Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrobimy to w końcu

Kto się nigdy nie całował i ile macie lat? Jak się z tym czujecie?

Polecane posty

Gość smutnaaaala
prawieczek - domyslam sie bo czesto tu jestem :D kafe to miejsce gdzie moge sobie pobiadolic i po to tu przylaze... ale narazie wychodzi na to ze zamiast cierpiec i zalic sie na swoja samotnośc wmawiam wam ze prawdziwa milosc istnieje haha. Nie sluchajcie mnie bo nicx na ten temat nie wiem:P takie farmazony pociskam :D

Gość smutnaaaala
Oczywiście, są jeszcze odcienie szarości w zależności od odchylenia wielkości penisa oraz posiadanych pieniędzy od średniej krajowej. haha dobre :D:D

Gość Właśnie a dlaczego dziewczyny
ale w ogóle dlaczego chcą sie całować?

Gość smutnaaaala
jak uznamy ze sie liczu to mam to za sobą! eureka! poratujmy sie i zmienmy zasady:P

Gość smutnaaaala
Właśnie a dlaczego dziewczyny - co za pytanie...

no dlatego pytam, bo nie iwem

Gość smutnaaaala
a żebyś wiedzial....:D:D:Dnie docenialismy po prostu tego co zostalo nam juz dane....:P

"a żebyś wiedzial.... nie docenialismy po prostu tego co zostalo nam juz dane...." A czemu nie całowałaś z jezyczkiem? :classic_cool:🖐️ Tylko nie pisz, ze czekasz na tego jedynego. :D🖐️

Gość smutnaaaala
Nie chodzi o czekanie na tego jedynego, ale o to żeby w ogole cos czuc.... a ja mam z tym problem.... a Ty?

Gość smutnaaaala
żeby w ogole cos czuc do tej drugiej osoby zeby bylo jasne :D

a jest jakies forum labo co podobnego, gdzie można znależć jakieś informacje

Gość smutnaaaala
Moje zycie uczuciowe jest dosyc skromne wiesz, a ja na dodatek jest jak plochliwa myszka...:| (coz za metafora:P) wszystko szybciej sie konczy niz zaczyna, bo uciekam.. No wiesz, ale prawiczek to prawiczek, osoba nie uprawiajaca wczesniej seksu, ktory nie jest jednoznaczny z pocalunkiem :D

"Moje zycie uczuciowe jest dosyc skromne wiesz, a ja na dodatek jest jak plochliwa myszka...:| (coz za metafora ) wszystko szybciej sie konczy niz zaczyna, bo uciekam.." Sorry ze pytałem. Po prostu rozważałem opcję, że jestes brzydka i inkt Cię nie chciał. :P🖐️ "No wiesz, ale prawiczek to prawiczek, osoba nie uprawiajaca wczesniej seksu, ktory nie jest jednoznaczny z pocalunkiem " Prawiczek to nieudacznik. 😭 A to już jest jednoznaczne z brakiem pocałunku. :classic_cool:🖐️

Gość smutnaaaala
Sorry ze pytałem. Po prostu rozważałem opcję, że jestes brzydka i inkt Cię nie chciał. spoko, no problem :) Prawiczek to nieudacznik Myslisz tak o sobie tlyko w kategoriach kontaktow damsko-meskich czy w innych rowniez?

Gość smutnaaaala
prawiczek i kropka 1987 - czemu nie pasujesz do tematu? czyzbys mial to juz za soba? :P

Gość smutnaaaala
i dajcie spokoj z tym nieudacznictwem, bo pomysle ze mnie bierzecie za 'nieudaczniczke' hehe, oj obrazilabym sie :P

"i dajcie spokoj z tym nieudacznictwem, bo pomysle ze mnie bierzecie za 'nieudaczniczke' hehe, oj obrazilabym sie " No cóż, coś w tym jest. :P🖐️ Choć Ty jstes kobietą, to co innego. :classic_cool:🖐️

Gość smutnaaaala
Oj faceci faceci, czasem mam wrazenie ze za bardzo zyjecie kafeteryjnym swiatem... a ten swiat powiem wam juz dawno zszedl na psy:P

Gość smutnaaaala
i zapewniam was ze nie kazdej kobiecie wasze prawictwo (jakby bylo wasza najwazniejsza cecha) przeszkadza... amen.

" i zapewniam was ze nie kazdej kobiecie wasze prawictwo (jakby bylo wasza najwazniejsza cecha) przeszkadza... amen." Zeby nie być gołosłowną powinnaś pójśc ze mną do łóżka. :classic_cool:🖐️

Gość smutnaaaala
poszedlbys do lozka z niedoswiadczona dziewica? :D jesli sprawisz ze sie w Tobie zakocham to nie ma sprawy, wiec masz mission impossible do wykonania :D:D:P

Gość Przeciwniczka Kartonów
Cartoon Network TV To jest już stara prawda Prawiczek=Nieudacznik Dla Ciebie już nie ma ratunku... Brzydalu... A DO RESZTY MAM PYTANIE. DLA CZEGO SIĘ JESZCZE NIE CAŁOWALIŚCIE. NA CO CZEKACIE. ????? ja miałam 21 jak się pierwszy raz pocałowałam wcześniej myślałam że nie bo to bo tamto. teraz sama nie wiem dlaczego tak zrobiłam. A teraz...:) tylko bym się całowała i tuliła do swego ukochanego...:)

"poszedlbys do lozka z niedoswiadczona dziewica? jesli sprawisz ze sie w Tobie zakocham to nie ma sprawy, wiec masz mission impossible do wykonania " marzę o dziewicy. 😭🖐️ Ej ale jak mam to sprawić, jestem niedoświadczonym prawiczkiem. :(:classic_cool:🖐️

Gość smutnaaaala
a podaj swoje cechy, zachowania, lub cokolwiek innego czym sie przed tymi dziewczynami zdradzaszze swoim prawictwem?