Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrobimy to w końcu

Kto się nigdy nie całował i ile macie lat? Jak się z tym czujecie?

Polecane posty

Gość Przeciwniczka Kartonów
Przeciwniczka Kartonów, moim zdaniem on wcale taki brzydki nie jest, wyglada wzglednie normalnie NIE CHODZI O BRZYDOTĘ W SENSIE WYGLĄDU TYLKO BRZYDOTĘ EMOCJONALNĄ...:)

Gość ishuannaaaa17
poradze wam cos.. pierwszy raz calowalam sie jak mialam 15.. bo wtedy tez sie powaznie pierwszy raz zakochalam. zerwalam z chlopakiem po miesiacach... i po roku zaczelam pragnąc pocałunku... na imprezie więc zakrecilam sie kolo kolesia ktory sprawil ze serce mi drgnelo, poznalam, pogadalam, na nastepnej imprezie sie umowilismy razem i bum.. pod koniec dyskoteki zaczelismy sie namietnie calowac na parkiecie. naprawde nie jest trudno o pocałunek.. :/ co innego o faceta...

Gość smutnaaaala
Bądż jak Edward ze "Zmierzchu" :D jesli nie czytales ksiazki albo nie widziales filmu to masz zadanie, potraktuj to jako swoisty instruktaz :D :P wiecej wskazowe kdac nie moge :P

jA NA POCZĄTKU TAK UCIEKAŁAM PRZED POCAŁUNKIEM MOJEGO OBECNEGO FACETA ZE TERAZ JAK O TYM POMYŚLE TO SAMA SIĘ PUKAM PALCEM W CZOŁO... Na dzień dzisiejszy jest tak ż e on mówi uspokój się...:D

"Bądż jak Edward ze "Zmierzchu" jesli nie czytales ksiazki albo nie widziales filmu to masz zadanie, potraktuj to jako swoisty instruktaz wiecej wskazowe kdac nie moge " :o Ej ale nie byłbym wtedy sobą. Dałabyś się poderwać na fałszywą osobowość? :classic_cool:🖐️

Gość smutnaaaala
smutnaaaala, mam tradzikowa cere, czasem jestem niepewny siebie, nie mam obcowania z kobietami w zwiazkach, po prostu taki stereotypowy prawiczek ze mnie Ty też przeczytaj Zmierzch haha :P A tak na serio trądzik - urody nie dodaje, ale jest do wyleczenia, poza tym dzisiaj byl tu juz jakis topik, dziewczyna z takim problemem go zalozyla, zobacz ile wypowiedzi bialoglowych sie tam znalazlo - wypowiedzi pozytywnych :D No a pewnosc siebie musisz wypracowac, nie wiem kurcze jak... trzebaby sie zastanowic :P Kurde otwieram kolo porad dla prawiczkow :D:Phehe

Carton jesteś głupi.Sorry że to mówię ale obserwując Twoje poczynania na kafe to mam ochotę Cię pir.....w łeb..A z natury jestem spokojna. Jeśli na co dzień walisz takie bzdury w życiu codziennym jak na kafe to nic dziwnego że sie nie całowałeś....

Gość smutnaaaala
Ej ale nie byłbym wtedy sobą. Dałabyś się poderwać na fałszywą osobowość? A moze dobrze bys sie odnalazl w tej roli, i zagral tak umiejetnie ze nawet bym tego nie zauwazyla, kto wie?:D:P Ale jesli nie, to mozesz zagrac samego siebie, moze dam sie poderwac na Prawiczka z wiara :D:D

Gość co racja to racja
Też jak czytam wypowiedzi kartona to uwazam ze to osobnik ktory zatrzymal sie w rozwoju na poziomie dziecka 15 letniego

"wrzuccie foty ;p" O pewnie, wtedy już byśmy tu nie mogli pisać. :D🖐️ "A moze dobrze bys sie odnalazl w tej roli, i zagral tak umiejetnie ze nawet bym tego nie zauwazyla, kto wie?" Ale jesli nie, to mozesz zagrac samego siebie, moze dam sie poderwac na Prawiczka z wiara " Nie sądzisz, że gdyby tak było już dawno jakaś by Ciebie ubiegła? :classic_cool:🖐️ Ej a poza tym nie wiem, jak wyglądasz. :classic_cool:🖐️

Wklejanie stron jakiś Lasek...Sory człowieku Ty chyba masz coś nie tak w bani...Kiedyś znalazłam taki temat. Gdzie ludzie gadali o Tobie to myślałam że się popłaczę...Doszli do wniosku że jesteś niedorozwinięty umysłowo...:o

co racja to racja Też jak czytam wypowiedzi kartona to uwazam ze to osobnik ktory zatrzymal sie w rozwoju na poziomie dziecka 1 AMEN

Ty wieśniaku...:P (sorry linki do stron)

smutnaaaala i Prawiczki NIE PRZESZKADZAJCIE SOBIE. Ja tu Tylko chwilowo goszcze...:)

Gość smutnaaaala
Nie sądzisz, że gdyby tak było już dawno jakaś by Ciebie ubiegła? A nie wierzysz w przeznaczenie, historie o dopasowaniu się dwoch polowek jak dwie polowki jablka?:D:D nigdy nie wiadomo czy ja nie jestem wasnie ta polowka :D te wczesniejsze mogly tak nie pasowac.. :P to tylko w ramach wytlumaczenia Ci dlaczego do tej pory zadna kafeterianka jeszcze sie w Tobie nie zakochala:D:D Ej a poza tym nie wiem, jak wyglądasz. ech faceci :P ale ja tez nie wiem jak wygladasz więc jest remis:D

Gość cartoon network to alkoholik
pije kilka mocnych piw dziennie

Bujać to my ale nie nas.

"A nie wierzysz w przeznaczenie, historie o dopasowaniu się dwoch polowek jak dwie polowki jablka?" Nie. Dalej nie czytałem. :P:classic_cool:🖐️ "ech faceci ale ja tez nie wiem jak wygladasz więc jest remis" Ale to ja mam się starać, nie Ty. :P Jak mogę się starać skoro nie wiem jaka jest nagroda? :classic_cool:🖐️

Gość smutnaaaala
prawiczek i kropka 1987 - kazdy ma jakies kompleksy chyba:]

A co to jest?

Ten adres jest bez sensu...Po ch... go wklejasz?

Gość chce calowac sie namietnie tak
ostatni raz calowalam sie jak mialam 16 lat , teraz mam 19 i nic :(

Gość smutnaaaala
hehe rozpisuje sie bo mnie tego glupie studia ucza:P Ale to ja mam się starać, nie Ty. Jak mogę się starać skoro nie wiem jaka jest nagroda? Kurcze no co by Ci tu powiedziec....moje ulubione przyslowie: no risk bo fun :D:D

prawiczek i kropka 1987 on to nie raz juz wklejal NO WŁAŚNIE I PO CH.... TO ROBI Wy jesteście prawiczkami ale przynajmniej można was czytać z Wami pogadać a ten muł ciągle wypisuje pierdoły aż żal....

Gdybym wtedy dodała do ulubionych to bym wkleiła linka ale niestety nie posiadam takowego!

Gość smutnaaaala
kolezanko, ale wiekszosc moich rowiesniczek to niedziewice i pewnie rozpoznaja to, ze jestem prawiczkiem pewnie nie znaczy napewno. z reszta nie musisz szukac dziewczyny wsrod swoich kolezanek:)

Gość ale jaja kurde
Carton przyznaj się, masz żółte paiery?

Nie dziękuj taka prawda.. Przyjemnie się z Wami pisze ale kartona nie czaje totalnie