Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sensia

Czy mogę byc w ciąży ??

Polecane posty

Gość Sensia

Okres mialam 13 marca a z moim facetem kochałam się 5 kwietnia bez zabezpieczenia, cykle mam tak około 32 - 35 dni. Czy mogę byc w ciąży ??

Gość Sensia
prosze pomózcie

Gość wybieram psudonim dla siebie
tak

Gość o ludzie kochani
ja też uważam, że tak niestety nigdy nic nie wiadomo

możesz, nie musisz. poczekaj do terminu okresu i zrób test, oczywiście jak się nie pojawi. na razie to wróżenie.

Gość małe to i głupie
możesz, zwłaszcza że masz bardzo długie cykle, wg kalkulatora dni płodnych wynika że 4kwietnia była szansa na zapłodnienie super to zrobiłaś, kochałaś się praktycznie zaraz po owulacji, gratuluję myślenia a wystarczyło sprawdzić w necie w jakimś kaltulatorze kiedy masz dni płodne i wtedy unikać seksu http://www.edziecko.pl/przed_ciaza/0,79775.html http://www.poradopedia.pl/oblicz/dni-nieplodne.html

Gość kalinkamalinka
ja ostatnia @ mialam 09.03 kochałam sie 22.03 i 26.03 oczywiście na dziewczynkę średnie cykle mam 36 dniowe mam nadzieję, że sie udało

dziewczyny mam problem!! biorę tabletki antykoncepcyjne. i w 5 dniu brania tabletek współżyłam bez żadnego innego zabezpieczenia i partner skończył we mnie..... boję się że to było za szybko, ze po 5 dniach brania tabletek nie zadziałały one jeszcze...... wiem że działają od pierwszej tabletki ale mimo wszystko się boje........ w dodatku jeszcze tydzień czasu po tym znowu współżyłam. tabletki brałam zawsze regularnie o 18, nigdy sie nie spozniałam, ale dzień po tym jak współżyłam ( tzn. wspołżyłam w pon. rano a spozniłam się z wzięiem tabletki we wtorek wieczorem) spozniłam się z wzięciem tabletki o 40min. i boję się że przez to spoznienie moge byc w ciąży bo dzień po tym incydencie miałam plamienie przez 2 dni a potem brązowawy slkuz- a przedtem tego nie miałam... czy jest to jakiś objaw ciąży? było to tydzień temu.... narazie nie czuje żadnych objawów..... śluz mam biały..... nie wiem pomóżcie, czy mogę byc w ciąży??? ;|

witam jestem nowa na tym forum.Mam pytanko 16maja wspolzylam a 20 dostalam.Normalnie tak jak powinnam tyle tylko ze szybkie 3 dni i koniec.Minelo poltora tygodnia a ja czuje jak bym miala balonik w brzuchu pobolewa mnie w dole,mecze sie szybko nawet wchodzac po schodach sapie potem jak..Wczoraj zawrocilo mi sie w glowie co mi sie niezdaza!niemialam apetytu do jedzenia.Czy to mogo byc objawy ciazy?

witam ja bralam tabletki przez 6 lat prawie i zdazaly mi sie opoznienia i to wieksze niz twoje a pomimo to nie zaszlam w ciaze,a mam kolezanke ktora brala tabletki regularnie i zaszla.wszystko zalezy od organizmu a plamienia moga byc wywolane dzialaniem organizmu na tabletki z tego co pamietam to ja tez mialam plamienia jak zaczelam brac tabletki.A dzialaja juz od 1 tabletki.pamietaj nigdy niema 100%zabespieczenia.