Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szybkie_pytanie

ile kosztuje miesięczny zapas pieluch dla noworodka?

Polecane posty

Gość szybkie_pytanie

Gość lepiej wizir
100-150 zl

Gość waniliaPyszna
ja mam paczke 96 pieluch czy 94 nie pamietam na niecaly mc koszt , to sa grosze

Gość szybkie_pytanie
no to nie jest tak zle jak myslalam..^^

Gość ej no
niespełna 100 pieluch na niecały miesiąc dla noworodka to malusio. przecież noworodki zużywają 3-4 pieluch dziennie tylkojakieś 6-7 -bo to praktycznie co jedzonko to kupka.

Gość a ile zuzywacie piluch
przy jednym przewijaniu bo ja ze 3 . nie zdaze zapiac a juz nowa kupa lub siku dziecko ma tydzien.

Gość a ile zuzywacie piluch
lub podpowidzcie jak rozwiazac ten problem

Gość mamuskaewal
moje dziecko zuzywało do 3miesiecy ok 10 pieluch ,na tym nie zaoszczedzisz chyba ze bedziesz trzymac z sikane i osrane :-)

Gość mamuskaewal
teraz ma rok i zużywa ok 6,7

Gość mamamama23mamamama
ja zmieniam pieluszke srednio co 3h w nocy tylko jak sie wybudzi na jedzenie ale tez schodzi na dobe ok 8 a zdarza sie wlasnie,ze ledwo przebiore a zrobi kupke:O pampersy ida jak woda! dlatego dla nowo narodzonego dziecka uzywalam pampers ale teraz przezucilam sie na tansze bo bym zbankrutowala

Gość waniliaPyszna
ja zmieniam co 3-4 godz czyli 6 na dzien 42 tygodniowo. orientacynie:) pampersy sa najlepsze inne dziady sa do dupy:) zwlaszcza huggies przemakaja i trzeba co pol godz zmieniac

Gość do wanili
a u mnie właśnie pampersy przemakały a huggiesy się sprawdziły:P zależy od dziecka czy mały grubasek, czy chude a długie itp... trzeba sprawdzić samemu, mi każdy! pampers przeciekł na boki albo na plecy, a zakładany był dobrze

mi też pampersy przemakały. huggisy są super :) i też idą jak woda. mały jak był noworodkiem to robił mi ok 3-4 kupek na dobę, teraz potrafi do 8-9 zrobić!!! więc teraz to dopiero pieluchy idą strasznie. ok 12 na dobę schdzi!!! najczęściej jest tak że po 3 godzinach (oczywiście o ile wcześniej kupy nie zrobi) przewijam i jak założę nową pieluszke to po 5 minutach jest w niej wielka bomba, bo mój synio uwielbia robić kupkę w nową pieluchę, bo wtedy znów będzie goły i mama będzie pupę myła. a on uwielbia mieć mytą pupkę :D

Gość mloda mama z wozkiem
oo to ciekawe:) nie wiedzialam :)

No niestety używanie pieluszek jednorazowych to drogi interes ja tez zużywam dziennie ok 6 pieluszek dla mojego łobuza... ale znalazłam super rozwiązanie :) kupuje pieluszki na allegro i tam mają baardzo konkurencyjne ceny i zawsze wybieram takie zestawy z chusteczkami gratis... mówie Wam dziewczyny bardzo się opłaca sklep bliżejciebie.pl http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=7054107

Gość t4444
DADA -na miesiac 3 paczki czyli 78zł