Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

palec grzebalec.

Pytanie do ludzi niewierzących

Polecane posty

Gość fanka malibu.
jakich cudów? zamienianie wody w wino? bajka jak dla mnie. nie wierze w to. wierze że był taki Jezus i był sobie dobrym człowiekiem, pomagał innym, ale że był synem boga już nie.

Zadnego nie widzialam, wiec sie nie odnosze. A po drugie, to, ze teraz czegos nie mozna wytlumaczyc bez angazowania Boga, nie znaczy, ze nigdy nauka tego nie odkryje. Tak jak onegdaj zacmienia slonca i inne takie.

Gość fanka malibu.
hahahahaa. dobre!

Dobra mogłam się domyślić że takie będą odpowiedzi. Poczytajcie sobie na ten temat a później się wypowiadajcie. A ty BNB nie będziesz fajniejszy upodabniając się do Jarka. Do niedawna miała o tobie inne zdanie :O

Gość marys co jej panel skasowali
brzydki juz od tygodnia jest w bandzie jarka :classic_cool: nic tylko przyklasnac 🖐️🖐️

W czasach Jezusa nikt nie miał zielonego pojęcia o chorobach psychosomatycznych, w dzisiejszych czasach wyleczenie, niektórych chorób, uważanych za cudowne dzieła Jezusa, to codzienność, dobrego lekarza.

Cud.. rzecz nie dająca się wytłumaczyć w naukowy sposób.. :D No więc nasze życie i co za tym idzie to cud. :classic_cool:

Gość piękne świadectwo
Każdej niedzieli, gdy Mina Raj prowadzi uwielbienie w kościele swojego ojca, robi to z ogromną wdzięcznością dla Boga, który sprawił cud, dzięki któremu jej służba jest możliwa. Mina dorastała obserwując jak jej ojciec, misjonarz “Ewangelia dla Azji” grywał na różnych instrumentach, a to sprawiło, że i ona zapragnęła umieć grać. Gdy już zdobyła umiejętności, zaczęła grać w kościele na keyboardzie. Ale pewnego dnia niemalże straciła szanse na realizowanie swojego marzenia. Pewnego dnia, gdy jej ojciec spędzał czas na modlitwie w jednym pokoju, w innym Mina pomagała swojej matce. Kiedy niosła wiadro wrzącej wody, poślizgnęła się i wylała wrzątek na ponad połowę swojego ciała. Usłyszawszy krzyk Miny ojciec przybiegł i znalazł ja straszliwie poparzoną. Aby odrobinę zmniejszyć ból, odciął z jej ramienia metalowe bransoletki, po czym zabrał ją do najbliższego szpitala. Lekarze jednak nie mogli zrobić zbyt wiele dla jej poparzonego ciała. Gdy już zabrał ją do domu, on i kilkoro wierzących braci z kościoła rozpoczęli modlitwy o jej uzdrowienie. Pan odpowiedział: Mina została całkowicie uzdrowiona, a na jej ciele nie pozostała ani jedna blizna. Dziś Mina służy w ośrodku Bridge of Hope (Most Nadziei), gdzie pracuje z dziećmi, a opowiadając im historię swojego uzdrowienia, zachęca je do ufania Bogu. Nadal również pełni służbę w kościele podczas uwielbienia, grając na instrumentach i dziękując Bogu za cudowne uzdrowienie. Mina prosi o modlitwę, aby Bóg używał ją w służbie innym, by mogła pomagać ludziom zrozumieć Jego miłość. Opis zdjęcia: Mina pomaga w prowadzeniu uwielbienia w kościele w Maharashtra w Indiach, gdzie pastorem jest jej ojciec.

Gość coz ja mam na to swoja teorie
nie uwazasz ze idea zjadania CIALA i picia KRWI czlowieka ma cos wspolnego z bogiem?... jak dla mnie wiecej z szamanizem albo voodoo.. zauwaz ze (podobno) voodoo dziala na tych ktory w to wierza wiec skoro kawalek komuni zamienil sie w zwloki... yyyy maskara..po prostu oblesne...

Gość a czy wy czasami
rozmawiacie z Bogiem? bo ja tak i wiecie co On odpowiada na moje pytania

Gość lolP
wiesz skoro slyszysz glosy to pora udac sie do psychiatry

Gość och daj spokoj
jestem normalna nie słyszę głosow modlę się, i dostaję odpowiedzi na moje pytania, rozwiązania z trudnych sytuacji, pomoc 🌻

Gość fanka malibu.
zgadzam sie.

Gość fanka malibu.
hahaha. strasznie mnie to bawi.

Teraz nie wiem czy czegoś nie pokręciłam, ale słyszałam o takim przypadku że odkopano grób w którym ciało było nienaruszone. Co powiecie o tym?

po co się modlić, można zadzwonić, do Pana Boga, w Holandii jest linia telefoniczna do Nieba......

Gość och daj spokoj
no tak, są takie osoby, widziałam zdjęcia, np. faustyna ja też bym chciała nie zgnić ;) wiecie co to znaczy świętość? życie bez grzechu :)

Gość fanka malibu.
dobrze zakonserwowane pewnie. albo odkopane po 1 dniu. chyba nie myslisz ze pan bog siedzial i trzymal tego trupa za ręke zeby nie zmarniał?

Gość heheheeee
masz poczucie humoru wyobraź sobie, ze nie musisz pokonywać tej drogi pogadaj z nim tylko i sam się przekonaj ale uwaga-zalecam wytrwałość ;)

Gość heheheeee
fanka malibu według mnie ci ludzie żyli bezgrzesznie stąd te nierozkładające się ciała

Gość Astygmaty
Ojca Pio są dla mnie świadectwem Boga. Takich przykładów jest wiele. Ludzie nie widzicie tego?! Bóg jest i Wy staniecie przed jego obliczem....

Będąc już w szpitalu umarł na około 15-20 minut, doświadczył piekła a następnie nieba. Dano mu tam możliwość powrotu by opowiadał swoją historię. Jego śmierć była drzwiami do prawdziwego życia, a jego historia w dalszym ciągu przeobraża ludzi na całym świecie, prowokując do zadania sobie poważnego pytania, na które wszyscy kiedyś musimy odpowiedzieć. O autorze: Ian wraz z żoną i trójką dzieci mieszka w Wielkiej Brytanii. Podróżuje po całym świecie opowiadając o tym, Kim jest światłość na końcu tunelu. Głosi konieczność porzucenia grzechu. Fascynuje go oglądanie Jezusa leczącego zranione ludzkie serca i uzdrawiającego ich ciała. http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=1787982315386930665&hl=pl&fs=true

Gość heheheeee
gdzieś czytałam ktoś napisał że Ojciec Pio sam sobie te rany robił... makabra, jak można.... cóż, jesteśmy tylko ludźmi na temat wierzących naczytałam się też sporo bardzo przykrych rzeczy nie wiem dlaczego inni maja prawdziwych chrzescijan w tak wielkiej pogardzie :(