Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no nieR34GV

ile mialyscie lat jak urodzilyscie pierwsze dziecko??

Polecane posty

Gość no nieR34GV
jestem pewna ze tobie sie nawet polowa w zyciu nie udala z tego co nam tutaj i jestes zazdrosna

Gość emilka54
pozyjemy zobaczymy ..... w sumie ktos musi rodzic ale jakim kosztem ...

Gość no nieR34GV
wolala bys uslyszec ze mieszkamy w domach samotnych matek itd a powodzi mi sie swietnie dzicko to szczescie nie przeszkoda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość emilka54
no popatrz na wiekoszosc mlodych co robia ... wyjezdzaja ... moze nawet Twoje nie bedzie chcialo bo wychowiesz pasozyta i bedzie do 30-tki mieszkal u Ciebie tylko nie mow ze nie ma takiej moziwosci .... w sumie wasza sprawa jak mysliscie ze polska jeszcze jest dobra by miec dzieci wiele osob przejrzalo i dlatego jest niz !!! i niech mi nikt bzdur nie pisze ze jest szczesliwy jak majac 19 lat sie dowiedzial ze bedzie mial dziecko !!!!!!!! LUDZIE CZEMU KLAMIECIE

Gość no nieR34GV
ja jestem soba mam swoje poglady przekonania i dziecko w niczym mi nie przeszkadza nawet nie wiesz jaka to radosc j zrobilam mojej malej stroj ekologiczny na onkurs w przedszkolu i uslyszalam -jestes najlepsza mamusia na swiecie -nic tego nie przebije ale co ty mozesz wiedzec

Gość emilka54
ale KOBIETO TO SA CHWILE zycie to nie chwile to codziennosc wspomnij zle czasy pewno u ciebie takich nie bylo bo wszystkiego pod dostatek .... jhahhahaha

emilka, a nie przyszlo Ci moze do glowy, ze nie kazdy w Polsce klepie biede? Ja tutaj jestem szczesliwa, nie wyobrazam sobie mieszkac za granica. A dziecko.. mysle, ze dobrze je wychowie. Jesli bedzie chcialo w przyszlosci wyjechac, prosze bardzo. Kazdy z nas ma wybor :) Dziewczyno bije od Ciebie takim pesymizmem, ze az mi sie zal robi.

Gość no nieR34GV
emilka ty masz chyba jakis problem z polskoscia a moje dziecko bedzie moglo mieszkac u domu ile bedzie chcialo bo to jej dom i bedzie u siebie

Gość emilka54
bla bla bla i teraz bedziesz robic kazania koleznka ze warto miec dzieci i jeszcze w tak mlodym wieku .... bez przesady ze takie jestescie swiete i gotowe do poswiecen byscie dawaly i dawaly i dawaly Bog wie co ...

Gość no nieR34GV
a czy jak czlowiek rodzi dziecko w wielu 30 czy 40 lat to niema zlych chwil?? czy wiek jest wyznacznikiem szczescia --dusza jest wiecznie mloda

Gość no nieR34GV
dzieci miec warto w kazdym wieku jedni sa gotowi w wieku 30 inni w wieku 18 kazdy jest indywidualna jednostka

Gość no nieR34GV
manon -swiete slowa

Gość emilka54
nie prawda te przyslowia to mozna sobie wsadzic ... oboje dobrze o tym wiemy .... 30 -0 40 lat ma sie zaplecze dla dziecka ... mozliwosci o wiele wieksze a co sie ma jak mamy 20 oprocz checi posiadania dziecka. ... niezbyt wiele wiele mam przezywa wtedy koszmar ... no prócz tych paru chwil

Gość no nieR34GV
anielica ja rowniez to jest wlasnie patologia jak taka kobieta urodzi dziecko ktore pozniej jest jej kula u nogi

Gość no nieR34GV
moze ty nic nie masz nie oceniaj innych swoja miara

Gość no nieR34GV
guma witaj w klubie a ile dzieciatko juz ma??

Gość emilka54
kurcze maturka byla !!!!! chyba nie... dlatego nie wiem jak wam sie powodzi ... aha męzulek zapieprza rozumiem ..... kula u nogi jest w wieku 19 - 20 lat wtedy powinny byc inne priorytety ... 30 - 40 juz nie i najzupelniej mozna mmiec dzieci ... kurde z polkami trudno sie gada jednak kazda czyta to co chce ..... czyli wybiórczo widocznie

Gość no nieR34GV
tak emilko maturka byla i po maturce tez mezulek pracuje to chyba nic zlego ja rowniez pracuje zyje nam sie dobrze dobrze zarabiamy ----a ty jak bez pracy bez faceta bez dziecka ???

Gość no nieR34GV
anielica odpowiedz sobie na swoje pytanie-podpowiem ona pisze o ubUstwie

Gość emilka53
:"to jest wlasnie patologia jak taka kobieta urodzi dziecko ktore pozniej jest jej kula u nogi" .... kurwa za przeproszeniem gdzie ja powiedziałam że dziecko jest kulą u nogi .... neguje chec posiadania dziecka w mlodym wieku 19 lat .... ledwo cycki urosły i juz swędzi za przeproszeniem co potem ... szybki slub jak zwykle ... wszystko pod dziecko dyktowane ... a moze na odwrót i TY moze jestes slepa albo glupia ??

Gość emilka53
i przepraszam maniaków ortograficznych co tylko beldy umieja wytykac a sami kopia doły na budowie .. chylę czoło roboniku ..... poprawiam się : ubóstwo !!!