Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aniol ciemnosci...

Buty.Zobaczcie pliss

Polecane posty

Kupilam dzis buty do sukienki na wesele.Niestety teraz wydaje mi sie ze nie pasuja...zamierzam je wystawic na allegro.Moze ktos mi podsunie cene? albo moze ktos chce je odkupic? zaplacilam za nie rowno 110zl. Wogole jeszcze sie zastanawiam, moze je do czegos zostawie...Ale jestem juz splukana z kasy amusze kupic drugie http://www.fotoo.pl/hosting-zdjec/2009-04/ef9d518e/SNV13807.JPG.html http://www.fotoo.pl/hosting-zdjec/2009-04/8e369314/SNV13808.JPG.html

No ja tez nie bylam przekonana, ale bylam na zakupach z tesciowa i mowila mi ciagle ze ladne, ze na pewno beda pasowalyt, ze pozniej moge je na rozne okazje zakladac, do zakietu, spodni kantów, do eleganckiej sukienki...I tak sie nakrecalam na te buty i kupilam.a teraz nie jestem przekonana,Jakies rewelacyjne nie sa, ale moze sie komus spodobaja...

Gość Trudno podsunąć cenę skoro but
są zwyczajnie brzydkie. Fatalny kształt, zbyt długi nosek, za niski i kiepski kształt obcasa, a ta ozdoba na wierzchu to już woła o pomstę do nieba :O

jECHAC JE ODDAC? Wiem ze nie sa ciekawe, tylko dalam sie jak glupia na nie namowic.... kupilam je 50km. od mojej miejscowosci.nie jezdze ta,m czesto, ale za tydz. w czwartek tez bede.... wiec jeszcze moge oddac

Gość hania1234
a jaka masz sukienke? moze jednak bedą pasowały? prawde mówiąc nie sa to rewelacyjne buty - ani modne, ani ciekawe wiec na allegro raczej nie pojdą za cene którą Ty zapłaciłas - nie wiem więc czy jest sens. są faktycznie dosyć uniwersalne, może się przekonasz

Gość hania1234
faktycznie, jeśli już oddaj do sklepu. po co masz być niezadowolona

Gość hania1234
łeee to moim zdaniem nie bardzo. jakby była czarna to jeszcze, jeszcze ale do takiej.. wg mnie nie będą ładnie wyglądały. w ogóle jestem przeciwniczką zakładania czarnych butów do jasnych sukienek, spodni, zdaje mi sie że sraca to optycznie nogę i wygląda niekorzystnie

kurde, wiecie co? juz dawno nie mialam tak, ze zaluje ze cos kupilam, a dzis....po prostu nadrobilam tym zalem za wszystkie czasy...jak glupia dalam sie namowic na te buty....

Gość ojejeje
sukienka ladna ale te buty wogole za nic do niej nie pasuja a same sa nieciekawe juz bym chyba te rozowe zostawila. a tamte oddaj jak ci przyjma

powiem szczerze ze sukienke kupowalam pod okiem stylistki, ktora mi wytlumaczyla jekie buty i dodatki dobrac...ale te buty to koszmar.Wogole nie pasuja...A takie jak te rozowe, tylko czarne? Kurde jestem wkurzona, bo zostalam teraz na lodzie...te buty sie nie nadaja a na inne nie mam juz teraz kasy, tzn. mam, ale jeszcze przed weselem fryzjer, kosmetyczka, kasa na prezent...kurna, fatalny dzien

Gość hania1234
tez mysle ze juz lepiej te rozowe, na zdjeciu nie wygląda to źle, gdybyś dołączyłą do tego pod kolor fajną różową kopertókę i może jakąś bransoletkę pod kolor byłoby całkiem znośnie, a już na pewno lepiej niż z tymi zakupionymi dziś

no wiem, ale planowalam czarne dodatki...juz wszystko mam.Bizuterie, czarna kopertówke, tylko te pieprzone buty mi zostaly do kupienia...kurde w sklepie nawet nie wygladaly najgorzej, a teraz...jeszcze jak mi piszecie tak naprawde co o nich myslicie, to ja juz nie wiem...

Gość hania1234
albo analogicznie z tymi czarnymi + czarne dodatki jeśli lepiej będziesz się czuła ;)

Gość kot na szpilkach
to juz lepiej zaloz te rozowe i dokup w posobnym kolorze jakas torebke chociaz. szkoda ze ten roz nie jest taki fuksjowy, tylko taki dodowaty...

Gość hania1234
nie denerwuj się :) te ze zdjecia z sukienką są łądne, skoro masz takie czarne i dodatki też to śmiało idz

Te rozowe co wkleilam zdjecie, to mam jeszcze takie same tylko ze czarne i chyba te czarne zaloze, a te co dzis kupilam to nie wiem co z nimi zrobie...Musze je oddac A naprawde sa takie najgorsze/ moze do czegos beda pasowaly? np. spodni rurek i eleganckie bluzki, czy do czegos ta?

Mam wrazenie, ze sa zbyt ciężkie do tej sukienki. Ja bym je oddala i kupila cos lekkiego, np. jakies sandalki na wyzszej szpilce.

Gość kot na szpilkach
jak czarne buty zakladasz to moze poszukaj jakiejs kopertowki laczacej czern z kolorem sukienki... choc moze byc ciezko. ostatecznie zostaw tak jak mowisz

Gość właśnie....
buty ala sandałki a nie pełne do tej sukienki ,,,,niebardzo wybór nie słuchaj teściowej

Gość kot na szpilkach
srebrono-szarego? to juz lepiej, bo myslalam ze to bez

Gość hania1234
te buty któe kupiłąś są uniwersalne i możesz je założyć do wielu spodni ale co z tego skoro nie są ładne.. takie jakieś niedzisiejsze, już się takich nie zakłąda, też wymieniłąbym na jakieś delikatniejsze, wyższe, może bez palców?

Gość hania1234
aaaa srebrna sukienka? wygląda jak koral/beż, no to nie zastanawiaj się tylko albo kupuj nowe buty po oddaniu tych nietrafionych albo zakladaj te czarne z drugiego linka

Gość ojejeje
sluchaj jak masz mozliwosc je oddac to oddaj nie trzymaj na sile bo juz sie uprzedzilas , nielubisz ich i i tak nie bedziesz ich nosic , wiec po co sie meczyc. przyjma kase sobie wydasz na cos fajniejszego , a jak nie przyjma (prawa prawami a czesto nie przyjmuja, wystarczy ze napisze sobie karteczke typu prosze o przemyslane zakupy bo zwrotow nie przyjmujemy i kropka) to wtedy bedziesz sie martwic do czego pasuja albo moze w rodzinie opchniesz, ja tam jak juz wiem ze blad zrobilam to wole oddac komus za darmoche niech sie cieszy niz sama sie meczyc. potem tylko mysle ze mam buty ale nie mam w czym chodzic , wiec najlepiej jest sie pozbyc. glowa do gory nie psuj sobie dnia butami

nie był by takie złe gdyby zamiast czuba byłyby bez noska :) a tak wydają się bardzo ciężkie , masywne do tej sukienki. Wymień na inne hmm tych różowych też nie widzę z tą sukienką. Może coś czarnego ale bardziej letniego

Dzieki Dziewczyny...Juz wiem ze te musze jednak oddac...Nie nadaja sie...a zaloze czarne z drugiego linka, chyba ze przy okazji jak oddam te, to znajde jakies inne super...ale tym razem jade sama....