Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotka222

najbardziej razace defekty urody to....

Polecane posty

Gość kotka222

co jest wg was najbardziej razace? otylosc? odstajace uszy? tradzik?? dla mnie chyba otylosc

Gość sabrinaaaaaa
spiczasty, długi nos i końska twarz

Gość bewarka
mnie przeraza otyłość ale nie chodzi o takich ludzi przy kości tylko takich grubych co ciężko im chodzić i mają brzuch że im narządy zakrywają

Gość sssssdddddsssssssss
tez mysle ze baaardzo niestandardowy nos. nie mowie o malych defektach tylko o wielkim odejsciu od "normy":)

Gość zęby
brzydkie,krzywe zęby,albo żółte,zaniedbane

Gość kotka222
mysle ze zadarty nos to zaden defekt no chyba ze jakos strasznie zadarty

wiecie co? ja mam odstające uszy i jakoś z tym żyję... trądziku tez sie pozbyłam- po prostu przestałam dotykac nadmiernie twrazy i sam znikł... mam krzywy kręgosłup, ale staram sie cos z tym robic... mam małe oczka a zawsze chciałam miec takieładne, duze przyciagajace uwage... a z tymi uszami to tragedia... nie moge zwiazac włosów, zapuscic ich zbytni bo sa za ciezkie... jeszcze gdyby były takie dosc male to kazdy by sie przyzwyczaił, ale sa jak radary! ale cóz... zyje i jakos podobam sie facetom... kbiety za bardzo mysla nad swoim wygladem. bo najwwieksze pasztety maja zajebistych chlopakow a te wypindrzone lale sa same..

tez mam lekko zadarty nos.. i takie połdupki na samym środku... nie jest gładki na czubku, tylko ma takie wklęsniecie bo w przedszkolu upadłam na rozlozone nozyczki... i zyje! i mam o sobie dobre zdanie

Gość bewarka
Na mnie niektórzy mówią że jestem ładna a inni że jestem brzydka - takie skrajności --- zależy kto na co zwraca uwagę ---nie mam dużych oczu, mam krótkie jasne rzęsy więc nie ma mowy o jakiejś głębi i romantycznym spojrzeniu, jesli ktos jest fanem oczu to chyba nie będę sie podobać , chociaż można powiedzieć że są figlarne .I mam trochę piegów . Natomiast mam ładne duże usta- jeśli ktoś na to patrzy to będę się podobać.Każdy ma inny gust.

nom... biegłam z nozyczkami, otworzyły sie, upadłam i... do dzis jest taka podłużne małe wgłebienie.. przez to moj nos wydaje sie ostry wogole mam ostre rysy twarzy

Gość Filip z konopii.
Kobieta z dużym nosem nie może być uznana za ładną, chocby wszystko inne miała perfekcyjne. No po prostu babochłop i tyle!

Gość Pufa
Gosiak - rozumiem problem z uszami, dla mnie nie do przeskoczenia czasami....

Gość JulitaMaj
brzuszek :)

Gość wyłupiaste oczy
są niestety najgorsze:(

a myslalam, ze zadarty nos to nic fajnego... ale skoro wiekszosc twierdzi inaczej to pozostaje mi sie tylko cieszyc ;D

i powiem wam jedno.. nie ma co maskowac tych "defektów" ... polecam lekki naturalny makijaz... bo naturalnosc jest najwazniejsza... bo wyobrazcie sobie taka sytuacje... chodzicie wymalowane, nosicie wkladki do stanikow... potem idziecie z facetem do łozka... budzicie sie rano... ty bez makijazu i wygladasz zupełnie inaczej.. uwierzcie mi, ze to nie jest mile dla mezczyzn... oni wola poznawac kobiety takie jakie sa naprawde... a gdy sie dla niech umalujecie to juz jest inaczej... mezczyzni patrzacy wylacznie na wyglad nie nadaja sie na partnerów... wiec czym sie tu przejmowac? kształtujecie osobowosc! mezczyzne trzeba intrygowac troche chaotycznie napisałam ale coz

Gość NOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
wielki nos jest ok żydowskie szlachetne rysy polskie chłopsto ma nosy jak lepper