Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lily*

Co zrobić z takim pierścionkiem?

Polecane posty

Jes czysty. Za 1000 zł to w sklepach kupi się cienkie pierścionki z małym brylancikiem. A nie wielkie, złote, z ametystem na 1,5 cm i brylantami.

Gość
Lily wycen go..... Wczoraj chłopak był na baletach..?

Złoty nie był. po prostu nie wylogował się u mnie z naszej klasy i weszłam na nią z ciekawości :P A tam widzę wiadomość do kumpla: To zadzwonię i zgadamy się na chlanie i balet :P A tak to mi mówi że nic nie pije, nigdzie nie chodzi.

Gość
hehehh dobre :D :D On powinien być cały czas przy Tobie...obok Ciebie.... nad Tobą ... Pod Tobą ..... :P ;)

Nie nabijaj się :P Nie mam nic przeciwko wyjściom gdzieś osobno, tylko czemu dziad jeden mnie okłamuje, że nigdzie nie wychodzi :P Wie, że nie będę się wnerwiać :P

Gość
Temu jest młody i szuka wrażeń :"D taki wiek :D :D

Jak młody i chce się wyszumieć to niech nie zawraca mi głowy zaręczynami :D:D Praca magisterska już skończona?

Gość
Lily tacy są faceci zawsze może się wycofać .... :P :D :D Skąd Wiesz? tak napisana już dawno uffffffffff :D było bardzo gorąco :D 30 marca się obroniłem na dyplomie 4.0

GRATULACJE, to bardzo dobrze :D Kiedyś rozmawialiśmy o tym :) Ale Ci fajnie :) Ja mam dyplom dopiero na początku lipca :P On nie sprawia wrażenia, że mógłby się wycofać. To raczej ja jestem niepewna.

Gość
To raczej ja jestem niepewna. Lily Kochanie nie ładnie tak się bawić uczuciami.... :o :o :( Dziękuje🌻 Myślałem ze nie pamiętałaś.........

Ja się nie bawię uczuciami. Po prostu zastanawiam się czy dobrze byłoby mi z nim w przyszłości. Gdyby to był spokojny chłopak to nie miałabym takich wątpliwości. No i mamy całkiem różne charaktery :P Pamiętałam, pamiętałam :) Dość Rzadko wchodzę na forum, ale Ciebie zapamiętałam...

Gość
Masz racje później trzeba żyć z tym Kimś całe życie.... :) Dobrze się zastanów ... :P ;) Jestem kochanym aniołkiem :P ;) Różową-Lily tez zapamiętałem :0 :)

Hmmm dla każdego jesteś taki miły? :P Na studiach też na mnie mówią różowa :classic_cool: Chociaż średnio mi się to podoba :O

Gość
LiLy kocham Ciebie bardzo ❤️ siostro🌻 Każdego brata każda siostrze Kocham ❤️ TY mnie nie? :P ;)

Gość
Lily ❤️ milo ze mnie kochasz 🌻 Chce mieć teraz mocno Boga w serduszku :) ale mam problemy 😭 nie mogę 😭 :( Będę później... :) btw. ciekawe jak pachną Twoje stopki.. ? :P ;)

Truskawkami :P Dobra, narazie, a ja idę marynować kurczaka na kolację :P:D