Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwykła 22

Przytłacza mnie moja zwykłośc.

Polecane posty

Gość zwykła 22

Mam 22lata i kota. Mieszkam w wynajętym mieszkaniu, studije... Jestem taka pospolita. Jak zmienic się w oryginalną, ciekawą osobę? jak znaleźc swój styl i wybic sie ponad przecietną?

Gość Kain zabiłem Abla
Ale ty pospolita jesteś

Nie da sie. Jestes niezwykla, albo nie, tego nie zmienisz. Polub swoja zwyklosc. Pozdrawiam Kota 🖐️

Gość farfocell
prawda jest taka,że ciezko nagle stac sie super przebojowym z szarej myszki.zaakceptuj to jaka jestes.

Gość zwykła 22
Myślicie, że jeśli pójdę na ulicę w celu obciągania brudnych kutasów miejskich kloszardów to stanę się niezwykła?

Gość lola202
ja mam 5 lat wiecej, kota i depresje. niezwykle czesto powracajaca depresje :O

Gość Sratatatatatatatatata
ja tez sie zastanawialam jak to zrobic...:D w koncu ufarbowalam wlosy na czarno,zrobilam mase kolczykow(mam na karku,tragusa,w nosie,w pepku,na wardze-madonna,w jezyku :D ) ,tatuaze(na karku,na obu ramionach,nad pepkiem,na dole plecow),ubieram sie od czasu do czasu na gotycko ale zarazem sexownie,taka goth lolita hehe :D twarz robie na mala dziewczynke,mam wycieniowane proste wlosy na dl tak do poczatku szyji,wlosy przy twarzy schowane tak slodko pod tymi z boku i podpiete niebieskimi spineczkami,twarz smaruje bardzo jasnym fluidem,koniec oka eye linerem,mocno tuszuje rzesy ze sa dluugie i grube ii uwazam ze udalo mi sie byc ponad przecietna :D

Gość Sratatatatatatatatata
Już się co prawda zaczynam sypać od nadmiaru tego gówna, które mam na sobie, ale grunt to się wylansować. Niestety ostatnio zauważyłam, że i tak każdy normalny facet sra na mnie :(

Gość zwykła 22
ja też mam/miałam depresję. a kot, on chyba jeden znosi moje dziwactwa:P

Gość lola202
autorko, jesli masz jakies dziwactwa, to chyba nie jestes tak zwykla jak sadzisz ;)

Gość zwykła 22
:O ja jestem obligatoryjnie zwykła, ale postanowiłam się zainspirowac stylem vintage:P

Gość hfgfhf
nie zmieniajcie sie dla kogoś

Gość dawacz pomysłów
jakby wszyscy byli niezwykli to stali by sie zwykli ; wiec jakis to tam sens ma ze tych niezwyklych jest tylko garstka ale zawsze mozna dazyc do tej niezwyklosci i o to chyba mniej wiecej chodzi w zyciu znajdz se jakis cel i dąż do niego np cwicz stanie na jednym palcu u nogi staniesz sie niezwykla