Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiolkaaa

dlaczego tak wielu przystojnych facetow ma brzydkie dziewczyny?

Polecane posty

Gość hop hop hop
brzydka to pewnie niewymalowana prawie naga lalunia:O

przecież nie pisze, że chodzi tylko o wygląd. ale nikt mi nie powie, że wygląd się zupełnie nie liczy.

wygląd jest wazny ale bez przesady pozatym wystarczy wyjsc na ulice lub do klubu i na własne oczy zobaczyc ze pary są różne i wiekszosci są szczesliwe i nie chodzi tu o wygląd a o całokształt radze wiecej wychodzic na miasto a mniej siedzenia przy kompie

Z tym prostym doświadczeniem to trochę za bardzo uprościłaś. Każdy w miarę normalny człowiek wybierze dodatkową opcję (piękno) jeśli nie jest to okupione kosztem czegoś innego. To tak jakbyś wybierała między dwoma samochodami, takimi samymi, ale jeden jest w Twoim ulubionym kolorze.

haha Cream obawiam się, że bijesz mnie na głowe jeśli chodzi o siedzenie przed kompem :D a ja biję Ciebie jeśli chodzi o wychodzenie :)

ale na tym przecież opiera się cała dyskusja. Czy piękno jest ważne czy nie? i śmiać mi się chce kiedy ktoś uparcie twierdzi, że nie ma żadnego znaczenia.

Gość reality show
nie wierze w to ze facet moze byc w zwiazku z kobieta która go nie pociaga fizycznie.

Gość nieeeeeeeeeeeeeeeee
opowiem na swoim przykladzie podobal mi sie super facet kazda dziewczyna na niego leciala wzdychalam do niego hmm dosc dlugo po czasie doszlo do spotkania a tam klapa:( facet siedzial nic nie mowil ja musialam podtrzymywac rozmowe pewnie sobie myslal jak nie Ty to nastepna...jestem taki zejebisty ze kazda mnie chce..totalna porazka druga sytuacja: facet od 1 wejrzenia mi sie nie podobal po zcasie ( pracowalismy razem) pzonalam go i zakochalam sie w nim byl cudowny calkowite przeciwienstwo tamtego...bardzo wesoly mial poczucie humoru tym mnie ujal i wiele innych rzeczy ale nie bede sie rozpisywac wniosek: nie zawsze ten z wygladu idealny jest tym idealem wyglad naprawde nie ma tu nic do tego ludzie musza sie poznac itd co mi po afcecie co ma piekna buzke jak jest beznadziejny i to samo tyczy sie dziewczyn zeby nie bylo sama uwazana jetsem za ladna ale uroda to pojecie wzgledne...

Gość przystojniacha
to czemu stekasz? znajdziejsz swoje amatora

ja tez miałem kilka spotkań z ładnymi kobietami i to ja musialem ciągnąc rozmowe bo one prawie nic nie mówiły :O

Gość nieeeeeeeeeeeeeeeee
tutaj chodzi chyba o to ze ludzie piekni ktorzy maja swiadomosc swojej urody sa w nia zapatrzeni do przesady sa ladne i fajne dziewczyny sa tez ksiezniczki sa tez brzydkie ktore uwazaja sie za pieknosc nie ma reguly....

Reality - a dlczego uważasz, że kogoś może pociągać fizycznie tylko Twój wzorzec atrakcyjności? To w pewnym sensie wynika z Twojej wypowiedzi. Latika - tak przez analogię - dla mnie ważniejsze jest czy samochód ma ABS i dobry silnik niż jaki kolor :classic_cool: Z racji tego, że nie ma dwóch identycznych osób pod względem charakteru istotniejszy - oczywiście dla mnie - jest właśnie ten charakter a nie wyglad. Bo co mi po pięknej kobiecie, która obrazi się jak powiem "do kąta suko"?:classic_cool:

A czy nie mozecie po prostu zalozyc, ze w wielu zwiazkach jest milosc? Przeciez nikt sie nie wiaze z kims tylko dla urody, znoszac w tym humorki ani tez nie wiaze sie tylko dla charakteru jednoczesnie majac obrzydzenie do ciala tej osoby. No bez przesady. latika - jesli szukasz przystojnego faceta z kasa i pozycja, ktory ma brzydka laske to radze poszukac w google jak wyglada zona Pierca Brosnana, tego od Bonda. Wedle standardow z kafe jego zona to pasztet jakich malo ... http://www.pudelek.pl/artykul/12110/zona_bonda_czy_laska_kammela/ a to prosze, zdjecia. I tez sie zgodze z opinia, ze wiele bardzo ladnych lasek jest w sobie tak zadufanych, ze zmieniaja partnerow a potem budza sie kolo 30stki albo nieco pozniej, okazuje sie, ze wszyscy fajni faceci sa zajeci, przez brzydsze i ladniejsze a dla nich zostaja ochlapy.

Gość piekno piekno piekno
wy głupiutkie stworznie dla brzydkiej dziewczyny piekny jest facet o jak najbardziej kobiecych rysach twarzym gładziutka mordka, reguralne rysy itd. Dla pięknej już nie bo ona ma codzień piekna lskę w lustrze no to po co jej "koleżanka" punkt widzenia zalezy od...:P a co do ładnych facetów to ich podnieca że jakaś brzydula patrzy sie na takiego jak sroka w kość. "Przyjemnie pożądać a jeszcze przyjemniej być pożądanym" jak głosi stare przysłowie. Ma więć laluś sojego paszczura który patrzy na niego jak w obrazek i czuje sie przez to lepszym człowiekiem co nie znaczy że jej nie zdradza najładniejszy chłopak w mojej dawnej szkole ożenił się z pasztetem zupełnym, ale zdradza ją do dziś z każda która mu popuści szpary...pamiętam tez że w szkole nie miał powidzenia u ładnych lasek, nawet spoko był, dośc sypatyczny ale jakiś taki bez osobowości 🖐️

Gość nieeeeeeeeeeeeeeeee
czlowiek ladny musi widziec w sobie i innych cos wiecej niz ladna buzke niektorzy maja z tym problem i zachowuja sie sztucznie tak jak manekiny na wystawie:O

Gość załamana1111
A może te dziewczyny były niesmiałe... i dlatego nic nie mówiły...Moja kumpela jest ładna dziewuszka i co nie ma faceta, bo przewaznie po pierwszym spotkaniu nie ma odezwu..a ona musi kogos poznac i pozniej sie rozkręca i rozmawia..hm...pocieszam ja że wrescie ktos da jej szanse na drugie spotkanie..i wtedy zabłyśnie..:)

Gość jajo swiateczne
Faceci wychodza za te przecietne, ale nie ma zazdroscic, bo potem zdradzaja je kiedy tylko maja okazje.

Gość mysle sobie ze
Nie ma brzydkich kobiet,ale na pewno są zaniedbane.

ale zescie problem z tego zrobili....:D:D i soooooory bardzo ale sprostowanie!!!!!!! ładna i sama nie znaczy ze ksiezniczka!!! za duzo amerykanskich filmow ogladacie!:D:P i jak w naturze polaka.... tylko narzekacie...( no ale nam wolno:D)

Gość jajo swiateczne
Nie ma brzydkich kobiet,ale na pewno są zaniedbane. Bzdura.

lady_in_red21 - wyjatek potwierdza regule :) Mało_stanowczy - hahah przekonałeś mnie ostatnim argumentem :P ;)

sa brzydkie kobiety tak samo jak mezczyzni nie kazdy rodzi sie z wygladem bogini ale za to ci "brzydcy" nadrabiaja czyms innym... np inteligencja:D a tak samo nie kazda piekna.. byla piekna zawsze:D

Gość zakompleksionaaaaaaaaaa
dokladnie ja tez tak mam jestem strasznie niesmiala w dodatku zaraz sie rumienie :P i kiedys miaalm taka syt ze doszlo do randki z facetem ktory mi sie podobal i nic z tego nie wyszlo bo on jak sie pozniej okazalo myslal ze ja nie jestem zainteresowana bo bylam bardzo cicha i jak mnie pocalowal bo zaczelam sie smiac lekko a to dlatego ze trzymal reke na moich plecach w miejscu gdzie mam laskotki i wyszlo niedopowiedzenie ktore wydalo sie polatach facet juz zajety:O

Gość reality show
M.S żle zrozumiałeś moją wypowiedz.Teraz gdy widzę przystojniaka z kobietą średniej urody ,nie zastanawiam sie dlaczego są razem. Na tyle poznałam facetów,że wiem ze tylko po pijaku mogą iść do łózka z paszczurem:PNatomiast pare razy w tyg na trzeźwo to musi być miłość z pożądaniem ''do kąta suko'' jak by mi facet tak powiedzial w dzień pyskowałabym natomiast w nocy.......;)