Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrobimy to w końcu

Kto się nigdy nie całował i ile macie lat? Jak się z tym czujecie?

Polecane posty

Gość prawiczek24oooo
24 lata; nigdy nic; a w policzek to sie nie liczy; najgorsze jest to ze ja jestem nawet przystojny, ale to mnie tylko bardziej dobija, bo widocznie musze byc az taki beznadziejny z charakteru, ze to mi i tak nic nie daje. jestem dziwny... walcze może kiedyś coś :)

co Ty pieprzysz? znam wielu chlopakow ktorzy maja trądzik (i to taki konkretny cale policzki i szyja po bokach) i maja dziewczyny, i co najlepsze one caluje ich w towarzystwie po tych pryszczach;)

Gość upupupupppppppppupupupppppupup

Gość tez mam 21 lat....
i tez sie nigdy nie calowalam.. masakra po prostu :/ jak widze ilu niektorzy maja adoratorow, jakie maja powodzenie to jest mi tak strasznie przykro:/

Gość prawiczku z kropka
JESTES NIKIM

Gość ofermm a
a ja mam 34 i jakoś z tym żyję. są gorsze nieszczęścia.

O kurde 34 lata już masz, podziwiam że sie nie załamaleś. Jesteś zadowolone ze swojego życia? Nie czujesz potrzeby założenia rodziny?

Gość lilililii
wlaśnie jak mowi zakochanazlosnica na wszelkich imprezach, popijawach itd takie cuda się dzieja ze ja nie wierze ze można bylo nigdy nie mieć okazji zeby sie z kimś całowac, fakt moze to nie jest jakas wymarzona okoliczność, a czy lepsza niz nic to już osobista decyzja:-)

Gość ofermm a
a co tu podziwiać? bez względu na to co kogokolwiek spotyka zycie toczy się dalej i następnego dnia słońce wstanie bez względu na to czy ja się całowałem czy nie. a potrzeby to mam takie same jak każdy, w końcu jestem człowiekiem.

20 ______Przepraszam (prawie 21)______________hahaha Ale cóż. To mój wybór. Nieśmiała jestem. Mam radę Prawiczek! kup sobie liść oliwny. I pryszcze z głowy. Mówię ci. Widzę że wy wszyscy (lub prawie wszyscy) macie bardzo niską samoocenę. hah Tak samo jak ja. Tak to bywa. Trza to zmienić ladys and gentelmen. tak tak tylko nie wiem jak.hahah

Gość DR PSYCHOL
a ja sie całowałem i caluje teraz!!!!! po swoich rekach i jadrach

Gość Zrobimy to w końcu
Na początku tematu ktoś pytał o wiek autora lub autorki :P Więc autor ma 20 lat :P

Więc autor ma tyle lat co większość z nas :D A ciekawa jestem kto z nas pierwszy to zrobi haha :P

Gość Zrobimy to w końcu
talk to me, a Ty ile masz lat? :D

Gość zielona oliweczka
hmm mnie zastanawia to, czy wy czekacie z pierwszym pocalunkiem na osobe do ktorej poczujecie cos wyjatkowego;> jesli tak to moim zdaniem warto to przemyslec, bo przeciez to nie jest pojscie do lozka czy tez zgodzenie sie na malzenstwo :P nie ma co czekac na ksiecia na bialym koniu bo niestety mozna sie nie doczekac hehe a czas mija nieublaganie :P

zielona oliweczka - może coś w tym jest... lub było, za dużo się człowiek romansidel naooglądał :/:P wie ktoś jak dodać sobie stopke? :P bo kurcze kombinuje i nie moge do tego dojść.. :P

Gość
rozglądnij się :D :D

Gość jatez tak mam
jestem dziewczyna, 19 lat. czuję się z tym.. normalnie. ;) pocałowano mnie kilka razy, ale nie odwzajemniałam pocałunków. moim zdaniem nie zasługiwali na mój pocałunek, poza tym nic do nich nie czułam... nie widzę sensu robienia tego z kimś, z kim nie ma się więzi.

Gość
tak, udał się pierwszy raz.... :P :D :D