Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rosiczka83

Czy facet może kochać ale nie walczyć o swoją miłość?

Polecane posty

Gość niewiem--
moj maz nie walczy i nie wiem czy kocha,,,,

Gość ToJaaaaa
tak bo widocznie boi sie czegos...

Gość vfbghnj
a czy baba moze? jesli baba to moze i facet?

Gość jak kocha to chyba walczy

Gość łączę się w bólu
moze..

Gość do tych co uwazaja ze moze
to dlaczego nie walczy??

Gość vfbghnj
jak to moze, nie rozumiem, jak kocha to cos zrobi

Gość moze nie walczyc
sam tak zrobilem

nie wiem jak faceci, bo nigdy facetem nei bylam:D ale z mojej perspektywy babskiej: ja walczylam, dluugo. a potem jak zrozumialam ze to nie ma sensu to choc kochalam jeszcze baaardzo mocno, to juz nie wlaczylam. wiec, na dwoje babka wrozyla... (wiem, nie zaczyna sie zdania od "wiec" :D)

Gość wyjasnij skoro robiles

Gość vfbghnj
do faceta wyzej- wyjasnij cos, prosze, nie rozumiem facetow :O

zawsze myślałam ze jak kocha to będzie walczył, ale teraz to już sama nie wiem - cały świat wywrócony do góry nogami, z drugiej strony co to za facet co nie walczy????

Gość zalosne babsztyle
kazdy moze, kobieta i facet kochac a miec godnosc i nie dac sie ponizac to dwie rozne rzeczy walczyc mozna,gdy druga strona kocha, a nie zebrac o litosc i blagac o milosc myslenie nie boli, jak umiecie pisac to tez umiecie chyba myslec

Tu nie chodzi o blaganie o milosc, bo ja tez kocham - ale o to ze dzieli nas bardzo wiele i duzo przeszkod stoi na naszej drodze, jestesmy z dwoch roznych bajek

dla mnie jest oczywiste że może. nie rozumiem w ogóle pojęcia walczyć o miłość. miłość to coś co się otrzymuje od drugiej strony z potrzeby serca, a nie coś co trzeba wychodzić wywalczyć czy nie wiem co. owszem czasem związek jest w tarapatach i trzeba nie tyle powalczyć co wspólnie popracować. jak nie ma wzajemności drugiej strony w miłości, czy w dbaniu o związek to walka żadna nie ma sensu bo w tych sprawach dobre jest tylko to co zostało ofiarowane, a nie wywalczone. no i nie każda miłość jest warta tego by ją podtrzymywać, czasem lepiej zabić w sobie to uczucie, przeczekać i za jakiś czas zbudować wartościowszy związek.

Gość moze nie walczyc
sporo by opowiadac mialem dwa takie przypadki w swoim dosc krotkim zyciu. Spotykalem sie z pewna dziewczyna ale tylko relacje typu kolega kolezanka z czasem u mnie przerodzilo sie to w milosc na poczatku nic jej nie mowilem myslalem ze samo wyjdzie z czasem i ona tez to poczuje. Niestety przy ktoryms spotkaniu powiedzialem jej o tym i zaczely sie problemy. Walczylem staralem sie przez jakis czas puzniej sobie odpuscilem bo nie widzialem juz sensu tego co robie. A moje zycie po tym ehh porazka

Gość a on o tym wie

Można, jak dasz mu do zrozumienia, że masz go po prostu głęboko w nosie!Wtedy pomimo, że kocha, zrezygnuje z wali o Ciebie

Gość to sie zastanawiaj dalej
dobranoc

Czy ty przypadkiem nie hccesz go sprowokowac do tej ,,walki,,. On moze poprostu wie o co chodzi i nie chce dac ci tej satydwakcji, wogole nie opisalas sytuacji, nikt nie wie o co chodzi,dlaczegoma walczyc, co sie takiego stalo.? Bo jesli ma walczyc bo chcesz go sprawdzic = to nie warto.

Gość do tych co uwazaja ze moze
chce to walczy, nie chce nie walczy - proste jak but

Gość moze nie walczyc
a 2 raz byl podobny tylko zdusilem to w zarodku dziewczyna piekna kazdy facet sie za nia ogladal nie widzialem zadnych szans na co kolwiek poprostu przyjaciele. Szkoda tylko ze nie wiedzialem wtedy ze ona mnie kocha i mimo czasu ktory uplynol kocha mnie nadal jakis czas temu przyznala mi sie do tego. A ja jestem teraz w toksycznym zwiazku z ktorego nie potrafie wyjsc i co wy na to.... mozna nie walczyc

o miłość się nie walczy!!!!!!!!!! miłosć się pielęgnuje!!!!!!!!!!!!!!! może nie walczyć, poczucie godności czasami mimo bólu każe siedzieć cicho a wręcz robić dobrą minę do złej gry...

Gość nietakastara
jesli jest niepewny twoich uczuc to tak moze..