś - może owocować ciążą. Na dwoje babka wróżyła i niczego więcej się tu nie dowiesz, bo wiemy tyle, co Ty.

Gonia juz spokoj na litosc boska!i ile bedziesz siedziec i ryczec? zrob test z krwi i wtedy rycz jak cos...a raczej chyba z radosci bo musialabys juz naprawde byc jakims dziwnym przypadkiem...glowa do gory:-)

Gość gonia 2
Pewnie Cie nie pociesze ale dzis mialam 2 kreski jedna bardzo słaba na 1 dzien przed @ tez mam 2 chłopców(przy 2 tez taki był wynik)i chce miec trójke ale jeszcze nie teraz .no ale już doszłam do siebie i nawet zaczynam sie cieszyc kiedys bedziemy z tego faktu zadowolone jeszcze bardziej gwarantuje :-)))) choć wiem co czujesz pozdrawiam

Gość to niemozliwe przeciez
przy takim zabezpieczeniu ciaza jest niemozliwa. mysle, ze po prostu bardzo sie jej boisz i dlatego wylapujesz wszelkie zmiany w samopoczuciu jako potencjalne "zagrozenie", a twoj organizm tylko ci w tym pomaga:) nie placz tylko idz na test z krwi, wszystko bedzie dobrze:)

Gość pinezkaaaaaa...
nie mozliwe!kurde to przeciez bylby CUD! moze przeczytaj to - Podczas stosowania leków zawierających hCG można uzyskac fałszywie pozytywny wynik. W niektórych stanach patologicznych, np.: nowotwór jajnika, wątroby (mocz może zawierać wykrywalne przez test ilości hCG pomimo, że kobieta nie jest w ciąży) Po porodzie oraz naturalnym lub sztucznym poronieniu, - hCG może być wykrywalny przez kilka tygodni i dać w tym okresie wynik fałszywie pozytywny

hej, robiłam betę - negatywna.....ale ja dalej schzuje skąd była ta druga kreska????? trza mi się leczyć...na głowę możliwe że beta nie pokazuje ciąży a siki ją pokazują????????????

Gonia kobieto blagam Cie:-) uspokoj sie zapomnij o tym tescie moze jakis felerny byl a Ty objawy ciazowe sobie wmawiasz bo jak ktos juz wspomnial wyzej tak strasznie boisz sie znowu byc w ciazy ze sobie wmawiasz po prostu. Idz z dziecmi na spacer, piwa sie napij nie wiem cokolwiek:-)

Gość tez mam drugą bladą kr.
To gratuluje gonia ( wiem ze to może głupio zabrzmi niektórzy tak sie starają i nic ) a innym z ogromną łatwoscia przychodzi dzidzia mam tez siebie na mysli. W tym miesiącu jakaś anomalia u mnie wystąpiła bo normalnie to okres powinnam dostać za ok.5 dni a ja juz wczoraj miałam 16 dzien wyzszych temp.(27 d.c) i ta druga krecha taka ledwo widzialna jak myślicie czy to ciąża?

Gość gonia błagam cię
nie jesteś w ciąży:D:D:D to niemożliwe,żeby sikacz pokazał ciąże a beta nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!po prostu niemożliwe!!!!!!!!!!test z krwi sie nie myli

witam, mam podobny problem jak w temacie. 5 tygodni temu kochalam sie po raz pierwszy i boje sie ze moglam zajsc w ciaze. moze to urojenia ale dla pewnosci zrobilam pierwszy test tydzien pozniej. wynik negatywny. nastepnie zrobilam test 3 tygodnie po i tez negatywny. dzisiaj zrobilam kolejny...byla blada kreska ale byla. teraz jestem przeziebiona czy to ma wplyw? a i bardzo wazne jest to iz mialam dwie miesiaczki, bly krotsze od tych normalnych ale ta ktora skonczyla mi sie wczoraj byla obfita. jestem przerazona :(:(:(

Cześć dziewczyny. Mam taki problem. . Okres powinnam dostać za ok 3. 4 dni. Od 2 dni miałam biegunki i silna zGagę które na szczęście się uspokoiło. Zaczęłam podejrzewać ciążę. . Zrobiłam z samego rana test który wyszedł pozytywny. Kreska dobrze widoczna . Ale niestety po 5 minutach zaczęła znikać. Teraz jest nie widoczna. Gnebilo mnie to więc ok południa powtórzyłam test który wyszedł negatywny. . Nie wiem co myśleć :-(