Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrobimy to w końcu

Kto się nigdy nie całował i ile macie lat? Jak się z tym czujecie?

Polecane posty

"hehe rozpisuje sie bo mnie tego glupie studia ucza" Tu zawsze musisz się streszczać, jak tylko ktoś się rozpisze to od razu sprowadzają go upominają. :classic_cool:🖐️ "no risk bo fun " Tez tak uważam, dlatego sądzę, ze z godnie z tym przysłowiem, możesz wysłać swoje zdjęcie. :classic_cool:🖐️

Gość smutnaaaala
kurcze weszlam na tego linka i zanim sie zorietnowalam o co chodzi to serce mi stanelo...;/:P

Gość Przeciwniczka Kartonów
Gadacie... Pierwszy raz wiecie jaka to frajda...:) Ja byłam dziewica a mój kochany prawiczkiem...:) Ale był tak delikatny że ....:) hmmm>:)

Gość smutnaaaala
Tez tak uważam, dlatego sądzę, ze z godnie z tym przysłowiem, możesz wysłać swoje zdjęcie. Mimo wszystko na zdjecie trzeba zasluzyc... :P:D nie ma nic za darmo :D Az tak się boisz o siebie? a tak :D:D juz chcialam kartona wyzywac...:P

Gość smutnaaaala
smutna, ale ja niekoniecznie szukam dziewicy, zreszta dziewica tez mozesz szukac doswiadczonego i rozpoznac po oczach moje niedoswiadczenie czy mi sie tylko wydaje czy mnie pamiec zawodzi, ze zmieniles zasady gry?:D bo cos mi sie kojharzy ze kiedys miales inne nastawienie?:) ale moge sie myslic bo to dawno na kafe czytalam

no i tego sie trzymaj prawiczku...:) Bo jak chcesz żeby to była kobieta na całe życie to pierwszy raz musi być wyjątkowy...:)

Gość smutnaaaala
kurcze chyba czas zaczernic nicka:D:

Gość smutnaaaala
Eh jak zwykle. W takim razie co mogę zrobić? A może dałoby się na kredyt? Zachwyc mnie, zaskocz, zaszokuj, chwyc za serce, oniesmiel mnie....:D:D hehe zeby nie bylo ze mam wysokie wymagania to wystarczy jak zrobisz jedna z tych rzeczy :D

Gość smutnaaaala
smutnaaaala, stalem sie bardziej tolerancyjny i nie przekreslam kobiet, ktore pierwszy raz maja za soba. patrzy sie na serce, na caloksztalt czlowieka, a nie na dziewictwo. licza sie uczucia :):):)

Gość smutnaaaala
jasne :) tzn wiesz, ja ja widzę w sytuacji kiedy facet i kobieta sa dla siebie tymi pierwszymi cos pieknego, wyjatkowego. ale wlasnie, jesli spotkasz milosc swojego zycia a skreslisz ja tylko dlatego ze juz z kims innym spala to glupota jest i grzech :D:D Uwaga zmieniam nicka - od tej pory jestem 'talk_to_me' :P -wczesniej używany czasem na tym wspanialym forum pseudonim:D:D

00:13 [zgłoś do usunięcia] prawiczek i kropka 1987 Przeciwniczka Kartonów, oczywiscie, ze na cale zycie najlepiej nie musi to byc dziewica, ale ma mnie kochac TYLKO MNIE KOCHAJ???? POWIEM TOBIE ŻE ZANIM POSZŁAM DO ŁÓŻKA Z MOIM FACETEM TO TEŻ SIĘ GRYZŁAM ŻE MOŻE LEPIEJ POCZEKAĆ ALE.....tERAZ WIEM ŻE WARTO SIĘ DOPASOWAĆ SEKSUALNIE...:)

Gość ale jaja kurde
Szkoda że zmieniasz nick, ten był dobry.

"bardzo dobry tekst. wiara, czytaj to i wez sobie do serca " Bzdury. Idąc tym tokiem jezeli skreślę 200 kg wieloryba to jest to głupota i grzech, bo przecież może być to miłośc mojego życia. :o:classic_cool:🖐️

Chwyciło Cię za serce? No i to doslownie..... aż mnie prawa strona serca zabolala.. myslalam ze będziesz delkatniejszy :P:P

Gość bajeczna
ludzie!!!!!!!!!!! co wy sie z choinki pourywalicie ??? jak mozna sie w tym wieku nie calowac???!!!! normalnie szok. ja od 15 roku zycia praktycznie codziennie dlatego nie moge tego pojąc, wybaczcie ale to serio jakies dziwne.

Bzdury. Idąc tym tokiem jezeli skreślę 200 kg wieloryba to jest to głupota i grzech, bo przecież może być to miłośc mojego życia. A tu się nie zgodzę :D:D bo czym innym jest to ze ktos Ci sie nie podoba i nie pociaga Cię fizycznie a czym innym to, że ktos ma juz doswiadczenie w tych sprawach. W pierwszym przypadku skreslenie jest czyms naturalnym, w drugim nie:D

Gość bajeczna
no cos ty, nikt nie moze byc az taki brzydki :) juz predzej niesmialy:) przeciez zazwyczaj to facet pierwszy wychodzi z taka inicjatywa . wiec nie probowales??

To teraz możesz wysłać swoje zdjęcie zgodnie z umową. Prawda? Aleś uparty:P ja wiem, ze niektorzy z Was wysylali juz tu sobie fotki, ale jestem nowym gosciem, daj mi sie najpierw zadomowic :D:D

"A tu się nie zgodzę bo czym innym jest to ze ktos Ci sie nie podoba i nie pociaga Cię fizycznie a czym innym to, że ktos ma juz doswiadczenie w tych sprawach. W pierwszym przypadku skreslenie jest czyms naturalnym, w drugim nie" Mylisz się. :P Różnica polega tylko na tym, że otyłośc widac od razu, a braku dziewictwa nie. W obu przypadkach taka kobieta będzie dla mnie nieatrakcyjna. Z tym, ze jedna fizycznie, a druga z powodu przeszłości. :P:classic_cool:🖐️

a widzial ktos Cartoona? bo piszesz o sobie takie rzeczy niestworzone ze wyobraznia dziala :P nie przesadzaj..

"Aleś uparty ja wiem, ze niektorzy z Was wysylali juz tu sobie fotki, ale jestem nowym gosciem, daj mi sie najpierw zadomowic" Chyba nie chcesz się wymigać? :( Ja się wywiązałem. :classic_cool:🖐️ Nie bądz taka. 😭🖐️

Gość bajeczna
obrzydzenie???? ale masz fatalna samoocene ;/ nie za dozbrze. moze wiecej wiary?? a powiedziala Ci ktoras z nich ze jestes brzydki?? czy sam to sobie wmowiles?

"a widzial ktos Cartoona? bo piszesz o sobie takie rzeczy niestworzone ze wyobraznia dziala nie przesadzaj.." Widział, wcale nie jest taki straszny. Wyrywa dziewczyny na litośc. :classic_cool:🖐️

Mylisz się. Różnica polega tylko na tym, że otyłośc widac od razu, a braku dziewictwa nie. W obu przypadkach taka kobieta będzie dla mnie nieatrakcyjna. Z tym, ze jedna fizycznie, a druga z powodu przeszłości. czyli rozumiem, ze nie tolerujesz nie-dziewic? :P a jak sie kiedys w takiej zakochasz? a nie będziesz wiedzial ze juz uprawiala seks, tzn dowiesz sie po czasie to co wtedy? :P

Gość ale jaja kurde
Bajeczna daj sobie spokój z dyskusją z tym kretynem.