Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrobimy to w końcu

Kto się nigdy nie całował i ile macie lat? Jak się z tym czujecie?

Polecane posty

Gość bajeczna
szkoda , moze warto by bylo :) Twoja samoocena moglaby sie podniesc :P ale ok juz nie wnikam tylko wzbudziles moja ciekawosc jak to naprawde wygladasz :D

"czyli rozumiem, ze nie tolerujesz nie-dziewic? a jak sie kiedys w takiej zakochasz? a nie będziesz wiedzial ze juz uprawiala seks, tzn dowiesz sie po czasie to co wtedy? " nie mam nic przeciwko takim kobietom. :)Mają prawo, seks to nie zło. Ale pierwszy raz bym chciał z dziewicą, bo chciałbym stworzyć trwały związek. Nie byłoby to mozliwe gdybym jako prawiczek związał się z niedziewicą, bo ona by spróbowała innych, a ja nie. :)🖐️ W związku z dziewicą nie ciągnełoby mnie do innych, bo oboje byśmy sobie ofieraowali niewinność. :classic_cool:🖐️

Cartoon Network TV - chcialabym Cie pocieszyc ale mysle ze musialabym to robic codziennie, a i tak nie przyniosloby to zadnych rezultatow :P wiec nie wiem co powiedziec.....zamilkne:P

Gość bajeczna
dlaczego od razu kretynem ??? ;)

Gość ale jaja kurde
poczytaj temat o kartonie na tym samym forum, nie będziesz miala wątpliwości ze to jest debil.

nie mam nic przeciwko takim kobietom. Mają prawo, seks to nie zło. Ale pierwszy raz bym chciał z dziewicą, bo chciałbym stworzyć trwały związek. Nie byłoby to mozliwe gdybym jako prawiczek związał się z niedziewicą, bo ona by spróbowała innych, a ja nie. W związku z dziewicą nie ciągnełoby mnie do innych, bo oboje byśmy sobie ofieraowali niewinność. Ha, teraz to Ty sie rozpisales :D Ja szczerze mówiąc boję sie, ze jesli znajde sobie kiedys faceta z ktorym stworze fajny zwiazek, a on będzie w tych sprawach juz doswiadczony 9w przeciwienstwie do mnie), to ze bedzie mi to w jaks sposob przeszkadzalo - tzn ze bede zazdrosna o te poprzednie kobiety...

Gość bajeczna
ok skoro sam tak o sobie mowisz to ja juz nie mam pytan :/

ale chyba za bardzo wybieglam w przyszlosc! :P najpierw musze zaliczyc pocalunek...:P:P wszytsko pokolei:D

Gość bajeczna
"ale jaja kurde" Ty jestes K czy M ?? i dzieki za rady :P

"Ha, teraz to Ty sie rozpisales Ja szczerze mówiąc boję sie, ze jesli znajde sobie kiedys faceta z ktorym stworze fajny zwiazek, a on będzie w tych sprawach juz doswiadczony 9w przeciwienstwie do mnie), to ze bedzie mi to w jaks sposob przeszkadzalo - tzn ze bede zazdrosna o te poprzednie kobiety..." No właśnie i po co sobie komplikować życie? :P🖐️ Choć w sumie dziewic teraz, jak na lekarstwo. :(:P🖐️ A przecież jeszcze musi być to fajna dziewica. :D🖐️ P.S. Czekam na fotkę. :classic_cool:🖐️ Obiecuję, że nigdzie jej nie roześlę. :classic_cool:🖐️

No właśnie i po co sobie komplikować życie? Choć w sumie dziewic teraz, jak na lekarstwo. A przecież jeszcze musi być to fajna dziewica. Fajna przede wszystkim:D Znalezc prawiczka jesczze trudniej :P P.S. Czekam na fotkę. Obiecuję, że nigdzie jej nie roześlę. Za rok, może dwa... tralala :D:D :P Jak ty robisz te minki i rączki?:P

good :D ale ja przez was będe niewyspana...tak się z Wami zagadalam, a już dzisisja musialam sie zwlec o nieludzkiej godzinie z lozka więc miałam iść wcześniej spac :P i guzik :P

A możecie mnie troche uświadomić co do kartona? to prowokacja??:P bo nie wiem czy warto reagowac w ogole:P

Gość ale jaja kurde
On od zawsze byl nie normalny, odkąd pamiętam czyli kilka miesięcy. Tylko teraz w końcu ludzie zaczeli na jego głupote reagować.

Wiesz tu wszyscy sa tak naprawde zaj**iści. Jesteśmy projektami. Nie wątpię :D:D Ma profil na naszej klasie ale nie dam linka, bo niekoniecznie musi sobie tego życzyć. Spoko:) Ok chlopaki dobrej nocki ja juz zmykam:) do nastepnego

Gość ale jaja kurde
cześć smutnala.