Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annawajna

zdradziłam męża 4 lata temu

Polecane posty

Gość annawajna

mam dzieci, dom, męża jestem atrakcyjną kobietą którą dopadła kiedyś chwila słabości i zdradziłam męża kilka razy z jednym kochankiem, później mu odmówiłam spotkań.Co sądzicie na ten temat ?

Gość nie ty pierwsza
i nie ostatnia.😴

Gość mezata i dzieciata
ze czasami tak sie zdaza. tez tak mialam

Gość gfhcfhd
Ja uważam że prędzej czy później któryś z partnerów zdradzi, więc ja Cie nie potępiam

Gość dfdfdffd
A jak myślisz co mamy sądzić? Święta są więc nie chcę nazywać tego po imieniu.

Gość annawajna
sorry ale dręczą mnie jakieś wyrzuty dlatego że mój mąż powiedział mi że nigdy w życiu nie miał innej partnerki seksualnej i przyrzekł na życie dzieci, a nasze dzieci straszliwie kocha :-O

Gość dfdfdffd
Co za głupoty! Zdrady są może w 30% małżeństw.

Gość gnhdvfb
A wierzysz że do końca życia nie miałby już żadnej innej partnerki ?? :P

Gość annawajna
tzn że inne kobiety też miały coś takiego? nie jestem sama przynajmniej

Gość annawajna
teraz się zmieniłam i jestem inna i żałuję szczerze tego czy jacyś mężczyzni byliby w stanie wybaczyć coś takiego swojej kobiecie ?

Gość ja mam to samo............
więc Cie nie oceniam, ale na pewno nie jesteś sama :)

Gość Tomcioszek
nie znam szczegółów, nie zamierzam oceniac ale to kusi... nie wybaczyłbym tego swej kobiecie, chyba że ze względu na dobro dziecka, zasługujesz na jeszcze jedną szansę od życia, lecz w ramionach innego...

Gość annawajna
chodziło tylko o zaspokojenie potrzeb fizycznych, nadal kocham tylko męża i uważam że on jest najładnielszy najprzystojniejszy i najlepszy ale wtedy miał problemy z kamieniem jakimś moczowym i nie mógł ze mną współżyć i wtedy poszłam w ramiona innego, którego nie kocham i nie chcę go, czy jakiś facet mógłby coś takiego wybaczyć kobiecie ?

Gość Tomcioszek
zdradziłas siebie , swe słowa , obietnice zasady, ORAZ MĘŻA, musisz z tym zyc ...

to zalezy od Twojego meza... zalerzy od tego jak wasz zwiazek wygladal do tej pory, jak on sie w nim czul.

Gość Gruthar
Nie... jest wiele innych sposobów na zaspokojenie swoich potrzeb. Jeszcze zdradziłaś go, kiedy był chory? To jak podwójny cios. Jakby go nie było przez 2 tygodnie w domu, to też byś puszczała się (bo nie ma kto uprawiać z Tobą seksu)?

Gość annawajna
mąż był chory przez 3 miesiące, miał krwiomosz itp a ja go zdradziłam pomimo że jest dla mnie wzorem mężczyzny i wspaniałym ojcem mam wyrzuty sumienia, chce zadać sobie karę - nie jem całymi dniami boję się rozliczenia życiowego ponieważ naprawdę bardzo go kocham, jest przystojny, wszystkie kobiety mi go zazdroszczą :-( nie ma faceta któryby wybaczył ?

Skoro jestescie malzenstwem, to pewnie slub byl dla Was wazny? Jesli tak to nie dziw sie, ze nikt z gory nie odpowie ze by Ci wybaczyl. Gdyby moja obecna dziewczyna mnie zdradzila, na pewno bym jej nie wybaczyl. Choc w zyciu zdarzaja sie rozne sytuacje..

Gość Gruthar
Jeśli Cię kocha ponad wszystko - wybaczy. Ja mimo wszystko po pewnym wybaczyłbym swojej dziewczynie, może jest to naiwne, ale... miłość nie wybiera. Jeśli mu to powiesz będzie Ci lżej niezależnie od tego jak to dalej się potoczy. Jeśli byłbym na jego miejscu, wolałbym żyć w prawdzie niż w kłamstwie... nawet gdyby miała być właśnie tak przykra.

Gość zozozozozoz
Aleś temet wymyśliła, nie ma co fantazja, czy bogobojne życzenie?!

cóż powiedzieć. Ciesz się, że Polska nie jest muzułmańska, pewno już by cię ukamienowali. A tak to brzydka jesteś, bo kochanek się napalał, jaja mu spukłu, musiał trzepać kapucyna, oj niedobra kobieto

Gość alllee
po co mu to gadac??????????

Gość annawajna
to nie jest niestety wymyślony temat to moje prawdziwe życie, zdrada miała miejsce kilka lat temu a ja o tym pamiętam mój mąż nie wie o zdradzie i prawdopodobnie nigdy w życiu się nie dowie ale czasami mam takie sny że kiedyś się dowie, nawet po śmierci i mną wzgardzi

nic się nie martw, żeby była równowaga w przyrodzie, mężuś zrobi jak były premier na M, jak będziesz miała menopauzę, znajdzie sobie kochanicę o imieniu Izka :D

Gość annamania
3 miesiące nie mogłaś wytrzymać???? Jeszcze do tego wiedziałaś że mąż jest chory i nie może Co za EGOISTKA !!!!!!

Gość całkowicie czarny kot
mamy przewałkować temat z przed 4 lat? a po co? nie przypadkiem po to, żebyś mogła zrzucić z siebie poczucie winy, które Ci spać nie daje? po co masz mówić mężowi o czymś, co jest zaszłością i czego nie ma? chcesz go obciążyć tą wiedzą, żeby zdjąć ciężar z serca? trzymaj język za zębami i już

Gość annamania
no ja mam nadzieję że on jej to zrobi

Gość alllee
nie mówić nic było

jako chłop, muszę być solidarny z chopami. Szkoda mi kochanka tej pani, za wibrator robić, na zasadzie murzyn zrobił swoje.....w ostateczności, kupił bym dmuchaną lalę niż zadawać się z taką babą jak autorka

Gość Gruthar
Powiedzieć! Powiedzieć!