Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość appapapappapap

jaki krem na podraznienia bikini?-depilacja mszynka

Polecane posty

Gość Gusia 8o
noo dokładnie kochana.!! ale pomażyć nawet psu można :D .. haha .. dobrze by było :D .. i jeszcze jak by brwi były idealne nie trzeba było by eguować.. no i oczywiście włosy wiecznie proste i piękne bez mycia.. haha.. zycie na lajcie.. juz chyba bbym nic nie musiała robić nas sobą .. ;P hyy

a co ile depilujesz brwi? bo ja średnio co dwa tygodnie pędzę do kosmetyczki na hennę i depilację -> blondynką jestem, więc brwi mam jaśniutkie.. :O ostatnio zastanawiałam się nad "trwałą na rzęsy" - moja kosmetyczka ma ślicznie podkręcone rzęsy - właśnie dzięki temu zabiegowi (trwa ok godzinkę), koszt +/- 50 zł a efekty na ok dwa miesiące są. a odnośnie włosów.. mam naturalny blond kolor, nigdy nie farbowałam, ale tak mi się przetłuszczają że masakra.. Codziennie muszę je myć :O yhh... znasz jakieś na to sposoby?

Gość Gusia 8o
co do brwi ja tez biegam co 1-2 tyg, .. jestem blondynką z natury ale brwi mam czarne jak smoła ;) :PP .. a co do farbowania .. mam 19 lat i tez nie farbowałam przetłuszczają mi się też ale to przez to ze prostuje .. włosy myję co 2 dni.. z tym chya sie nic nie zrobi bo ogólnie każda laska która znam ma z tym problem.. a co do moich rzęs to nie narzekam bo mam gęste i podkręcone nie musze nawet malować ;PP

Gość Gusia 8o
ale zacznij używać szamponu pokrzywowego albo z czarnej rzepy .. rumiankowy też jest świetny .!! włosy są miękkie i nawet jak wyprostuje nie wyglądają jak bezczynnie wiszące druty tylko naturalnie .. świecą się i są miekkie w dotyku .. od kąd pamiętam uzywam akich szamponów i jeszcze nigdy nie miałam łupiezu..

ojej, jak masz fajnie :D też bym tak chciała :D rzęsy mam takie sobie - raczej normalne, żadna rewelacja a myślałaś kiedyś o farbowaniu włosów? ja mam 22 lata i w Twoim wieku chciałam zacząć kombinować z włosami, ale jakoś nigdy a to czasu nie miałam a to później nie chciałam etc. Po pewnym czasie poznałam mężczyznę, który stwierdził, że mam najpiękniejsze włosy i bardzo się cieszy, że nie farbowałam nigdy :D a prostownicy nie używam.. boję się, że zniszczą mi się włosy.. tym bardziej, że włosy u nasady mam tłuste, a końcówki suche.. :O i weź tu je zrozum :D

Gość Gusia 8o
polecam Ci odżywki z head 'n sholders .. ale te do do spłukiwania.. bo ja np od tych których sie nie spłókuje mam dziwne włosy w dotyku :| .. takie jak by tłuste .. a po tamtych włosy sie ładnie podnoszą :))

używałam takich szamponów.. używałam Vichy do włosów przetuszczających się, Denorexu z apteki, joanny - z apteczki babuni. Tyle już kombinowałam, że szok. Aczkolwiek nawet jeśli już były jakieś efekty, to nie aż takie, żebym mogła co 2 dzień myć włosy..

Gość Gusia 8o
wole nie farbować mam naturalne pasemka w różnych odcieniach blondu i puki co podobają mi sie moje włosy .. mojemu chłpakowi też wiec nie kombinuje ;)) .. a po za tym zwariowała bym z odrostami..

o proszę... tych odżywek nie stosowałam - wypróbuję, na bank :D bo nie dosyć, że mam szybko przetłuszczające się włosy, to na dodatek są one raczej oklapnięte - mam długie, takie leiste włosy - nie są sztywne.. Więc to już w ogóle padaka :D

Gość Gusia 8o
wypróbuj na pewno Ci pomogą ;)) ..

Gość Gusia 8o
hehe no chyba .. bynajmniej się nie udziela ;)) .. w ogule to tylko my chyba tutaj zostałyśmy :))

Gość Gusia 8o
no i proszę z bikini, przez nogi i pachy, łącznie z twarzą doszłyśmy do włosów .. hehee

Gość Gusia 8o
hehe on ba.! a zadbana cera to jest priorytet .! hehe

Gość dziewczyny ja wam powiem
ze aboslutnie najlepszy sposób żeby krostek po goleniu w okolicach bikini nie było to.....balsam do ciała a na to antyperspirat...tak tak ZYKŁY ANTYPERSPIRANT którego używacie.....ani krosteczki potem, wiem co mówię bo zawsze tak robię i efekt jest super, a ponadto zapewniam że jest to całkowicie bezpieczne

Gość Gusia 8o
hihi wyskoczyłaś jak Filip z konopii my już ine tematy mamy ;PP hehe ;P ale powiem Ci ze antyperspirant to troche niechigienicznie :d .. zwłaszcza w kulce bo z pod pach smarować "tam" i spowrotem pod pachy ;| ??

no ja mam pozostałości po trądziku na twarzy... takie malutkie plamki.. jak nałożę podkład (nie mówię o tapecie..) to jest okej. Przeszłabym się na mikrodermaabrazję, aczkolwiek buzia nie może być wystawiana na słońce, poza tym przez kilka dni po zabiegu niewygląda się najlepiej. I trzeba taki zabieg powtórzyć kilka razy. A u mnie czasu brak :O a dokładniej to nie ma dnia, żebym nie musiała gdzieś wyjść - a to uczelnia, a to pomóc mamie w zakupach i tak lecą dni..

ooo :D ktoś się dołączył :D antyperspirant powiadasz? ja się przyznam, że latem stópki sobie smaruję antyperspirantem NIVEA i nie dosyć, że ładnie pachną to ładnie są nawilżone :D a bikini nigdy nie smarowałam antyperspirantem :D chociaż mam 3 w domu - akurat by starczyło - jeden do pach, drugi do bikini, a trzeci do stóp :D hehe :D

Gość Gusia 8o
oj zgadzam się z Tobą .! potem zeby wyszły z tego jakieś efekty przez dobry miesiąc trzeba wygądać jak potwór .. hehe .. dosłownie :D .. a z trądzikien nie miałam za ddużeggo probblemu bo u mnie w rodzinie mło kto ma trądzik .. ale ogólnie uywam wszystkich możliwych kosmetyków z linii "Clean Scare" są super :)) .. nic nie wychodzi a jak juz wyjdzie to szybko znika ;)) .. jeśli masz problem z krostkami to Polecam ;))

Gość Gusia 8o
hehe dobreee.. może te wyprubuje i dokupie sobie specjalny do stóp i bikini .. hehehe

Gość Gusia 8o
chociaż musze przyznać ze o stopy bardzo dbam,. nie lubie szorstkich pięt .. ani zakola szarego wokół pięty ... i nie poca mi się nogi zbytnio ;P ..

no u mnie to genetyczna przypadłość. Zarówno moja mama, jak i mój tata mieli problem z trądzikiem - do 21-22 roku się z nim męczyli. Ja już nie mam problemów z buzią, czasem coś wyskoczy, ale to chyba normalne :) bardzo mało osób ma idealną skórę buzi, bynajmniej tak mi się wydaje. Tej serii o której wspomniałaś, nie stosowałam. Ale skoro mówisz, że jest okej, to wypróbuję :) ooo.. jeszcze mogłabym się pozbyć rozszerzonych porów.. to jest dopiero masakra :O stosuję jakieś maseczki, ale efekt jest krótkotrwały, łełełe :(

Gość Gusia 8o
clean scare na otwarte i roszezone pory te jest .. i na mnie działa .. ;)) .. heh jest bardzo dużo kosmetyków z tej linnii .. musiała byś się przejść do Rossmana ;P

Gość Gusia 8o
a co do tego ze coś wyskoczy od czasu do czasu to pewnie e normalne :D ..wydaje mi sie ze kazdemu ..;P .. chociaz znam osobę która jest w moim wieku i nigdy nie miała ani wągra ani trądziku ani nic w tym stylu .. nawet potocznie zwanej FEBTY nigdy nie miała.. chciała bym mieć tak idealną cere ;P

Gość Gusia 8o
FEBRY*

Gość Gusia 8o
mi febry bardzo bardzo bardzo zadko wychodzą.. ale jak w zimę na dworze pocałuję sie z moim chłopakiem to Jemu wychodzą .. hehe ;)

lol :D ale nie ma cery wysuszonej? bo ja prawdę powiedziawszy wolę moją cerę - mieszaną ( w strefie T bardziej tłustą), ale przez to nie mam żadnych zmarszczek.. do sklepu po % bez dowodu się nie ruszam :D