Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upppppppppppppppp

Jak chodzicie ubrani w domu?

Polecane posty

Gość upppppppppppppppp

Na filmach oni zawsze tacy wystrojeni :D A Wy?

Gość kkkkkk21
raczej tak jak jestem ubrana kiedy wychodze, chociaz czesto spodnie przebieram na dresy, bo w jeansach niewygodnie, a jak nie ide nigdzie, to dresy i jakas bluzke stara najczesciej, albo juz przybrudzona :P

Gość
normalnie chodze w tym co w domu to na uczelnie, nie ma paranoi

Gość ja nie zmieniam majtek

Wygodne spodnie, najlepiej dresowe i jakiś t-shirt. Jak mam gdzieś wyjść to się przebieram. Tez zauważyłam że w tych serialach to chodzą w sukienkach, obcasach, garniturkach, koszulach.... śmieszne jak w takim stroju np. sprzątać lub gotować?

Gość codzienna walka ze sobą
a ja chodzę na gaciach i jakaś stara koszulka :classic_cool:

Chodzę wystrojona - tak jak na zewnątrz. Nigdy nie wiem, czy ktoś do mnie wpadnie.Stare i zużyte ubrania wyrzucam albo oddaję potrzebującym.

Dresiki , stare ubrania :) i tak mnie nikt nie widzisz prócz rodziny :)

Gość hania k
Dresik, bluza lub podkoszulka i ciepłe grube skarpety :) a jak mnie ktoś zobaczy i mu się nie spodoba to jego problem, a nie mój :)

Gość jak dla mnie
Normalnie, tak samo w domu, tak samo jak wychodzę.

Gość w spodniach dresowych
i bluzeczka

Podobnie jak Lilly, w domu też wyglądam ładnie , po cholerę mam się 5 razy dziennie przebierać? Chodzę w tym w czym będę też poza domem

Gość ja nie wytrzymałabym
w tzw "wyjściowych" ciuchach w domu.... takie wychowanie! co nie znaczy, ze chodzę jak jakiś lump po domu, mam fajne miekkie dresiki, podkoszulki, jeansy itp.... generalnie rzeczy, w których można wyciągnąć sie na kanapie, nie ryzykując, że się zgniotą czy powypychanją np.: kolana, rzeczy które się dobrze piorą, których nie trzeba prasować.

Gość popielata bluzka
z małym dekoltem, brązowa spódniczka, niebieskie klapki:)

Gość Na dwór wychodzę
w dżinsach, bluzce dżinsowej, tenisówkach z gumką

Gość Kocyk
E,w domu to zawsze w pidżamie i moim wspaniałym szlafroku i skarpetkach pod kolor :P

Gość wichłacz
spodnie od dresu do wszystkiego + krótki rekawek prane co tydzień

Gość wiurka
w dresach i w koszulce

Teraz akurat jestem ladnie ubrana, bo w sukienke, ale tylko dlatego, ze jest wygodna. Jak cos jest mniej wygodne, np jeansy, to obowiazkowo wskakuje w dresy lub getry. No i po domu zazwyczaj nosze okulary a nie szkla kontaktowe, chyba ze sie dokads wybieram.

Gość Domina9098
aktualnie mam na sobie czarne spodnie od dresu, turkusowy t-shirt, niebieskie skarpetki plus niebieskie kapcie. włosy związane w kucyka i opaske.bez biżuterii i makijazu. mimo sportowego stroju nie wyglądam zle i nie wstydze sie kiedy wpadnie niespodziewany gośc, mało tego teraz nawet byłam tak w sklepie (oczywiscie zamieniłam kapcie na adiki). nie chce mi sie stroic w domu bo a to sprzątam a to gotuje i tak mi wygodniej, a rzeczy w których chodze nie są stare, zawsze czyste i pachnące

Gość emeliadaaa
Ja bardzo częśto chodze ubrana normalnie.. wstaje.. myje się i ubieram. I tak już jestem (czasami się jednego dnia przebiore w coś innego), ale ostatnio albo chodze na luzie cała (luźne spodnie, bluzka) albo tylko luxną bluzke i dzinsy

ja mam kilka par dresow do chodzenia po domu, zal mi myc np podloge w jeansach albo gotowac bo zawsze sie pobrudze. Kiedys nie przebieralam sie po przyjsciu do domu i po pol roku jeansy mialy dziury na kolanach. Wiec teraz dresik i jakas zwykla obcisla bluzka, a jak wychodze, nawet do sklepu to sie przebieram. W domu wygladam tak, ze jak listonosz przyniesie paczke to nie wstydze sie mu otworzyc ;)