Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiolkaaa

dlaczego tak wielu przystojnych facetow ma brzydkie dziewczyny?

Polecane posty

czytalam gdzies kiedys wypowiedz jakiegos psychologa, ze lepiej wiazac sie z przystojnymi (chodzi glownie o brak kompleksow, wiec moze byc to osoba przecietna ale pewna siebie) bo latwiej z taka osoba stworzyc szczesliwy zwiazek. Brzydcy zakompleksieni wplywaja degradujaco na druga osobe, bo maja obsesje na punkcie swoich kompleksow i daja to odczuc partnerowi :]

Gość zakompleksionaaaaaaaaaa
probowalam ale on nie byl polakiem a ja nie wiedzialam jak to powiedziec:O minelo juz ..hmm 2 lata w sumie a ja nadal cos do niego czuje przykre takie male niedopowiedzenie

Gość zakompleksionaaaaaaaaaa
a on myslal chyba ze z niego sie smieje i pozniej mnie przeprosil za swoje zachowanie ale nie osobiscie ....i nie mialam mozliwoscui wyjasnienia

Latika ..masz racje ja juz sie pogodziłem z tym ze jestem wysoki szczupły , mama prace , niebieskie oczy i zainteresowania i chodze na mecze :classic_cool:

Reality - po pijaku zarówno faceci jak i kobiety zachowują się nieodpowiedzialnie. Natomiast co do "paszczura" - Tobie nie musi się podobać, musi podobać się facetowi:) To po pierwsze. Po drugie - inteligentna kobieta potrafi wzbudzić pożądanie bez względu na to jak wygląda. I nie mam 17 lat, że podnieca mnie "byle co" czyli niewielki powiew wiatru... :) No widzisz, jeśli chodzi o pyskowanie w dzień a w nocy... - już widzę, że - rozpatrując oczywiście teoretycznie - spodobałabyś mi się, bo potulne suki w dzień mnie nie pociągają... :classic_cool: I nawet jeśli jesteś brunetką/blondynką/rudą, masz długie/średnie/krótkie włosy. masz kilka kg za dużo to nie ma znaczenia. Jeśli chodzi o fizyczność to tylko w jednym przypadku nic by z tego nie było - jeśli wyglądasz jak anorektyczka. Do tego się przyznaję - takie kobiety mnie nie pociągają i nie mam szansy poznać ich bliżej :P

na lecha chodze :) juz chyba z 8 lat moze więcej a alko lubie ale nie lubie byc piany bo to odstrasza dziewczyny i zmniejsza szanse na poznanie kogos

Gość bo wiekszosc ludzi jest mało
atrakcyjna a ludzie chcą z kims zyc wiec oczywiste ze bedą sie laczyc w pary, facet ktorey nie moze znalezc atrakcyjnej po czasie wezmie brzydszą

Gość reality show
MS spodobałabym Ci sie i w dzień i w nocy:classic_cool:(nie jestem zarozumiała ale większości facetom sie podobam) Ale Ty już masz dziewczynę w dzień i suczkę w nocy:(

u mnie nie mają szans niskie kobiety a odnosnie wagi to przeciez patrze i widze czy mi sie podoba czy nie :) nie chodze z wagą pod reką aby kazdą wazyc ;)

"inteligentna kobieta potrafi wzbudzić pożšdanie bez względu na to jak wyglšda" chyba pomyliłeœ z zainteresowaniem...

a więc z Wielkopolski jestes.. moje województwo graniczy z Twoim :P

cream a do ilu cm kobieta jest niska? to chyba tez pojecie nieco wzgledne :)

Gość moja kolezanka wazy 120 kg
i si epodoba swojemu mezowi, widac to, ciezko to zroumiec ale i takie rzeczy sie zdarzaja

Gość przystojniacha
a ja mam fajny seksi tyłeczek

Reality - księżniczkę w dzień i sukę w nocy... :classic_cool: Ale nie wiem czemu Cię to martwi? :) Ty też znajdziesz swojego opiekuńczego wrednego samca bez względu na pore dnia :) Kwiatek - nie pomyliłem zainteresowania z pożądaniem, musisz mi uwierzyć na słowo :P

Gość reality show
MS bo po literkach mi pasujesz:) A co do znalezienia samca dla mnie to akurat z tym mam kłopoty. pozdr :)

"Kwiatek - nie pomyliłem zainteresowania z pożądaniem, musisz mi uwierzyć na słowo " to dziwny jestes. a inteligentna anorektyczka wzbudzilaby u ciebie pożądanie? cos przeczysz swoim słowom :P

Gość Tomcioszek
kiedys ksiadz na religii powiedział: jesli człowiek wygląda nienajlepiej to zawsze podswiadomie uczy sie nadrabiac inteligencją dowcipem itd. , to tak równowaga w naturze, jesli wyglad marny to rozwijają sie zastępcze" wabiki"

równowaga bierze w łeb przy kompilacji przystojnego elokwentnego pewnego siebie mężczyzny i małego grubaska z ekipy budowlanej :p lub zestawu bystro umysłowej urodziwej kobiety i brzydkiego kobiecego pustostanu mózgowego:)

Gość gość
bo przeciwieństwa się przyciągają :)