Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam kremu

Jaki fajny przeciwzmarszczkowy krem dla 27-latki?

Polecane posty

Gość szukam kremu

Gość Badziag
Dla 27 latki? Najlepiej zaden, ew. naturalne maseczki i odpowiednie odzywianie.

Może AA naturalna stymulacja? w takim żółto-białym pudełku:) bardzo niedrogi, nie działa zbyt silnie, tylko tak w sam raz, ładnie pachnie - moja kuzynka go bardzo lubi:) stąd wiem, że fajny:) ona jest zadowolona, a ma dokładnie 27 lat i hopla na punkcie zapobiegania zmarszczkom;) nie ma ani jednej, ale ma świra;) zresztą, może gdyby go nie miała, to by już jej coś się z twarzą porobiło;) nie wiem:) w każdym razie ona lubi tę serię:)

Gość szukam kremu
dzieki za odpowiedzi:) Jak mieszkalam w Polsce,to bardzo lubilam polskie kremy.Teraz mieszkam za granica i musze wybrac z tego,co jest w sklepach. Co do pierwszej odpowiedzi,to odzywiam sie zdrowo i pije duzo wody.Jednakze moja cera sie zmienila i z mieszanej stala sie mieszano-wysuszono-wrazliwa z tendencja do swiecenia.Lipa po calosci.Uzywalam kremow Olay,Garnier,L'oreal,ale nie zdaly egzaminu.Myslalam o jakims drozszym kremie...Znacie cos godnego polecenia?

ja używam w sumie wszystkiego z yves rocher i jestem bardzo zadowolona. Mam 25 lat i uzywam serii inositol, własnie na 1 zmarszczki. Polecam.

Gość polecam vichy myokine