Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tower

Jak bardzo można się zmienic dla faceta

Polecane posty

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhh
tak chodz znim na zaupy ubieraj sie w toco on ci kaze waz tyle ile on ci kaze jak cie sie malowac nie pozwoli to sie nie maluje w ogole nic nie rob oddychaj powietrzem ic zekaj jak ci na cos pozwoli, dziewczyny posluchaj sama siebie niewolnice z Ciebie zorbi a jak bedziesz w ciazy to cot ez nie ebdziesz mogla bluzek tunik nosic widac ze Cie nie kocha jak mozna sie za buty nie odzywac toz to jakis dzieciuch

ja jeszcze dodam, ze "baleriny ze szpicem" [jak i wszystko inne ze szpicem] mi sie wybitnie nie podobaja :P

przeszukalabym cale miasto w poszukiwaniu podobnych, tylko wygodnych, i nosila 24 na dobe, z czystej przekory bo tak masz juz w kobiecej naturze zapisane ;P a co do tematu ? To ze tak koles powiedział jest nie ferr wobec dziewczyny :) moze go troche poniosło i wydał z siebie buracka odzywke :P Mogł to troche inaczej załatwic ...

"przeszukalabym cale miasto w poszukiwaniu" -- Boze, to ja napisalam? Co za osiol ze mnie...

"przeszukalabym cale miasto w poszukiwaniu" a tam od razu ;) wiosna idzie , czasami sie konstruktywnie nie mysli :P

dla mnie buty typu baleriny sa fuuuuuuuuuuuuj i oblesne.ale to nie zmienia faktu ze twoj facet zachwal sie jak glupi szczeniak albo rozkapryszony bachor.rozumiem zwrocic uwage powiedziec ze one sie nie podobaja nawet w zartach powiedziec cos ze \"nie bede sie z toba nigdzie pokazywal jak bedziesz je miala ubrane\" ale nie jakies obrazanie nie dotykanie albo cos w tym stylu.kazdy ubiera sie jak chce

witam. jestem Marek mi tam się podobają balerinki na tyle że sam je nosze :p zanim zaczniecie mnie oczerniać odpowiedzcie mi na jedno pytanie: dlaczego jak mężczyzna zakłada damskie rzeczy to mówi się o nim że to transwestyta a jak kobieta zakłada męskie rzeczy to że wygląda sexi ?? moim zdaniem zdaniem to z ludźmi którzy uważają tak jak w moim pytaniu jest coś nie tak. pozdro all

Gość seko
Dziewczyny tak nie można robicie nam na złość a potem wielkie pretensje.Przecież związek polega na partnerstwie i ciągłych kompromisach.Księżniczki na ziarnku grochu