Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a glass of wine

Stracilam faceta bo jestem za malo porzadna

Polecane posty

Gość a glass of wine

Bardzo fajnego faceta....Nie wiem co we mnie wstapilo. Szanowalam sie zawsze.Mialam dwoch partnerow.Nigdy miedzy zwiazkami nie sypialam z obcymi, nie szlajalam sie, nawet nie calowalam z obcymi, nie chodzilam na randki...ale cos we mnie wstapilo.Moze dlatego, ze z tym 2 partnerem moje poczucie wartosci spadlo do zera. Unikal seksu mimo ze mnostwo facetow sie za mna oglada na ulicy....Strasznie to przezylam...Tak potrzebowalam potwierdzenia swojej atrakcyjnosci, ze wystarszylam koljnego faceta ktory mnie szanowal, chcial mnie lepiej poznac,ktoremu naprawde na mnie zalezalo ...Sama siebie nie rozumiem:( Pewnie pomyslal ze jestem napalona debilka ...dobrze ze do seksu nie doszlo ,tak bym go przeciez nie zdobyla. Cos ze mna nie tak....bardzo nie tak..

Gość buhahahahahahahaahah
ale o co chodzi??

Gość Nadia******
ja też nic nie rozumiem. Co takiego zrobiłaś, że go odstraszyłaś?

za mocno przezywasz, daj sobie a luuz is koro czujesz se atrakcyjna to nie musisz sobei tego udowadniać, spróbuj awiązac kontakt z tym co uciekl moze zostaniecie przyjaciółmi - a stad to juz tylko kroczek aby zostac parą;)

Gość a glass of wine
No wlasnie pisze ze moj 2 partner unikal seksu, moje poczucie wartosci spadlo do zera...mimo ze ludzie pukali sie w glowe, moi znajomi, faceci sie za mna ogladali.A ten 2 unikal seksu.Zwiazek sie rozpadl. Poznalam super faceta, ktory mnie szanowal, zalezalo mu, chcial mnie poznac a ja go wystraszylam ....bo szukalam potwierdzenia swojej atrakcyjnosci i za szybkie tempo chcialam nadac zwiazkowi, odzierajac go ze wszelkiej tajemnicy .. i facet odszedl, nie dziwie mu sie.... Nie wiem co we mnie wstapilo!!!!!!!!!!

Odzierając z tajemnic???????????? Co to znaczy??????? Zdjełaś mu majtki na pierwszej randce?

Gość Co jest z wami
pewnie zachciało jej się lodów:)

rozumiem, że facet uciekł, bo chciałaś go przetestować? Nic się nie martw, jego strata, dostanie żylaków na fiucie od trzepania kapucyna.

to pedal chyba był, bo nie znam faceta który by się przed tym bronił i zerwał z dziewczyną za loda :P

Gość a glass of wine
ale wy jestescie....nie, nie ..wcale nie na 1 randce ale juz po 2 miesiacach spotykania sie chcialam czegos wiecej,to za szybko

Gość frufru
jak masz 16 lat to na pewno za szybko. jak masz 25 to już OK.

Gość a glass of wine
Chcial ale najpierw chcial mnie lepiej poznac.A ja chcialam na przekor przyspieszyc. Faceci nie lubia takich dziewczyn.

Gość a glass of wine
No ja mam 26,5 a on 25

Gość frufru
akurat wręcz przeciwnie ale OK :P PS. chyba znów jakiś prawiczek się podszywa :P

No cóż FACET TO ŚWINIA

Gość a glass of wine
a moze mu na mnie nie zalezalo....

Zalezalo mu niezmiernie, ale przez wlasna glupote go stracilas. Zycie. Mozesz sobie tylko pluc w brode teraz. :o

Gość frufru
no to w czym problem?? jesteście dorośli, mozecie sobie robić co chcecie. jak kolesiowi nie pasujesz to OK, game over. i czym się przejmowac?... po dwóch miesiącach spotykania się chyba jeszcze nie jestes bardzo zakochana, iwec przebolejesz :P

Gość a glass of wine
nie wiem czy zalezalo...

faceci do 25 lat są kretynami, co niektórzy półkretynami, on załapał się wiekowo i pewnie miałaś pecha i trafiłaś na kretyna. Amen.

Gość znałam też taki przypadek
ale to była bardziej wymówka. Nie zależało mu. Po prostu chciał przeczekać przy mnie czas kiedy przestanie myśleć o swojej ex. Może i u Twojego tak było. A może to ten sam, wiek się zgadza :D

Gość a glass of wine
tak jasne, po 2 miesiacach mnie kochal- nie przesadzaj

Gość a glass of wine
no wlasnie, wiec po co zartujesz

Gość frufru
no to jak wiesz że on cIę nei kochał, ani ty jego jak sądzę z ogólnego tonu, to czym się martwisz?...