Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Euforyczna

Kto was najbardziej WKORZA na kafe???

Polecane posty

Gość współczuję Ci
Mnie jakaś euforyczna :O

Gość nie jestes wcale
:)

Pojawiam sie rzadko na kafe- zalozylam z ciekawosci ten topic a mimo wszystko juz pojawilo sie pare odpowiedzi dotyczacych mojej osobki

wkorza? o Tobie pisza, bo Ty zalozylas, gdybym ja zadala takie pytanie zapewne nikt by o Tobie nawet nie pomyslal 🖐️

mnie wkurza księżyc w pełni już wyję } U mnie jest gorzej jak jest cienki.. zaczynam się rozglądać czy w pobliżu nie ma Kaczyńskich. :o :classic_cool:

Z tego wzgledu ze to ja jestem autorka tego topiku i mam jak najbardziej prawa aby sie wypowiedziec to powiem wam ze najbardziej mnie wkorzaja PRAWICZKI

Slownik ortograficzny...Lepiej pisze po francusku niz po polsku ale to juz nie moja wina. Desolé..

Te verde- oj wiem wiem, ty tez bys tak chciala ale jak narazie mozesz tylko zazdroscic.Biedaczyna...

Jak narazie? myslisz, ze jest jeszcze szansa, ze bede sie wychowywac za granica, badz tez miec rodzica obcokrajowca?

Te verde - moje kondolencje :P Jesteśmy tak biedne i popaprane, że nie umiemy francuskiego... Dobrze, że chociaż w Polsce umiem się dogadać, chociaż nie zawsze :o

Nie- o tym mozesz tylko pomarzyc...Ale moze wezmiesz sie solidnie za nauke i sama sie nauczysz...

Karaibka - nie wiem, czemu kolezanka sie oburza, ze jej zazdroszcze, i stara sie mi dogadac. Ma lepiej, a jeszcze mnie kopie. Fakt, francuski nie jest tym jezykiem, ktory najbardziej chcialabym poznac, ale chcialabym go tak znac, jak ona [bo wierze, ze zna]. A ja to oburza. :)

Euforyczna, to umawiamy sie tak - ja lece uczyc sie francuskiego, a Ty polskiej ortografii, ok? :)

Gość smells like 90
mnie tam nikt nie "wkorza"