Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiolkaaa

dlaczego tak wielu przystojnych facetow ma brzydkie dziewczyny?

Polecane posty

no faktycznie zapomnialam ze jak kobieta ma kolo 30 to o niczym innym nie marzy jak o "parze spodni" ( czyt. facet:P:) i gromadce dzieci:P

przystojni faceci, którzy mają brzydkie dziewczyny mają zazwyczaj jakieś braki. Np. są niewykształceni, bez kasy albo mają okropne charaktery :] przystojni faceci, którzy nie mają wyżej wymienionych cech mają ŁADNE dziewczyny. tak już ten świat funkcjonuje :)

Gość ofermm a
nikt cię o komentarz nie prosi. szczególnie o komentarz treści "nie będę komentować". a słyszałaś kiedyś o zjawisku zwanym "efektem aureoli"? pewnie nie, co nie przeszkadza ci "mieć własnego zdania". w ogóle często jest tak z rozmaitymi przemądrzałymi panienkami że brak wiedzy na jakiś temat nie powstrzymuje ich przed wyrażaniem "własnego zdania" zbudowanego na głupocie i ignorancji.

Gość hehehe cóżz za znajomośc zycia
oparłaś swe obserwacje na obserwacjach zycia gimnazjalnego?

Gość hehehe cóżz za znajomośc zycia
dol aliltki to było

Gość facettttttttttttt
jak ladna i sama to ksiezniczka jak brzydka i sama to nikt jej nie chcial ahahhaha widac polskie spoleczenstwo jest zacofane wierza w stereotypy tak tak tlumaczcie sobie to tak 🖐️

Gość mysle sobie ze
Kazdy ma inny gust ,nie dla kazdego jest to samo piekne.Czasami pytam mezczyzn o urode roznych kobiet,mi wydaja sie piekne,im nie i czesto te ,ktore uwazane sa za idealy urody dla innych facetow wcale nie musza byc atrakcyjne. Wielu mezczyzn nie lubi lalkowatej urody,nie wiem dlaczego,ale znam opinie.

odwrotna analogia mam wrazenie ze bardzo zakompleksione osobki tu odpowidaja stad taki pkt widzenia:D

"bo taki przystojny facet zeby wyrwac paszteta nie musie sie starac" Czyli stereotyp, że przystojni są leniwi :P Ktoś dobrze napisał, że może właśnie w takich związkach jest uczucie a nie tylko chęć pochwalenia się przed kolegami nowym towarem :P Ktoś inny dodał, że ocena atrakcyjności jest względne - mi sie może podobać zupełnie co innego niż sąsiadowi czy tym bardziej sąsiadce :P

Gość pan patafian
ludzie świat nie jest binarny nie każda ładna będzie nadętą księżniczka ale większość nadętych księżniczek to właśnie te ładne

Cream moze dla Ciebie bzdury. W moim otoczeniu się to potwierdza :) Facet, który ma wszystko chce także idealnej kobiety. I nie trudno mu taką zdobyć.

no tak oferma Ty za to widzimy tryskasz swoja madroscia na prawo i lewo szkoda tylko ze jest ona oparta na glupich wierzeniach i oceniasz ludzi wg ich urody fakt to jest zajebiscie madre:P:P sam pewnie uroda nie grzeszysz dziewczyny nie masz to i stad masz taki pkt widzenia sprawy a nie inny 🖐️

"Facet, który ma wszystko chce także idealnej kobiety" - a na jakiej podstawie sądzisz, że idealna dla niego to taka, która Tobie będzie się podobała? :P

Gość zgadzam sie z tym
dlatego nie ma szans u prawdziwych kobiet wiem to z doświadczeniua te najładniejsze wybierają męskich facetów z charakterem a dla \"przystojnaków\" pozostaja brzydule, brzydkie, zakompleksione, nie ceniące się pospolite dziewczyny których największym szcz ęsciem jest fakt że ich chłopak jest \"ładny\" no po prostu taki już jest ten świat

Gość ofermm a
"sam pewnie uroda nie grzeszysz dziewczyny nie masz to i stad masz taki pkt widzenia sprawy a nie inny" gdyby to czy ktoś ma rację czy nie zależało od urody to zapewne nie miał bym szans w konfrontacji z tobą. jednak zależy to, czy tego chcesz czy nie, od rozumu a na tym polu to niestety nie masz większych szans.

nie mi ma się podobać tylko jemu. Znacie jakiegos przystojniaka z zajebistym charakterem, z kasa, ktory ma brzydka dziewczyne? Brzydcy ludzie się pocieszają, że wygląd nie jest ważny ale niestety w większości sytuacji życiowych okazuje się, że jest :)

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
oferma przegrzal Ci sie mozg:P poza tym jak sie do kogos zwracasz to pisze sie z duzej litery tego wymaga kultura ale TY widze tego nie masz:P poza tym chlopcze dyskusja polega na tym ze kazdy pisze swoje zdanie a Ty moj drogi krytykujesz zdanie innych...nie wiesz co to dyskusja nie wypowiadaj sie:P

swiat jest taki,ze kazdy ma swoj gust, swoje upodobania i inne poczucie estetyki:) i tym sie moga nieatrakcyjni bronic, zamiast wymyslac basnie o zlych czarownicach wabiacych uroda i wysysajacych krew:)

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
zgadzam sie z analogia kazdy ma swoj gust ale po co najezdzac na te bardziej piekne czyzzby zazdrosc?:P

Cream, co Ty z ta 'idealna kobieta'? dla mnie idealna moze być klasycznie piekna, dla kogos innego chuda dziunia w bialych kozaczkach :) brzydka (klasyczna brzydula o ktorej nikt nigdy nie powiedzial, ze jest ladna) nigdy nie bedzie idealna.

"Brzydcy ludzie się pocieszają, że wygląd nie jest ważny ale niestety w większości sytuacji życiowych okazuje się, że jest" - trudno mi się ustosunkować do tego, bo jestem ładny :P Mimo to nadal twierdzę, że wygląd nie jest najważniejszy :P

proste doswiadczenie masz do wyobru dwie dziewczyny. sa identyczne, z jedna tylko roznicą. Jedna jest piękna (każdy wstawi tu sobie swój ideał piękna) a druga brzydka. Mozesz wybrać sobie jedną. Nie wierzę, że powiesz, że wszystko Ci jedno:)

Latika - rozpatrujesz ideał kobiety tylko w kontekście jej atrakcyjności fizycznej. A wierz mi, od samego piękna do ideału jest bardzo daleka droga...

Mało_stanowczy - oczywiście, że nie NAJważniejszy. ale ważny.