Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wrozka chrzestna

Wybraliśmy imionka dla naszej córci!!!

Polecane posty

czinquaczenta Oh jak mi miło z powodu Twojej antypati:) Zgrywasz sie jakby mi miało zależeć na Twojej przyjaźni ;) Ale co może powiedzieć biedna pomarańczóweczka zmieniająca nick co chwilę ;) A imię nie musi Ci się podobać - co więcej, cieszy mnie to ;)

"a imina niezwykle pospolite ostatnio" Po pierwsze nie imina, a imię ;) Po drugie nie ma czegos takiego , że raz coś jest pospolite, a raz nie;)

ajajaj mądralo :P chcesz i nie jestem pomarańczowa :) oba imiona są teraz pospolite (oba, bo zarówno Julia jak i Hanna), nie były 10 lat temu bo wtedy nie nazywała się tak połowa dzieci. są pospolite. chciałaś się pochwalić i zebrać opinie - oto jestem i spełniam twoją prośbę. fajnie że jeżeli czegoś nie rozumiesz to mówisz, zawsze chętnie wyjaśnię o co chodzi :D

ach..... podnieś swoją samoocenę :P to tylko dowodzi twojej głupoty :P mam nadzieję że to dziecko nie odziedziczy tych cech, ale skoro masz takiego chłopaka i sama nie grzeszysz rozumkiem, to pewnie będzie takie same głupie :P myślisz że jesteś kimś? twórz swój imidż na kafe, widocznie nigdzie indziej nie umiesz :P:P:P głupia ci.pa :D sajonara wróżeczko, do kolejnego mądrego topiku o twoim słodkim bejbuczku - Julcia Hania ach.... :D

Gość smileeee
Brawo wrózka :)

Gość nie myslicie ze jak na frustra
frustratkę wychodząca niedlugo za maz dziwnie sie zachowuje, na poprzednim topiku pisala jaka to jest zalamana, nie wie co robic,a tu jakie riposty uskkutecznia :O jakby pana Boga za nogi złapala, jest bardzo pewna siebie, mysle ze za jakis czas zalozy nowy tema juz pod pomaranzowycm nikiem o tym jak ja maz katuje, olewa, zdradza, i juz nie bedzie taka harda jak tu :O głupia dziewucha

Julia?pieknie.To co ze oklepane? A czemu oklepane? BO TAKIE PIEKNE :) Ja mam Kubę i co? Tez niby oklepane,i co z tego? Nie mam nic przeciwko by miał w klasie 10 Kubusiów,bo imie nie tworzy człowieka tylko człowiek nadaje imieniu brzmienie i ZAWSZE on bedzie innym Kubusiem ,nawet jesli bedzie jednym z wielu;-) Córka ma na imie Monika, moze i ona kiedys sie oklepie? ;-) :D A moze trzeba samemu doklepac? Jejuuuuu,śliczne imiona,naprawde. Zdrowia zycze.I smacznego Jajka wszystkim z cafe.

Gość hmmm no coz
kurcze a juz myslalam ze tylko ja jej nie lubie, kurcze no pierwsza sie na niej poznalam ;)

Gość tasakkkkkkkkkkkk
na moje to lachony skrzywdzone życiem Cie tak zgasic probuja :) Swoje zycie maja zbyt nude i zajmuja sie obcym :D

Gość tasakkkkkkkkkkkk
to bylo do wrozki oczywiscie :D bym sie nie zdziwil jakby ktorys z postow nalezal do mojej zony :D

Gość wcale sie nei dziwie ze ją
chłop leje, jest tak głupia i prymitywna ze jej sie nalezy

Gość kobieto nie osmieszaj sie //
najpierw piszesz ze masz podlego narzeczonego teraz wstawiasz usmieszki, ty masz cos z głową nie tak? :O pluje ci zycie po gębie a ty myslisz ze to deszcz, ogarnij sie i przestan te usmieszki wysylac bo to załosne jest, zajmij sie swoim zyciem a nie udowadnianiem tu jaka to jestes szczesliwa i wyluzowana bo tak nei jest

Broń Boże nie mam zamiaru nikomu a tym bardziej żałosnym pomarańczkom takim jak Ty coś udowadniać :) Uśmieszki bede wstawiac takie jakie bede miala ochote ;) Szczęśliwa jestem jak widze jak sie rajcujesz i nastawiasz czytajac te wszystkie posty czekajac az ktoś napisze coś nowego;)