Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiolkaaa

dlaczego tak wielu przystojnych facetow ma brzydkie dziewczyny?

Polecane posty

Gość gość
Mężczyźni patrzą na wnętrze kobiety na to co jest na zewnatrz

Wytłumaczeń może być wiele. Do najbardziej prawdopodobnych, zaliczył bym taką wersję, że są słabi psychicznie, a takie "drugie połówki" zostały im "nagrane", przez rodziców... I to też jest bzdura, że przeciwieństwa się przyciągają, bo ja kiedyś znałem taką parę, że ona była paskudna, a on "w miarę". Ale ona z patologii, on z patologii, hehe :D Poza tym, to że ktoś idzie na ulicy z jakąś dziewczyną, wcale nie oznacza, że muszą być parą. Może np. poznali się w necie, a teraz są podczas pierwszego spotkania na mieście, a ona ściemniła na temat swego wyglądu...:D Opcje są różne, ale generalnie, każdy startuje do swojej ligii, więc kiedy się widzi na ulicy przystojnego faceta, a obok brzydką kobietę, to rzuca się w oczy, na zasadzie wyjątku potwierdzającego regułę . . .

Gość gość
Kiedyś zrobiono porównanie tego jakie kobiety są uważane za piękne przez kobiety i jakie podobają się mężczyznom - kompletne przeciwieństwa. Więc może wcale nie są brzydkie - dla facetów ;)

"Kiedyś zrobiono porównanie tego jakie kobiety są uważane za piękne przez kobiety i jakie podobają się mężczyznom - kompletne przeciwieństwa. Więc może wcale nie są brzydkie - dla facetów oczko.gif" Każda pewnie wybrała swój typ "narcystycznie" :D, czyli np. bruneti celowały w brunetki, a blondyni w blondynki, jak mniemam . . .

Gość gość
To było zestawienie cech - miały wybrać usta, nos, oczy, włosy, brwi itd od znanych osób. kobietom wyszła "mocniejsza" uroda - grubsze, ciemniejsze brwi, ciemne oczy, mocniej zarysowany nos itd.

Gość gość
mnie się ciemne oczy podobają - no, ale jestem kobietą i oczywiście chciałabym coś czego nie mam :D

gość - ciemne oczy są charakterystyczne dla semitów i chamitów. W Europie takowe kiedyś nie występowały....

Gość gość
Ludzie ładni, pozbawieni kompleksów na punkcie własnego wyglądu, nie muszą dowartościowywać się urodziwą partnerką - wygląd schodzi na plan dalszy. "swoja liga" - tu również nie o wygląd chodzi, lecz osobowość, pewność siebie. Kobieta która czuje się piękną przyciąga facetów - zwłaszcza tych pozbawionych kompleksów.

Gość gość
Mówię, że mi się podobają, a nie skąd są :) gość 13:12 - zgadzam się w 100%!

Gość gość
też mnie to dziwi, że faceci żenią się z grubaskami, a pełno szczupłych starych panien atrakcyjnych i to wcale nie jakieś głupie ani puste, po prostu mają pecha do facetów, a marzą o mężu, rodzinie, niestety co poznają faceta to on nie myśli o takiej poważnie. Podczas gdy grubaska ważąca 100kg przy 170cm już dawno wyjdzie za mąż. Nie wiem z czego to wynika... Podobno faceci to wzrokowcy. Poza tym nie uwierzę w to, że facet nie wstydzi się iść po ulicy z taką niezgrabną grubaską i nie obejrzy się za szczupłą zgrabną laską, nie uwierzę w to. No, chyba że gej

Ach te szczupłe cudowne kobiety, które wylewają swoje frustracje i jeszcze się dziwią, że faceci wolą brzydszą kobietę ale z sercem i uśmiechem na twarzy.

13:12 - Ale nikt normalny nie weźmie się za kogoś, kto mu się w ogóle nie podoba. Nie popadajmy od skrajności w skrajność..

"Ach te szczupłe cudowne kobiety, które wylewają swoje frustracje" Fiku - co jak co, ale najlepszym ekspertem od wylewania frustracji, jesteś ty. Twoje tematy o brunetach są najlepszym dowodem na to, jak ci mózg sfermentował . . .

Gość gość
fiku miku też uważam że jesteś straszną kretynką, poza tym dzielenie świata na fajne miłe grubaski i szczupłe wredne zołzy jest po prostu śmieszne. Nie każda grubaska co ma szczęście w miłości jest fajna i sympatyczna, i nie każda samotna szczupła laska co ma pecha do facetów jest wredna i głupia.

Każda dziewczyna jest piękna na swój sposób. Poza tym te, które powszechnie uważa sie za te piękniejsze od innych są jakby to ująć... puste. Myślą, że wygląd da im wszystko a to nie prawda:)Chłopcy coraz częściej patrzą na wnętrze a nie na wygląd;*

"też mnie to dziwi, że faceci żenią się z grubaskami, a pełno szczupłych starych panien atrakcyjnych i to wcale nie jakieś głupie ani puste" A mnie dziwi, że jest taka osoba, która klasyfikuje ludzi na podstawie wagi, sugerując, że to niesprawiedliwość losu, że grubsze koleżanki mają mężów a ona nie, mimo że jest lepsza. To jest dla mnie pustak, z którym raczej nikt nei będzie chciał się związać.

dubsteploff-powinieneś zobaczyć parę egzemplarzy w mojej robocie, a od razu byś zmienił zdanie... A i z doświadczenia wiem, że brzydkie kobiety, przeważnie są gorsze z charakteru (agresywne, oschłe, skłonne do rzucania kłód pod nogi). Więc brzydkie raczej omijam dość szerokim łukiem (w miarę możliwości)

Gość gość
fiku miku debilko nikt nikogo nie klasyfikuje, po prostu wszędzie się trąbi o tym, że faceci to wzrokowcy w takim razie jak to jest, że się żenią z kobietami ważącymi 100kg które nie mają ani urody ani figury, ani kształtów? Podczas gdy zgrabne kobiety są same albo mają pecha do facetów.

Nie rozumiem po co wprowadzasz kryterium wagi. Żenią się z tymi, z którymi ich coś łączy, skoro dobrze im z grubszą to w czym problem? Mają rzucić swoja miłość, bo jakaś zdesperowana chuda laska jest samotna?

Gość gość
Jako mężczyzna powiem wam jak to jest. Mężczyzna po prostu kocha a jego miłość jest poza wasza marną skala porównawcza, która się tu poszukujecie.

13:49-Albo się wyszumieli już, a grubaska jest bogata, albo rodzina im taką porę dosztukowała, albo grubaska zdobyła jakiegoś haka i wzięła na szantaż... Poza tym słyszałem kiedyś taką chłopską historie: Pewne chłopskie małżeństwo miało dwie córki. Jedną ładną, drugą paskudną. A we wsi było dwóch gości. Najbogatszy chłop, i taki zwykły szeregowy Józek. Rodzina dziewczyn, najpierw zaaranżowała ślub "Józka" z tą ładną. Kiedy Józek się spił i poszedł spać, wtedy mu podprowadzili tą brzydką córkę. Kiedy Józek się obudził, ta maszkara się do niego uśmiechała, i dziękowała za noc poślubną. A ładną dziewczynę wydali za najbogatszego chłopa we wsi . . .

"Jako mężczyzna powiem wam jak to jest. Mężczyzna po prostu kocha a jego miłość jest poza wasza marną skala porównawcza, która się tu poszukujecie." To są słowa prawdziwego mężczyzny :)

Gość gość
"Ale nikt normalny nie weźmie się za kogoś, kto mu się w ogóle nie podoba." Inteligentna przeciętna vs śliczna i głupia? Oczywistym jest, że wybierzemy opcję nr. 2 :D żartuję Ludzie muszą się sobie podobać, lecz wygląd nie jest priorytetem. Nie wybieramy tylko najładniejszej. x Cenię sobie kobiety aktywne fizycznie, kobiety który zwracają uwagę na to co jedzą - i tu również nie o wygląd chodzi.

Znowu ktoś się bawi w manipulacje, Po pierwsze zaznaczmy, że brzydka dziewczyna, to nie to samo, co przeciętna dziewczyna. W moim miejscu zamieszkania, większość kobiet ma dobre geny i dlatego z mojej perspektywy ładna=przeciętna. Brzydkich jest naprawdę mało... Tak Bóg zaprogramował naturę, żeby większość osób miała w miarę znośny wygląd... A gdybym ja miał wybierać między inteligentną brzydką, a ładną głupią, to bym po prostu się wycofał i poszukał szczęścia gdzie indziej. A bardziej niż inteligencja liczą się intencje, a z doświadczenia wiem, że brzydkie kobiety kierują się często złymi intencjami... Ponadto, jak kiedyś uprawiać seks, z kimś, kto się nie podoba? Szklanka wódki i do dzieła?:D Już lepsza dożywotnia abstynencja...

Gość Poezjanka
Mój mężuś jest mega przystojny, w swej urodzie niewymowny. Do tego bardzo zaradny, czyli nie tylko powabny. Zawsze miał bardzo ładne niewiasty, tyle tylko, że same pochlasty. Za to moja uroda przeciętna, może jestem lekko stuknięta, ale to ja poderwałam mojego małżonka, teraz on dziękuje za to Bogu każdego dzionka :D

Pisałam już, każda dziewczyna ma coś pięknego w sobie:) A ludzie którzy uwazaja ze brzydkie dziewczyny od razu musza byc wredne, agresywne itd to chyba zycia nie znaja... znam wiele "brzydkich" dziewczyn i sa naprawde przemile a te uwazane za "najpiekniejsze" sa wredne i nie da sie z nimi wytrzymac... Ja sama nie jestem jakos strasznie ladna. Jestem przecietna ale czy to znaczy ze jestem wredna? Jeszcze nikt mi nie powiedzial ze jestem nie mila lub cos w tym stylu. Niedowiarkow zapraszam na gg 50814449 do poznania mnie blizej;) Udowodnie, ze brzydka/przecietna nie znaczy wredna;* Pozdrowionka;*;*;*

Gość gość
Najlepsze branie u facetów mają młode i seksowne!