Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no nieR34GV

ile mialyscie lat jak urodzilyscie pierwsze dziecko??

Polecane posty

Gość no nieR34GV
unikasz odpowiedzi nie masz nic do powiedzienia o swoich osiagnieciach ??

Gość no nieR34GV
takie mnóstwo ale nic konkretnego o swoich osiagnieciach jeszcze nie powiedzialas

Gość no nieR34GV
na dodatek jako kobieta reprezentujesz niski poziom kultury osobistej dodajac te przeklenstwa

Gość mariolaa87
No i co z tego, ze wpadki? Wolałabyś, żeby usunęły? Szkoda, że Twoja matka Ciebie nie usunęła:)

Gość molokoo
jesteś egoistką jakich mało!! widać że liczy się dla Ciebie tylko kasa. bo przecież najpierw trzeba się w życiu dorobić tak?? i jak stuknie 40 to można mieć dziecko? bo wcześniej to jakaś straszna zbrodnia? jesteś ograniczona kobieto! i założe się, że faceta nie masz...bo kto by z taką wytrzymał??

Gość mariolaa87
Najważniejsze, że potrafiły stworzyć dziecku normalny dom i nie robiły tego z byle kim tylko z osobą, która kochają. Ja nie mam na razie dzieci, mam 20 lat, ale nie potępiam młodych dziewczyn, które mają dzieci, ja je wręcz podziwiam. Może i to za wcześnie, może nie, w życiu każdego człowieka są różne wartości, którymi się kieruje. A Twoje są nieludzkie.

emilka no prosze Cie... z kazdym postem robisz sie coraz smieszniejsza. Od czego sa przedszkola? Na wycieczke zabrac dziecka nie mozna? Jestes samolubna... nie wiedzialam, ze na swiecie sa jeszcze tacy ludzie. Pieniadze to nie wszystko. Wiele mam pracuje, wychowuje dzieci, realizuje wlasne marzenia. Grunt to dobra organizacja. Nie wszyscy ida na latwizne. Nie masz kompletnego pojecia na temat, w ktorym sie wypowiadasz.

Gość molokoo
dziewczyny a może ona nie wie skąd się biorą dzieci i dlatego to wszystko wypisuje:))) teraz pewnie palnie wykład o antykoncepcji i o tym, że polaczki nie wiedzą co to takiego:)))

Gość Jesteś głupia jak but
Emilka spierd..j spać, bo Cię jutro mama do szkoły nie dobudzi :P Twoje wypowiedzi są na poziomie gimnazjum, więc nie pisz o sprawach , które Ciebie nie dotyczą :P

temat jeszcze mnie nie dotyczy chociaz moze.. mam pytanie do emilki, co Cie interesuje zycie innych ludzi? ja sama chcialabym miec juz dziecko a mam 20 lat

Gość mariolaa87
Może pochwalisz się, gdzie pracujesz? EMILKO53??? Bo to, że masz zaplecze finansowe - wielkie mi coś. Dla Ciebie liczy się tylko kasa, nic więcej. A pewnie i tak sprzątasz lub zmywasz gdzieś w UK, hah:D i z tego co wnioskuję nie masz studiów:) Rzeczywiście masz się czym pochwalić.

Gość no nieR34GV
heh emilka spac bo jutro znow na zwywak!!!!!!!!!

Gość molokoo
nie wiem czy to do mnie było ale wyraźnie napisałam, że nie mam jeszcze dziecka (ale nie mogę się doczekać kiedy będę miała)

Milcza te, ktore maja sobie cos do zarzucenia, Ja nie mam. Zyje na poziomie, realizuje sie w kazdej dziedzinie zycia i nie wtracam sie w sprawy innych ludzi, poniewaz kazdy zyje jak chce. Ty niestety najwidoczniej masz jakis problem z zaakceptowaniem tego. Nie wiem, boli Cie, ze ktos moze byc szczesliwy?

Gość mariolaa87
Szkoda gadać... Oby tacy ludzie wyjeżdżali z Polski i nigdy nie wracali:)

Gość no nieR34GV
emilko wykazujesz typowe syndromy objawy dziecka ktore nie bylo kochane przez rodzicow(byc moze mlodych)

Gość mariolaa87
emilka53 wnioskuję to po Twoich wypowiedziach dotyczących studiów:) Ja nie twierdzę, że ktoś kto nie studiuje jest gorszy, ale Ty czepiasz się ludzi o coś, o czym nie masz zielonego pojęcia, więc również się czepiam. Twoje wypowiedzi są poniżej jakiegokolwiek poziomu.

Gość molokoo
dawno sie tak nie uśmiałam:) idź spać głupiutka dziewucho:) dobranoc dziewczyny:)

Gość axaxaxaxa
ja miałam 21 lat jak urodziłam pierwsze dziecko a po roku bliżniaczki i czuje sie szczesliwa !jestem krótko po 30 i mam już dzieci prawie odchowane imam czas dla siebie!a do emilki-zastanow sie nad co piszesz,na starosć nie bedzie Ci miał nawet herbaty kto podać-powodzenia!!!

Gość Ja 23
Jejku-ale ktoś ma ubaw...jak ktoś chce rodzi w wieku 19 lat jak nie to po 40..kogo to obchodzi??A i tak takie ...wiekowe wyglądają co naj miej -jak babcie z nie jak matki.

Gość no nieR34GV
szkoda czasu na taka patologie jak emilka a wam dziewczynki zycze duzo szczescia i pociechy z maluchow

Jejku Kazdy rodzi kiedy chce... Niewiem wogule o co ta cala klótnia. To ze emilka53 nie chciala by miec dziecka w mlodym wieku nie znaczy ze inne nie chca. Kazdy czlowiek jest inny i ma inne zdanie i inne postrzeganie na zycie. Ja zaszlam w ciaze jak mialam 15 lat. Nie szlam z chlopakiem do lózka z wlasnej woli tylko mnie zgwalcil, wiecmozliwa byla aborcja. Matka powiedziala ze wybór nalezy do mnie ale ona by nie usuwala malego dzieciotka bo nikomu nie jest nic winne a w przyszlosci bede mogla miec wyrzuty sumienia. Ale pomimo urodzilam slodkie male malenstwo przed 16 urodzinami. Chodz szczerze przyznam bylo trudno, balam sie jak to wszystko bedzie, i byly chcwile gdzie czulam sie slaba, ale ciesze sie z mojej decyzji. Mam slodziutka córeczke Karolinke moja sliczna i znalazlam super chlopaka. Poznalam go tuz po tymjak urodzilam. Jestesmy ze soba juz prawie dwa lata, oswiadczyl mi sie, i chodz moze nie jest jak z bajki dlatego ze mam dziecko ale nikt nie powiedzial ze zycie ma byc latwe.

Gość Jesteś głupia jak but
Emilka Ty nie mogłabyś być na naszym miejscu . Zbyt pusta i egoistyczna na to jesteś :P

Gość pacynka222
no nieR34GV a pozniej sie obudzi taka w wieku 40 lat i jej sie dziecka zachce wiec twierdzisz ze lepiej urodzic w wieku 19 lat? ja mysle ze matka kolo 40 byalaby znacznie lepsza niz matka smarkula :O