Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no nieR34GV

ile mialyscie lat jak urodzilyscie pierwsze dziecko??

Polecane posty

Gość mariolaa87
Rzeczywiście masz się z czego śmiać. Dziewczyna została zgwałcona, a Ty sie wyśmiewasz? Ty nie jesteś człowiekiem, tylko śmieciem. Nie zasługujesz na miano - człowiek. Lepiej idź już zmywać gary w UK, bo tylko to jest dla Ciebie ważne:) (hahaha)

Ja jestem dzieckiem 20 letniej matki i jakoś nie przypominam sobie byśmy żyli w skrajnym ubóstwie, były wzloty i upadki ale to jak w każdej rodzinie :D Ja mam 20 lat moja mama 40 jesteśmy dla siebie najbliższymi przyjaciółkami:) Mamusia ma dzieci odchowane, stałą prace, korzysta z życia:)

Gość Ja 23
emilka do kogo piszesz??bojuż Twój bełkot mnie razi..

Glówno prawda. Wiek nie mam tu nic do znaczenia. Ja jestem mloda i wiem ze jestem dobra matka. I tak emilko53, mialam 15lat gdy urodzilam chodz nie szlam z chlopakiemdo lózka z wlasnej woli, ale cóz stalo sie. Moglam podjac sie do aborcji ale tego nie zrobilam, ale ty napewno bys podeszla do tego bez zastanowienia sie, gratuluje, nibys taka madra...

Gość no nieR34GV
bardzo was prosze aby wszystkie wypowiedzi emilki byly ignorowane po tym jak wysmiala gwalt... szkoda slow takie scierwo nie zasluguje na uwage ludzi

Gość no nieR34GV
wez mnie dziabnij ----podziwam cie za odwage i determinacje przyznam ze nie wiem jak bym sie zachowala w takiej sytuacji

Gość no nieR34GV
ile teraz masz lat ?

Gość pacynka222
no nieR34GV--ale zanim zaczniesz na kogos mowic to sama przestan obrażać innyh ok ? dlaczego zakladasz ze kobieta w wieku 40 lat nie moze byc dobra matka? skad te uprzedzenia? ja np. twierdze ze 18latka nie moze ale moge sie mylic i ty zapewne wyprowadziłabyś mnie z tego bledu ptawda?

Gość no nieR34GV
pacynka zle zrozumialas moja wypowiedz

Gość no nieR34GV
nigdzie nie napisalam ze kobieta w wieku 40 lat jest zla matka

Ja w sierpniu bede miala 18 :) A moja malutka w maju bedzie miala 2 latka :D Tak to sie nazywa gwalt, a ze sa laski które sobie zmyslaja ze zostaly zgwalcone to juz nie do mnie z tym... Po wakacjach ide do liceum które trwa dwa lata. Mam wspaniala mame która mi bardzo pomaga i jej maz tez. Mam slodkiego braciszka, wspaniala córeczke i super narzeczonego. I chodz musialam sie nameczyc z dzieckiem na poczatku bo byly trudne chwile to pomimo jestem z siebie dumna. Moja mama mnie rozumie, bo ja tez jestem dzieckiem gwaltu i mnie rozumie. Mialam wybór i chodz bylo ciezko to jestem w 100% pewna ze podjelam ta prawidlowa dezycje. A to ze mam dziecko nie znaczy ze sie nie moge nacieszyc moim narzeczonym, bo moge.

Gość Ja 23
jeśli już..to testów rano...ale chyba sflóstrowana jesteś i to bardzo...coś mi w życiu tam nie wyszło....

Gość no to i
a ja 29 lat :) emilko, zamiast siedzieć na kafeterii, posiedź ze słownikiem ortograficznym w ręku...I w ogóle może poproś któregoś z tych licznych facetów, których znasz o przysługę, bo jesteś najwyraźniej niedopchnięta; przy okazji zarobisz 100 złotych :)

Tak jak bedzie dorosla i dojrzala na prawde to powiem, i bez przesady, samobójstwo odrazu? Ja jakos sie nie zabilam a dowiedzialam sie po gwalcie kiedy mialam wybór. Mama mi powiedziala wtedy zeby mi dac cos do zrozumienia. I ucieszylam sie ze mi powiedziala prawde bo nie usunela ciazy tylko mnie urodzila i wychowywala i kochala.

Gość casio 1
Zastanawiam sie po co wchodzi na taki watek jak ten osoba jak emilka54, sorry teraz emilka53. Przeciez jej to nie dotyczy. Nie rozumie zadnej wypowiedzi. Nie mowie, ze popieram bycie matka w wieku 14 lat, no ale nawet jesli to sie stanie to juz krytyka nic nie da tylko trzeba starac sie byc dobra matka.