Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kojarzę się ze śmiercią

Kojarzę się z bólem i cierpieniem, bo jestem brzydki i dlatego nie mam dziewczyn

Polecane posty

Gość jestem na kafe krótko
i nie znam prawie nikogo. Dlatego mam pytanie Cartoon... ile masz lat? Jeśli można wiedzieć

dostałam kartke od prawiczków z kafe, ciekawe kto jest przedstawicielem prawiczkó:P?

wiem, bo pokazuje że nie wygląd jest powodem nie bycia w związku

Gość ofermm a
no co się deczko dziwisz. jak ładna dziewczyna nie ma faceta to przyczyny mogą być różne przecież. np takie że nie chce mieć, więc to żaden problem. jak zachce to będzie miała.

Ciekawe w jaki sposób brzydota może się kojarzyć ze śmiercią? Jesli chodzi o powiązania pomiędzy wyglądem i śmiercią to bardziej niż brzydota kojarzą mi sie z nią ludzie ubrani na czarno, jak goci i metale.

ja sie nie dziwie, ja chciałam pokazać, że to niekoniecznie od wyglądu zależy.

korjonos - słyszałes że plamy na słońcu znikły i wulkany się ujawniły (nawet te nieczynne) koneic swiata blisko;):P

Gość ofermm a
oglądacie obcego na polsacie?

krótkie to takie, wiec wkleje Ciągle brak plam na Słońcu Na tarczy Słońca wciąż nie ma plam. Stan taki utrzymuje się już prawie miesiąc - informuje serwis NASA o nazwie SpaceWeather. Aktywne obszary, które ponad tydzień temu pojawiły się na tarczy naszej dziennej gwiazdy, wbrew oczekiwaniom, nie zamieniły się w plamy słoneczne. W efekcie nasze Słońce nie pokazuje nam plam już od 29 dni! Jest to naprawdę długi okres czasu, choć do rekordu wciąż sporo mu brakuje. W ciągu ostatnich 100 lat, najdłuższy okres bez plam wystąpił w kwietniu, maju i czerwcu roku 1913, kiedy to tarcza Słońca była idealnie "czysta" przez 92 dni z rzędu. Do pobicia rekordu sporo więc brakuje, z drugiej jednak strony nic nie zapowiada, by w najbliższym czasie Słońce pokazało jakieś nowe plamy. bo ten link cos sie ucial

Brak plam to drobiazg, najwyżej będą trochę mroźniejsze zimy. 300 lat temu też ich nie było przez pół wieku. oferma Pewnie , ze oglądam - to moja ulubiona część obcego

a ja już myslalam ze koniec swoiata blisko i zaczyna sie potwierdzac.

Spokojnie, świat może sie skonczyć na wiele sposobów, trzeba uzbroić się w cierpliwosć

Gość jajko niespodzianka
gdzie ja jestem,wypuscie mnie stad|||

cartoon, masz rację, kawał mięcha z tej kobiety. Nakarmiłaby sobą ze dwa niedźwiedzie :)

Gość ofermm a
"Żarcie mu samo się pcha do pyska to czemu nie wykorzystać szansy " niech to będzie motto każdego prawiczka :D

Nie każdemu niedźwiedziowi jedzenie samo pcha sie do klatki. Niech to będzie mottem prawiczków.

a moze prawiczki sa tak zapatrzone w swoje prawictwo że nie widzą jak "Żarcie mu samo się pcha do pyska "