Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość appapapappapap

jaki krem na podraznienia bikini?-depilacja mszynka

Polecane posty

Gość Gusia 8o
heee.. to Ci zazdroszczę.. bo ode mnie zawsze chcą hehe.,, nie mam zmarszczek i tak jak Ty w "T" pretłuszcza mi się bardiej ale ludzie dają mi 20 - 22 lata .. ;| .. chyba staro wyglądam .. hehe ..

Gość Gusia 8o
TFU naczy sie właśnie nie chcą ode mnie dowodu .. hehe .. zakręcona cos dzisiaj jestem

Gość apappapappaap
jestem, bylam na czacie, co z ta trwala na rzesy?

to chyba zależy też od kształtu buzi - w sumie mam taką dziecinną buzię.. czasami fajnie jak wołają dowód, ale to też ma swoje minusy. Ludzie potrafią czasami palnąć, że mam 15 lat :O miałam taka sytuację u fryzjerki - mówiła do mnie jak do dziecka, a gdy się dowiedziała, że studiuję etc to takiego buraka spaliła, że haha :D no mówię: wszystko ma swoje plusy i minusy :)

Gość Gusia 8o
skocz do kosmetyczki to Ci wyjaśni .. ;)) porostu masz podkręcone rzęsy na dłużej .. bez maskary sie obejdzie ;)

Gość Gusia 8o
hah no mój brat ma 27 lat i niedawno miał jeszcze ten stary zielony dowód i gościara w sklepie chciała od niego dowod.. jak zobaczyła że łukasz zielony wyciąga to uciekła na zaplecze ze wstydu i inna przyszła... haha..

Gość apappapappaap
troche sie boje, to jednak ingerencja w rzesy, bisko oko, jak mi spali?? czytalam kiedys na kafe ze koszt 200zl

domyśliłam się, że pomyliłaś się :) wywnioskowałam po dalszych słowach :) a odnośnie tej trwałej henny na rzęsy - to jest coś na zasadzie trwałej jak na normalne włosy, tylko pewnie inne specyfiki. Z tego co mi kosmetyczka mówiła, to na rzęsy nakładane są jakieś wałeczki, do tego jakieś kremy, które utrwalają rzęsy w pozycji podkręconych no i po godzinie wychodzi się z ładnymi rzęsami :) do tego henna czarna i cud miód malina :D myślę, że 50 zł można by poświęcić.. Ogólnie to na pewno się wybiorę - mają tylko sprowadzić kosmetyki, bo niewiele osób korzysta z takiej usługi - ludzie po prostu nie wiedzą, że coś takiego istnieje. Więc myślę, że za maks 2 tygodnie będę miała śliczne rzęsy :D już się doczekać nie mogę :D

Gość Gusia 8o
drogie jest ale bez przesady :D .. a po za tym nic Ci sie nie stqanie nie spali Ci nie ma prawa ;)

Gość apappapappaap
ja mam krotie rzesy, proste, wiec i tak bym musiala malowac

haha :D dobre z tym bratem :D różnie to w życiu bywa :D wg mnie ta trwała na rzęsy na pewno w jakimś stopniu je osłabią.. zawsze to jakaś ingerencja. Ale od czego jest olejek rycynowy :D hehe :D

Gość Gusia 8o
hih dokładnie zawsze troche zniszczy .. zawsze chemia :D ale bez przesady nie wylecą Ci od razu xD ( i tutaj mówie do autorki topicu ;) )

zgadzam się z Gusią :) widziałam kosmetyczkę po takim zabiegu - naprawdę bardzo ładnie wygląda, widuję ją średnio co dwa tygodnie i nie zauważyłam, aby wyłysiała albo cuś ;)

Gość Gusia 8o
Ja spadam dziewczyny film oglądać bo chłopak marudzi ze caly czas na kompie siedze ;P .. Lasiodora Parahybana .. pewnie juz nigdy nie bedziemy ze sobą rozmawiać :( .. Wesołego jajka życzę ;** .!! .. Pozdrawiam.. trzymaj się w cieple :)) ;** (może jutro Tuutaj wpadnę)

Gość apappapappaap
dobranoc

Gość siamparampa
witajcie dziewczyny.Błagam o pomoc po każdym goleniu bikini mam mnustwo krostek, niektóre z nich mają białe wypustki..........już nie wiem co robić, czuję z tego powodu ogromny dyskomfort szczególnie gdy trzeba nałożyć stój, czy wyskoczyć na basen czy po prostu w bieliźnie..........na domiar złego niektore z nich pozostają na skórze jako ciemniejsze planki nawet jak te inne poznikają.Podkreślam że po każdym goleniu ( a golę się maszynką gdyż depilatorem nie mam odwagi) balsamuję zarowno nogi jak i bikini balsamem, kremem nawilżającym lub innymi natłuszczającymi mazidłami i nie jest wcale lepiej.............lepiej jest np latem gdy się opalam, albo po skorzystaniu z solarium.Naprawdę już nie wiem co robić,,,,,,,,,czasem myślę że może mam jakieś zapalenie skóry w tym miejscu bo wygląda to naprawdę źle

też miałam ten sam problem sporo czerwonych chrostek niektóre nawet ropne były zmieniłąm maszynkę na Gillette Venus Breeze z wbudowanym żelem jest rewelka dokłądnie nawilża i chroni skórę nie trzeba pianki mydłą itd..a po depilacji Sudocrem i wszystkie chrostki zejda skóra gładka i zero podrażnień .Chrostki na początku bledną następnie znikają i co ważne nie wyychodza po nastepnej depilacji...Poolecam

Gość Women-Collection_pl
Najlepszy Sudocrem, sprawdzi się również krem Bambino. Ważne, by był z cynkiem. Możesz użyć również pudru dla niemowlaków. Bardzo dobrze się sprawdza w różnego rodzaju mechanicznych otarciach w okolicach intymnych.

Gość iirttt
Powiem ci, że stosuję można powiedzieć podwójną technikę depilacji. Najpierw całe ciało jadę maszynką elektryczną, a później wspieram się kremem freshdepil. Dzięki temu odrasta mi coraz mniej włosów. Ten krem jest o tyle dobry, że nie tylko depilacja dochodzi, ale też duże nawilżenie, więc podrażnienia to żaden problem.