Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bbbmmm

Jak często wasi faceci wychodzą bez was?

Polecane posty

Gość kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zależy dokąd. do klubów nie wolno :) z kolegami się spotkać - spoko, kilka razy w tyg, ale mój nie jest typem piwosza więc nie wnikam nigdy i kochamy się bardzo :)

Gość poleczklaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wcale, sam nie chce

Gość dsafsagtaga
wychodzi sobie w tygoniu pograc z kolegami w kosza i w piatek wieczorem z kolegami na piwo. i tyle. nie przeszkadz ami to bo ja grac w kosza nie umiem, a z samymi facetami i jedna baba to tez tak dziwnie siedziec

a wychodzi dokąd? "na dupy"?

Gość zastanawiam sie czasem
A jak moja dziewczyna wychodzi w towarzystwie mieszanym do klubu bo wszyscy z pracy ida bez osob towarzyszacych to co mam powiedziec?

powiedzieć że Ci z tym źle! i chcesz tam chodzić z nią. rozumiem, gdyby poszła raz w roku bez Ciebie, ale regularnie? pogadaj z nią o tym

Gość zastanawiam sie czasem
Przeciez nie mozna sie odizolowac od grupy. Tak jak ktos wyzej napisal ze do klubu nie wolno, a jak sa w barze i pada propozycja wyjscia to co, wszyscy ida a twoj chlopak mowi ze mu nie wolno? Przeciez nie chodzi o to zeby nie bywac w okreslonych miejscach tylko zeby sie zachowywac odpowiednio :)

Na osiedle na piwo wychodzi. Czasem idę z nim , ale bywa też tak,ze mówi mi ze chce isc sam i wymyśla wtedy ,że mnie by musiał odwozić a mu się nie chce!!

Ja mam zamiar przyszłego męża zaprowadzać do pracy za rączkę. Odbierać będzie go mama. Nie powinien sam nigdzie wychodzić! :p Facet to nie piesek na smyczy. Wychodzi, codziennie.

ps my mamy problem żeby razem wyjść ;p cudowne 150 km a tak daleko żadna smycz nie sięga :] a na poważnie, każdy potrzebuje czasem wyjść... jedni co drugi dzień, inni raz w miesiącu. Jeśli nie odbija sie to na związku, to czemu kogoś trzymać ciągle przy sobie?

do: zastanawiam sie czasem "Przeciez nie mozna sie odizolowac od grupy. Tak jak ktos wyzej napisal ze do klubu nie wolno, a jak sa w barze i pada propozycja wyjscia to co, wszyscy ida a twoj chlopak mowi ze mu nie wolno? Przeciez nie chodzi o to zeby nie bywac w okreslonych miejscach tylko zeby sie zachowywac odpowiednio " nie chodzi po barach, a jakby padła taka propozycja, to może i by poszedł. ale skoro ja nie chodzę, to nie chcę żeby on się gdzieś szlajał. i nam taki układ odpowiada. nie trzymam go na smyczy, często się spotyka z kolegami, ale nie w barze, bo woli świeże powietrze np

Gość kurczaczek żółtyyy
Mój nie chce nigdzie wychodzić sam, tylko ze mną :)

i tak powinno być! :)

Gość 1003
mój mąż nigdzie nie wychodzi sam...na piwo wogóle nie wychodzi...wszedzie chodzimy razem...