Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

la_fin_du_monde

No nawet nie ma żadnego dobrego tematu, żeby się wpisać...

Polecane posty

v33--- Ale ja go chciałam w taką folię bombelkową zawinąć i jako szkło nadać :) Ale jak chcesz to wpadnij, może jeszcze jakiegoś sobie upatrzysz (kierownik tez niczego sobie :P) la_fin_du_monde --- jak mogłeś mi kawy nie zostawić? Oj będziesz to musiał odpracować ;)

la_fin ochotnicy to najcieższą robote u mnie dostają :classic_cool: ale masz farta Mare 😭 u mnie jakiś taki przylizany księgowy tylko :O

la_fin_du_monde --- ależ odpisze jak tylko tych 3 przestanie i zaglądać przez ramię. Przecież nie będę naszej korespondencji na widok publiczny wystawiać. Jak widzisz właśnie zmierzam do pozbycia się przynajmniej jednego :) Hm... może ich na allegro wystawię? :)

v33 - lubię ciężką pracę, tylko mam nadzieję, że jakaś nagroda po wysiłku czeka? :classic_cool: I nie mam na myśli dyplomu z wyrazami uznania :D Mare - weż ich gdzieś w teren wyślij, choćby do automatu po kawę :D

Mare rzuc hasło ze sie laski przed budynkiem zebrały :P to działa :D:D:D la_fin dostaniesz w naturze kosz jabłuszek :D

Gość Sexi Onaka
la_fin_du_monde jestes taki sexowny i meski chce Cie miec. Daj mi swojeg peniska do dupci.

v33 -kosz jabłek? Mam rozwolnienia dostać czy co?:D Mare się ulotniła, a w skrzynce pustki....:P Sexi Onaka - ech chłopie - lubię nieco bardziej wysublimowane dowcipy :classic_cool: 🖐️

la_fin tym Ewa Adasia skusiła :classic_cool: a Ty sie nie złapiesz?😭

Gość jabłko dla Adama
Ciągle seks :D

czytałes tę powieść?😭 nie chwyciło :O ale jakbyśmy do dzis tak na golasa chodzili to byc moze ubranie by nas erotycznie kreciło :classic_cool:

Pewnie że czytałem - to w sumie pierwsza powieść z gołą babą, jaką czytałem ( i mi czytali) - a miałem wtedy chyba tylko 5 lat :classic_cool: W sumie z jabłek mogę zrezygnować, powiedz tylko - jakaż to cieżka praca na mnie czeka? :classic_cool:

chciałbys zapewne pracę lzejszą od lezenia?:classic_cool:

no to mam cały sad do obbróbki :P jabłonki .Pasi?:classic_cool:

Aha, sad - to stąd te jabłka :classic_cool: Dobra, może być - a dużo tej roboty - bo nie wiem, czy jeśli nie zdążę w jeden dzień to mogę na jakiś nocleg liczyć ? :classic_cool:

Gość Sexi Onaka
la_fin_du_monde nie jestem facetem tylko laska i chcę Cię Ciebie

niestety la_fin mam tylko jedno łózko :classic_cool: ale jaby ci ciasno było to moze jakis materacyk wynajdę :classic_cool:

Sexi Onaka la_fin_du_monde nie jestem facetem tylko laska i chcę Cię Ciebie Jak sie chce to trzeba brac bo sie to moze wrzodami zakonczyc :classic_cool:

v33 - myslę, że pomieścimy się w jednym, najwyżej zastosujemy jakieś specjalne ułożenie dla oszczędzenia miejsca :classic_cool: Sexi Onaka - :D :classic_cool: 🖐️

Gość Sexi Onaka
la_fin_du_monde jestem napalona na Ciebie, daj mi to co chcę, a nie mi tu łapka machasz i uśmieszki wstawiasz.

la_fin jak dobrze przemyslimy ułożenie to się jeszcze ktoś zmiesci :classic_cool:🖐️

Gość Sexi Onaka
Ajron-san tak właśnie tak Cię Ciebie to nowa forma ten tego. Brawo ale jesteś bystry, dam Ci medal Kochany!

Gość jak ześ taka pusta i nie
widzisz ze jest pelno tematów gdzie ludzie potrzebuja pomocy !!!