Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

srututu13

jakie miałyście podejście

Polecane posty

chodzi mi o badanie usg tak w 100% wierzycie ze faktycznie jak lekarz powie ze dziewczynka to ze bedzie czy chłopczyk czy teraz czesto słyszycie o pomyłkach czy przy usg 3d też się one zdarzaja? znacie takie przypadki gdzie źle została zdiagnozowana płeć dziecka

wczoraj miałam usg 20 tydzień i 3 dzień ciązy, dowiedziałam się że to chopak, jeśli dobry sprzęt i lekarz z doświadczeniem sądzę ze sie nie pomyli, mój lekarz ppowiedział że nigdy nie miał pomyłki choć żałuję bo chaiałam dziewczynę

dziewczynie z którą rodziłam to się stało. dwóch lekarzy powiedziało jej że będzie córa. a ona urodziła synka. była w szoku. mówiła ze dobrze że była przytomna podczas cesarki bo by pomyślała że jej dziecko podmienili. przez cały pobyt w szpitalu mówiła do małego synu bo nie miała pojęcia na jakie imię się zdecydować. imię dla dziewczynki miała. tak samo jak całą wyprawkę. na różowo. zwłaszcza ze dużo rzeczy miała po starszej córce.

Gość ojejejeje
u mnie miała być dziewczynka (usg w 6mies) a 2 tyg przed porodem lekarz powiedział że to chłopiec. Urósł siusiak :))

Do końca nie miałam 100% pewności mimo, że 2 lekarzy dało 100% na córkę.Moja koleżanka miesiąc też urodziła taką 100%-ową córkę (3 x sprawdzana płeć na 3 różnych badaniach i przez 3 rżnych lekarzy - ostatnie badanie na 2 dni!!! przed porodem).Córka okazała się być chłopcem ;)

czyli mimo dobrych sprzetów pomyłki sie jednak zdarzają ja dlatego mimo wszytsko 3mam dystans mojej kuzynce tez mówili syn syn a urodziła dziewczynke:)

ja do końca nie wierzyłam do póki nie poszłam na trójwymiarowe a tam jak byk było widać dwa jąderka i siusiak

Gość prowokator III
a co to za róznica? Zdrowe ma byc, i chyba nic wiecej...?

Gość jjjkl
a ja wierzę mojemu lekarzowi. Przy ierwszym dziecku miał być chłopak i był, teraz ma być dziewczynka. U mojej bratowej też się sprawdziło - chodzimy do tego samego lekarza

Dzień przed porodem poszłam na USG i dowiedziałam się, że będzie dziewczynka...następnego dnia urodziłam...chłopca...byłam zaskoczona ;) Jednak dla mnie płeć dziecka nie była istotna :)

Gość jupiiiiiiiii
maja kolezanka miala miec coreczke,nakupowala sukieneczki,wszystko rozowe a urodzil sie synus:):):)hi

Gość ja mialam usg na poczatku 21tc
i wyszly dokladnie dwa jajeczka i siusiaczek :) Wyszly tak dokladnie, ze my sami je zobaczylismy (mam rowniez zdjecie jako dowod rzeczowy), wiec pomylki nie przwiduje. W 28 tc idzidmy na usg 3D i mam nadzieje, ze ono tylko potwierdzi synusia :)

U mnie się sprawdziło - a sprawdzałam tylko raz. Za to mojej znajomej lekarz się pomylił - i to w bardzo zaawansowanej ciąży - miał być Błażej, jest Maja :D

w 21 tygodniu na szczegolowym dowiedzialam sie ze chlopak, ja nic nie wiedzialam ale maz sam poznal ze chlopak, lekarka potwierdzila. moj lekarz z 3 tygodnie pozniej sprawdzil i potwierdzil ze chlopak. raczej wierzylam ale wiedzialam ze pomylki sie zdarzaja. mialam ubranka dla chlopca ale tez znalazloby sie sporo dla dziewczynki w jakis uniwersalnych kolorach. posciel i dodatki kupilismy zielone ze zwierzatkami, wozek zielony. tak wiec jakos by to bylo nawet jakby okazal sie dziewczynka :) urodzilam jednak chlopczyka zgodnie z usg :)

W trakcie mojej pierwszej ciąży,całą ciąże słyszałam że to chłopak...nawt dzień przed a urodziłam dziewczynkę:):):):):):):):):)

Gość koffffana
a ja nieiwem wlasnie wierzyc nie wierzy na poczatku lekarz mówił tak potem tak i dupa z tego bo ja mam mieszane mysli