Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agniecha 35 Stalowa Wola

Kto ma gorzej w znalezieniu partnera 35 facet czy 35 letnia kobieta?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś wrecz przeciwnie, to tylko twoje wyobrazenia pochodze ze wsi i prawie wszystkie pary sa w podobnym wieku, podobierali sie ze wsi i nie szukaly kobiety facetow z miasta by z tej wsi wyjsc potem jak wyjechalam na studia do miasta i poznalam wiele ludzi to mnostwo moich znajomych bylo w takich parach z duza roznica wieku, ale z rozmow ze znajomymi z tego co slyszalam to jest na porzadku dziennym duzych miast

Gość gość
na studiach to standard, ze te atrakcyjne dziewczyny na ktore leca wszyscy faceci, rowniez brzydale , prawiki-chamy ktorzy nic nie maja do zaoferowania tym kobietom poza pyskowka, takie dziewczyny z reguly wybieraja 10 lat starszych panow, ktorzy cos soba reprezentuja, wybieraja tak bo maja w czym wybierac

Gość gość
Ja mam 22 lata i żaden mnie nie chce, więc nie pieprzcie. Niby faceta mam, ale porażka

Gość gość
ale faceci lubią się pocieszać. Jeżeli będzie chciała was dużo młodsza to tylko dlatego, że albo jest brzydka i nie ma wzięcia u równolatków, albo jesteście bogaci więc z wami pobędzie dla kasy

Gość gość
Ja mam 35 lat, a mój facet ma 31. Nie ma reguły. Faceci nie patrzą na wiek, tylko na atrakcyjność i chemię. Tak jak my.

Gość gość
95% facetów patrzy na wiek. facet po 30stce większą chemie poczuje do 20latki niż do 30latki.

Gość gość
Ale 20-latka nie poczuje takiej chemii :)

Gość gość
11:38 zgadzam sie

Gość gość
gość dziś nie wiedziałam, że faceci mają rengeny w oczach i wiedzą od razu ile lat ma kobieta

Gość gość
gość dziś nie wiedziałam, że faceci mają rengeny w oczach i wiedzą od razu ile lat ma kobieta Haha, idealne podsumowanie. Facet większą chemię poczuje do ładniejszej, większą chemię do młodej poczuje pedofil.

Gość gość
11:51 Genialne i trafne :D

Gość gość
gość dziś Ale 20-latka nie poczuje takiej chemii xxx No wiadomo, że o to trudniej ale piszę tylko, że facetó bardzie pociągają młode niż starsze, nie zawsze im się udaje taką młodą wyrwać i muszą sie pocieszać starszą. gość dziś nie wiedziałam, że faceci mają rengeny w oczach i wiedzą od razu ile lat ma kobieta xxx Tu nie chodzi o od razu rozpoznanie wieku tylko o podświadome wyczucie. Nie wiem jak Ci to wytłumaczyć to podam Ci przykład. Sam mam 39 lat i np zachwyca mnie jakaś kobieta, to nie wiem ile ona ma lat ale jak się potem okazuje to przeważnie mnie zachwycają i pociągają kobiety w wieku 17-22. Nie patrzę na wiek tylko na to czy mnie pociąga czy nie, rozumiesz? Dopiero później jak podpytuję znajomych albo sprawdzam na FB to wychodzi ile ma lat. Nie chodzi o liczbę tylko o wygląd.

Gość gość
gość dziś na studiach to standard, ze te atrakcyjne dziewczyny na ktore leca wszyscy faceci, rowniez brzydale , prawiki-chamy ktorzy nic nie maja do zaoferowania tym kobietom poza pyskowka, takie dziewczyny z reguly wybieraja 10 lat starszych panow, ktorzy cos soba reprezentuja, wybieraja tak bo maja w czym wybierac x Malo jest facetow, ktorzy cos osiagneli. A te dziewczyny raczej wybieraja w pierwszej kolejnosci 2-4 lata starszych facetow, ktorzy cos osiagneli :)

Gość gość
gość dziś jeżeli w wieku 39 lat podobają ci się tak młode dziewczyny, to musi być z tobą coś nie tak. Albo jesteś niedorozwinięty psychicznie, albo masz duże kompleksy dotyczące wiedzy i starszej dziewczynie nie potrafiłbyś zaimponować

Gość gość
Kobiety w wieku lat 17? 17 lat ma dziecko, dziewczyna 18-22,25. Kobieta to powyzej 22,25. Masz 39 lat. 39-17=22. Pociagaja Cie dziewczyny w wieku, w ktorym spokojnie moglyby byc Twoimi dziecmi.

Gość gość
No wiem, ale co ja na to poradzę? spotykałem się z kobietą która miała 28 lat, presja otoczenia, chęć założenia rodziny, więc na siłę zacząłem się z nią spotykać i miałem problem w łóżku, nie miałem przy niej erekcji, musiałem się zmuszać bo mnie w ogóle nie pociągała aż nabrałem do niej niechęci( to był nawet wstręt) Przez jakiś czas spotykałem się z 19letnią dziewczyną i nie miałem problemów a z inną która miała 16 też nie miałem problemów ale z nią się spotkałem za pieniądze bo tak nie chciała.

Gość gość
12:25 Chwalisz sie, czy zalisz, ciulasie? :D :D

Gość gość
Tak na serio to się żalę.

Gość gość
12:35 Mam 22 lata i nie mialbys u mnie szans, ciulu. Takiego chca tylko desperatki.

Gość gość
U ciebie by niby nie miał, ale u wielu innych tak.

Gość gość
Nie sadze. Chyba, ze zdesperowanych. Smiesza mnie goscie mowiacy, ze im sie podobaja laski w moim wieku. Ale to musi isc w 2 strony, wiecie chlopaczki? :D :D

Gość gość
12.25 - Jak musiałeś jej płacić to na pewno było super.....:)

Gość gość
Związek to coś bardziej długotrwałego niż kilka spotkań w jednym celu i natępna/następny. Z tego co piszesz to raczej w związku to Ty chyba nie byłeś.

Gość gość
ja patrzę na tyłek u niewiast

Gość gośćQ
Pajacowanie z tymi młodszymi , ja 33 lata sąsiadka 38 i nacierałbym na nią jak ruskie na Berlin :)

Gość gość
Zależy do czego partnera. Do seksu to kobieta zawsze znajdzie jak tylko nie straszy bardzo wyglądem takze 35 latka. Ale do związku to 35-latka nie bardzo bo każdy wie że zaraz będzie smęcić o ślubie i dzieciach (stabilizacja) bo goni ją zbliżająca się menopauza. 35-latek za to jak nie utyty czy inaczej niezapuszczony to śmiało może sobie wyrwać młodsza. Na co mu równolatka jak może mieć znajomość z panią 7-8 czy nawet 10 lat młodszą. Takie to są realia i nie ma co się obrażać.

Gość gość
15.16 może sobie wyrwać znacznie młodsza pod warunkiem że albo jest bogaty i wtedy wiadomo że panienka poleci na kasę (powykorzystuje go a i tak będzie go zdradzać z atrakcyjnym rówieśnikiem) albo jest zadbany i przystojny (a ilu jest takich w Polsce? Bardzo mało). Przeciętniak koło 40stki z piwnym brzuchem czy lysiejacy i nie zarabiający Kokosow może sobie pomarzyć o dwudziestce. I nie ma co się obrażać, takie są realia :p

Gość gość
baby to chuuje , takie są realia .

Gość gość
realia = pelno playboyjow z kafe chwali sie tutaj ze majac 40-50 lat to moga miec 20 i siedza tu bo lubia :D Z drugiej strony sasiadka po 40 z dzieckiem ciagle bez przerwy jest podrywana przez facetow ze ma zryty beret rowno to juz inna sprawa i szuka wielkiej milosci najlepiej jakiegos ciacha z kasa :D Ciekawe kto ma trudniej? :D Lysiejacy brzuchaty playboy ktory zyje swoimi podbojami na poloneza z czasow prlu czy 40 bez niczego z dzieckiem i charakterem jak u ksiezniczki :D Ciezko powiedziec kto w dzisiejszych czasach ma gorzej.

Gość gość
Brawo dla wpisu z 16:47 brawo najlepiej wszystko sprowadzić do absurdu, obśmiać jak nie umie się czytać ze zrozumieniem. Kto napisał o otyłych 50 -latkach no kto? Jeden napisał że 35-latek może jak nie zapuszczony i w miarę atrakcyjny to może zapoznać kobietę młodszą niż własna rówieśnica z syndromem wicia gniazda. Tak 40-latek łysiejący i z brzuchem nie poderwie 28-latki to wiemy. 40-latka jednak także 28-latka nie porwie. Czytanie ze zrozumieniem i nie wyrywanie słów z kontekstu zdania się tutaj kłania zwłaszcza paniom.