Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

la_fin_du_monde

No nawet nie ma żadnego dobrego tematu, żeby się wpisać...

Polecane posty

Nie no, ledwo się człowiek odwróci a już się zlatują harpie :P v33--- jabłka teraz? Ja chyba botanicznie upośledzona jestem bo mi się wydawało że to nie ta pora roku :P Miałaś ode mnie z pracy faceta brać a nie la_fin_du_monde uwodzić! :) Sexi Onaka-- ty się w kolejce ustaw, nie ma tak lekko :P la_fin_du_monde--- cierpliwość jest cnotą :P Zaraz się biorę za maila ;) A w ogóle to dostałam podwyżkę :) Tak się tylko skromnie pochwalić chciałam :)

jak ześ taka pusta i nie widzisz ze jest pelno tematów gdzie ludzie potrzebuja pomocy !!! podaj nr kota dam ci ten 1% podatku :classic_cool: brum 🖐️

la_fin_du_monde ---- Koniecznie nago i ze stojącym... ehem no wiesz, żeby do forum pasowało :) Nie zapomnij wyeksponować owłosienie żeby się v33 cieszyła :)

Mare ja juz jego owłosienie widziałam ale wiesz towar nie macany nie nalezy do macanta :classic_cool:🖐️

Gość Sexi Onaka
la_fin_du_monde tak jest kolejka, jesteś taki boski, często fantazjuję o Tobie, czytam większość Twoich postów, jesteś taki inteligentny i męski. Już nie mogę się doczekać kiedy Cię zobaczę.

v33 - smaruj dobry PR, zostanie to odpowiednio wynagrodzone :classic_cool: 🖐️ Mare - wacka pokazuję tylko na żywo :D 🖐️ Sexi Onaka - CV ze zdjęciem, zobaczymy, co się da zrobić :D 🖐️

v33--- słusznie, nie ma co kupować kota w worku :) Przetestować, wypróbować i dopiero wtedy się decydować :) Kto wie czy towar jakichś ukrytych wad nie posiada ;)