Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta w szpilce na stopie

Kobiety które nie chodzą w szpilkach są aseksualne

Polecane posty

Nie rozumiem, jak można mieć faceta i nie chodzić w szpilkach. To niehumanitarne. Mężczyzna potrzebuje nieustannych bodźców, a podstawowym jest obcas na stopie kobiety. W trosce o wigor i potencję naszych Panów jesteśmy zobowiązane kupować szpilki i w nich chodzić, szczególnie wiosną i latem. :)

Gość czarny kotekPP
obcas do samoobrony:classic_cool:

Buahaha pewnie, pewnie. Wszystkie kobiety powinny robić WSZYSTKO, aby być humanitarnymi oraz spełniać oczekiwania naszych PANÓW i WŁADCÓW!! Szpilki to jeszcze nic!! Powinnyśmy odkrywać brzuchy i tyłki, nawet jak jest -20 stopni, aby bodźce naszych mężczyzn były zawsze pobudzane:)

Pod warunkiem, że masz ładny brzuszek i jędrną pupcię. :)

No...jak się nie ma ładnego brzucha i zgrabnej pupy, to trzeba się głodzić i katować na siłowni. Trudno - WSZYSTKO DLA ZADOWOLENIA SAMCA!!

Gość czarny kotekPP
wiecie, niektóre kobiety muszą sie "przebrac"zeby facetowi stanal :D

Gość czyzby mięęę
No...jak się nie ma ładnego brzucha i zgrabnej pupy, to trzeba się głodzić i katować na siłowni. Trudno - WSZYSTKO DLA ZADOWOLENIA SAMCA!! no i zakladac szpile:D

FRANKAZWARSZAWY a nie zastanawiałaś się nad tym , że staje mu z przyzwyczajenia? :)

Gość Imagination1984
to przykre ze sama soba nie wzbudzasz bodzcow u swojego faceta tylko musisz robic to na sile zakladajac szpilki itd.

Popatrzcie na waszych miśków, gdy idziecie ulicą. Pewnie ogląda się za laską w szpilkach i myśli "Czemu moja taka nie jest..." A uprawiając z wami seks myśli o takiej w szpilkach :). Pewnie też dlatego mu staje :D.

Osoba aseksualna - to osoba która absolutnie nie interesuje seks, a nawet sie go brzydzi i najczesciej nigdy go nie uprawiała. Nie używaj słów których znaczenia nie rozumiesz.

A pewnie Fanka. Ochrzań go nbajlepiej - co to za numery odstawia, staje mu, jak Ty nie nosisz szpilet? Chyba powinien sie leczyć :O ;)

Gość sie nie znacie
kobiety w glanach sa sexy :P

Wiem, że lepiej znasz słownik ode mnie. Jednak - wszyscy zrozumieli o co chodzi, więc w czym problem? :)

Gość czarny kotekPP
kobieta w szpilce na stopie idz dziecko odrabiac lekcje bo nie chce mi sie czytac takich bzdur

To nie czytaj. Każe ci ktoś? :)

może jak zacznę nosić szpilki do przestanie mnie tak męczyć :) bo tak przez to przyzwyczajenie mnie molestuje że mój synek którego w brzuchu noszę ma huśtawkę pół dnia ;) koniecznie muszę z moim facetem porozmawiać, żeby nie kafeteria byłabym taka głupia

Gość te verde unplugged
o tak, dla faceta wszystko, bo jak mnie zostawi, komu ja bede gotowac i prac? :D

Gość smells lke 90
zapierdalaj w szpilach 24 na 24 i podziwiaj swoje zdeformowane stopy.

Gość te verde unplugged
Smells like 90 - czym sa zdeformowane stopy, gdy w gre wchodzi zadowolenie istoty wyzszego gatunku? :D

Gość smells like 90
no taa..czego się nie robi dla Pana i Władcy? :P dla ich podniety powinnyśmy cały dzień chodzić z palcem w cipie.

Yyyyy, a to Wy przepraszam do tej pory nie chodziłyście non stop z palce w cipie?? Jestem w szoku...Ja zawsze!! A wszystkie czynności domowe wykonuję na 20cm szpilkach. Najbardziej lubię w nich zamiatać okruchy, które spadną mojemu Władcy podczas jedzenia:P:P:O

Gość ogrodnica
a to sobie biegaj w tych szpilkach nikt Ci nie broni i daj odpocząć moim stopom :D